пятница, 31 января 2014 г.

TYVEK membrán, ako vietor a hydronamic

TYVEK membrán, ako vietor a hydronamic


Tyvek Membrány Vo SV'v súvislosti s nárastom obyvateľstva vo veľkých mestách, tam bol problém z nedostatkom bytových priestorov. Jedným z riešení tohto problému je pridanie jedného alebo dvoch podlaží-podkroví nad existujúcich budov.

Prísnejšie požiadavky na tepelnú izoláciu budov (zmena Výstrižok 11-3-79 " Budovanie tepelnej techniky") spôsobuje široké použitie tepelnoizolačných materiálov v podkroví. Používa sa hlavne tepelno-izolačný materiál (minerálna a sklená vata), ktorý je schopný absorbovať vodu. Mokré materiály majú nižší tepelný výkon, čo následne negatívne ovplyvňuje teplota-vlhkosť režimu budovy.

Odborníci sú si dobre vedomí, že v zime vo viacvrstvových agregados štruktúr (vrátane manzardové strechy) za významný rozdiel medzi vnútornou a vonkajšou teplotou vedie k tvorbe kondenzátu. V lete, táto vlhkosť by mala byť suchá. Ale ak to nie vysušené, tam je hromadenie vody, čo v netesnosti strechy, ktorá je potvrdená prax.

Jeden spôsob, ako vyriešiť tento problém je použitie Tyvek membrány ako pod-strešné hydroizolácie. Membrána Tyvek je vyrobený svet-preslávené tým, DuPont a je netkaných materiálov založená na nekonečnej vlákniny s nízkym tlakom polyetylénu (vysoká hustota). Materiál v sebe spája hydroizolačné vlastnosti, schopnosť voľne tečúcej vody, pary a vetru odolné vlastnosti.

Vysoké prevádzkové vlastnosti materiálu je poskytovaná technológie výroby a stálu kontrolu kvality. Environmentálne bezpečnostné Tyvek membrán je potvrdené hygienické osvedčenie vydané vedecké praktické centre núdzové situácie a hygienické odbornosť Ministerstva zdravotníctva'I ruskej Federácie.

Technické vlastnosti Tyvek membrány

Priemerná hustota, kg / m 2

0,06

Oheň (GOST 30244-94)

G2

Priepustnosť pary na 24 hodín, kg / m 2

nie menej ako 0, 75

Medza pevnosti v strečing pásy 5 cm, kgf

nie menej ako 10

Relatívne predĺženie na prestávke, %

nie menej ako 10

Vodotesné do 10 minút pod tlak, MPa

nie menej ako 0, 5

Teplotný rozsah použitia

-73 +100

Odolnosť voči UV žiareniu, mesiacov

nie menej ako 4

Film hrúbky, mm

0,2

Šírka, mm

1500

Roll dĺžka, mm

100

Cievka hmotnosť, kg

9

Použitie Tyvek membrány Tyvek je kompatibilný so všetkými typmi izolačných materiálov. Nemusíte zvýšenú ochranu stromov'drevené konštrukcie z mc.
Konštrukčné riešenie povaly s tradičné strešné materiály a blanky Tyvek je na obrázku. Použitie Tyvek umožňuje organizovať podkroví bez nižšie ventilačné medzery s plnou krokvami izolácia, ktorá spĺňa požiadavky na zmeny Výstrižok 11-3-79 " Building heat engineering".

Materiál eliminuje vniknutie vody (šikmé dážď, Sabaudia pod strechou snehu zhromaždené kondenzátu a pod.) na tepelno-izolačné vrstvy a umožňuje voľný vodnej pary v hornej ventilačné medzery. Teda, použitie Tyvek membrán v manzardovou strechou je ekonomickejšie v budovaní a trvalom v prevádzke.

Nie menej dôležité majetku membrány je jeho metronidizole. Pre steny, vyrobené z prefabrikovaných prvkov, musia byť chránené pred vzduchovej priepustnosti (v dôsledku veternej energie) cez trhliny a spoje, spôsobené teplota deformácie a tolerancie počas inštalácie.
Okrem toho, použitie Tyvek membrán, ako windbreaks v stien a striech budov vyrobené z ľahkých kovových konštrukcií rám stromov'drevené domy, zlepšiť ich vlastnosti tepelnej izolácie sú v priemere o 20%.

Malá hmotnosť a vysoká pevnosť materiálu sú dôležité, keď sa používa ako strešnej hydroizolácie a windproof bar'jer.

Ak chcete pracovať s membránou Tyvek jednoduché a pohodlné. Materiál je položený s prekrytie 10 - 20 cm, pre ktoré je spôsobené na bodkované čiary. po položenie podlahy je pripojený na stromy'drevené konštrukcie s klince, svorky alebo lepidla.

Použitie Tyvek membrány Materiál môže byť tiež použitý ako vietor alebo deliace pásy medzi izoláciou a betónové podlahy.

Na realizáciu týchto stavieb je možné vďaka kombinácii širokú priepustnosť Tyvek vo vzťahu k vodná para a vysoko odolná voči vode a windproof vlastnosti.

Na materiál prijaté Technické osvedčenie o Gosstroy Ruska a certifikát o zhode a GOST P SK. 9001. 1. 4. 0012. Špecialisti Tsniipromzdaniy vyvinuté album konštruktívne rozhodnutia o žiadosti membrána Tyvek "Čelné sklo vyrobené z Tyvek v viacvrstvové steny a krytiny s tepelnou izoláciou z minerálnej vlny dosky a rohože". Materiály pre dizajn a pracovné výkresy uzlov (Kód M25. 3/97), Moskva 1997. O zhode, certifikát a GOST P SK. 9003. 1. 3. 0008.

Membránové stavby Prejsť na: Tepelná a zvuková izolácia Membránové stavby


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика