среда, 29 января 2014 г.

Výber materiálov pre deti

V našej dobe, možnosti registrácie a údržba detská izba bol oveľa väčší. Svet sa mení, a módy, ale hlavná vec zostáva nezmenené - v prostredí, v ktorom dieťa vyrastá, vzduch sa mu dýcha, má vplyv na jeho život a vplyv na jej vývoj a zdravie'I. To je dôvod, prečo výber materiálov na opravu do detskej izby je veľmi vážna a zodpovedná. Životného prostredia a prírodných materiálov je najvhodnejšie riešenie.

V našom storočí v stavebných materiálov je veľké množstvo steroly, ťažké kovy a iné prvky, ktoré nemajú najlepší účinok na ľudský organizmus, najmä dieťaťa. V detskej izbe, dieťa trávi väčšinu svojho života. Ona hrá úlohu spálňa a miestnosť pre prijímanie hostí a hry, a dokonca aj "osobné" office. Takže hlavnou úlohou rodičov je vytvoriť detí atmosféru, v ktorej sa budú v bezpečí bývať, spať a hrať sa. To možno vykonať pomocou iba prírodný, ekologicky čistých materiálov.

V našej vlastný priestor dieťa má dýchať čistý vzduch, takže steny, strop, podlaha a nábytok by nemal prideliť žiadne škodlivé látky.

Ako podlaha je najlepšie použiť prírodné materiály: parkiet a korku. Sex je obľúbené miesto pre deti na hranie. Na korkové podlahy - teplé a m', ktoré deti budú mať predovšetkým pohodlné. Trubice sa získava z kôry z korku dub, je šetrné k životnému prostrediu drevnej hmoty.

Okrem životného prostredia, trubice pozoruhodné a jeho ďalšie vlastnosti, dar prírody: každý kubický centimeter z korku kôra sa skladá z desiatok miliónov buniek naplnený vzduchom. Preto tento materiál má vynikajúcu tepelnú izoláciu a tiež je výborný izolátory. Trubice nezhromažďuje prachu a nie rot, ako strom. Podlahy z jej elastické, pružné, pekné jarné pri chôdzi, ktorá je veľmi užitočné pre deti, pretože to znižuje šok záťaž na chrbticu. Táto podlaha utrite vlhkou handričkou bez použitia akýchkoľvek aktívne čistiace prostriedky, ktoré je ideálnym miestom pre detská izba.

Samozrejme, že si môžete dať podlahy v detskej a parkety, ale všimnite si, že lak na podlahe v tomto prípade nie je potrebné. To môže byť spracované ekologicky čistý vosk alebo všeobecne odísť bez pokrytia.

Pomerne často v detských izbách na poschodí len linka, podlahy dosky z jaseň, buk alebo dub bez spracovania to, potom v miestnosti neustále vonia strom.

Samozrejme, môžete si položiť v detskej linoleum a laminát, je to veľmi pohodlné materiály, ale sú neprirodzené v prírode, tak v izbe sa zlepší, aj keď v oveľa lacnejšie. Ale je možné uložiť v tomto prípade?

Chcem upriamiť vašu pozornosť na jeden bod. Ležal škôlky, koberce a najmä, koberec, zatĺkať pod sokel, v žiadnom prípade nie je možné. V detskej izbe by malo byť často urobiť, tepovanie, tak ležal malý koberec, ktorý je vždy ľahké byť odstránené.

Pre vybaviť stien, príliš, mali by sa brať veľmi vážne. Samozrejme, ideálne možnosťou by bolo klopanie na steny v detskej izbe stromy'drevené panely: a štýlové a praktické, pohodlné, šetrné k životnému prostrediu. Ale to, bohužiaľ, dosť drahé, takže nie je vhodný pre každého. Okrem múru môžu byť maľované a wallpapering, pomocou bezpečných materiálov. Ak máte zastavil výber na Tapetu, potom kúpiť len prirodzené (papier). Vinylové Tapety nie je vhodný pre deti, pretože nemajú úniku vzduchu a stien sú povinné'potreba "dýchať".

Veľmi pohodlné a praktické jednoducho maľovať steny a strop v rovnakom čase. Zastaviť váš výber na vode-disperzné nátery. Sú netoxické a suché rýchlo. S pomocou farieb je možné vytvoriť deťom skutočný rozprávkový pôdy, zdobí ju s rôzne vzory na stenách, strope a nábytku.

Steny a stropy s použitím prírodných materiálov a šetrné k životnému prostrediu podlaha nie je všetko. V detskej izbe je veľmi dôležité, aby nábytok bol vyrobený z dreva. Avšak, potom to môže stáť celkom slušné peniaze, ale môžete venovať pozornosť celkom low-end - borovicového nábytku. To je absolútne šetrný k životnému prostrediu a vyzerá elegantne. Ale strom je nie veľmi pevné a to môže byť preliačiny.

Ak nie, kúpiť stromy'Yana nábytok, najlepšia možnosť - MDF. To je materiál, z jemného dreva prach, získané horúce lisovanie bez použitia toxických spojiva. MDF je drahšie ako drevotrieska, ale je čistý. A drevotrieskových môže byť použitý u detí iba vtedy, ak všetky povrchu dosky pokryté ochrannou vrstvou (dyha alebo melanínu).

Nech štýlový nebolo bytu, deti nie sú na mieste, kde to všetko prichádza do módy. Hlavná vec, tu je pohodlie a bezpečnosť. A bezpečnosti spočíva nielen v uzavretých skriniek, zásuviek a skryté káble, a aj v používaní ekologických materiálov. Robiť opravy, s použitím prírodných materiálov, a robiť ju rovnakým spôsobom môžete spať pokojne. Takéto deti sa naozaj zase do miestnosti, kde sú aj sen sa bude cítiť v bezpečí.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика