четверг, 30 января 2014 г.

Kuchyňa: dizajn 8 m

Kuchyňa: dizajn 8 m

Kuchyňa dizajn 8 m Kuchyňa, zaberá priestor až 8 metrov, sa považuje za malé miestnosti. A pretože prenajímateľ chce miesto, a pohodlnú pracovnú oblasť, a bufetu na obed a príjem, a tiež, aby inter'jer jedinečné a štýlové. Všetky kuchyne - dizajn 8 metrov, 12 alebo 17 potrebné, sa môže stať jedinečnou a polyfunkčný objekt, v ktorom bude príjemné tráviť čas.

Často naháňa funkcie, majitelia, aby miestnosti úplne nezjazdné a nepríjemné. Samozrejme, nie každý má rád minimalistický štýl, ale aj preťaženie izba nie je stojí za to.

Myslíte, že možno jedálenský stôl by bolo vhodnejšie v ďalšej miestnosti, a môžete zvýšiť voľný priestor v miestnosti a možno by sme sa mali kúpiť vložené chladničky alebo môže uskutočňovať normálne v hale, - uskutoční všetky potrebné položky, okrem'interiérové a domáce spotrebiče, závisí od vašich potrieb.

Návod na výrobu kuchyne design

Kuchyňa dizajn 8 štvorcov

Príklad dizajn malých jedál

Zvážiť niektoré usmernenia, podľa ktorých dizajn kuchyne, 8 štvorcov môže byť vykonané od nuly.

  1. Určiť umiestnenie kuchynského nábytku, vzhľadom na vaše plánovanie.

Ak chcete začať, rozhodnite sa pre tento typ priestorov (štvorcový, obdĺžnikový, úzke). Potom majte na pamäti, pokiaľ ide o štrukturálne prírastky (plyn stĺpec, banské vetranie, a pod.), ktoré môžu zabrániť tvorbe dizajn kuchyne. Potom, určiť rozloženie nábytku, ktorý je z niekoľkých typov.

To:

  • L-shaped. Pre malé priestory na námestí forme, drez je v mŕtvych rohu pre pohodlie.
  • U-tvar, usporiadanie. Set kuchyne a domáce spotrebiče sú umiestnené pozdĺž stien, ktorý umožňuje ušetriť miesto v centre. Samozrejme, že pre veľmi malé kuchyne odporúča sa nastaviť nábytku pozdĺž jednej steny.
  • Ostrov rozloženie. P-plánovanie uzavretý, jedálenský stôl, umiestnený v strede miestnosti. Ak chcete, tabuľky, môžete nahradiť speaker bar - užite si dizajn kuchyne 8 metrov v štýle Polostrove.
  • Dizajn úzky kuchyni, alebo pri prechode myseľ nábytok rovnobežné s pozdĺžnou steny. Priechod musí byť tak široký, že pohyb a nakláňa ho boli to ťažké.

Prosím, rešpektovať! Chladnička, sporák a umývanie by mali tvoriť tzv. "trojuholník". Tj Sporák a umývanie sú na jednej strane, oddelený pracovný priestor, chladnička - opak nich, v centre.

  1. Farebné riešenie pre kuchyne je vybraná nielen na základe osobných preferencií, ale kvadratura miestnosti. Interiérový dizajn'vnútorné malé kuchyne neposkytuje pre použitie tmavé odtiene, to je najlepšie zvoliť obyčajný svetlo Tapety pre vkladanie stien. Svetlé farby sú tiež lepšie nepoužívať ho, najskôr sa, prosím, oči, a potom sa stane nepríjemné.
  2. Vytvorenie dizajnu kuchyne 8 štvorcových metrov, nezabudnite o rodovej rovnosti. Hlavnou požiadavkou na podlahách - vlhkosti a tepla tolerancie, anti-slip vlastnosti a ľahká prenosnosť čistenie.

Tradične, najlepší materiál na podlahe je dlažba, však návrhári môžu použiť kameň, parkety, linoleum, drevo, a dokonca aj koberec, a spojiť ich vytvoriť jedinečný inter''erov.

Dizajn kuchyne z 8 metrov

Pôvodné podlahy v kuchyni

  1. Potom vyberte domáce spotrebiče a kuchynské nastaviť. To je vhodné mať na určenie štýl miestnosti a vyberte ho.
  2. Pre klasický dizajn sú odporúčané stromy'drevené skrine a police, a vstavaný nábytok, hi-tech kuchyne používať veľa kovu a domáce spotrebiče striebornej farby. Nezabudnite'nezabudnite, hĺbka domáce spotrebiče a kuchynské sady je 60 cm.
  3. Poznámka štrukturálnych nepríjemné pri výbere nábytku. Pre plyn stĺpec môžu potrebovať špeciálnu skrinku bez spodnej časti a kryte, ale s izolované steny. A masky ventilačné kanály majú znížiť hĺbku jednej alebo niekoľkých skriniek.
  4. Osvetlenie v kuchyni - veľmi dôležitý prvok. Pre zabezpečenie komfortu počas varenia, je potrebné, aby sa obávajú o umelé svetlo.

Vzhľadom na to, že mnohé pokrmy vykonať niekoľko funkcií a sú rozdelené do zón - funkčné a jedálenský plochy, najlepším riešením by bolo urobiť, multi-level nastaviteľné osvetlenie. Územné sveta pomôže vám určiť niektorých oblastiach a na vytvorenie nevyhnutných atmosféru.

  1. Vetranie - konečný, ale jeden z najdôležitejších bodov, ktoré môžete mať pam'nezabudnite, vytvorenie návrhu kuchyňa 8 m2. Počas prípravy odparovania by mala byť okamžite odstránené výkonný extraktor kapota, a nie sa usadiť na podlahy a steny.

Nezabudnite tiež o textílie pre Windows. V závislosti od štýl môže byť užitočné ako ťažké satin záclony a svetlo, žalúzie, ktoré pokrývajú od slnka. Žalúzie, mimochodom, je najlepšou voľbou pre kuchyňa - veľmi ľahké umývanie.

Územné rozhodnutie - hlavný nástroj návrhár

Dizajn 5-meter jedál

Územné s policami

S nárastom veľkosti miestnosti pridané práce a dizajnérom. Prísť s myšlienkou návrhu kuchyne je veľké, je často ťažšie ako malé a požiadaviek zákazníka na funkčnosť novej kuchyne niekedy vytvoriť pomerne náročná úloha.

Navrhnúť 5 meter kuchyňa je jednoduché.

Dosť definovať štýl, výber materiálov, nábytku a začať opravy. Pre izby, ktoré o'kombinujú funkcie kuchyňa, jedáleň a obývacia izba je to trochu komplikovanejšie. Distribuovať do zón, prísť so samostatným inter'EP pre každý z nich a o'skombinovať to všetko v jeden obrázok môže každý.

Najviac spoločnej hranice medzi pracovnej plochy a ostatné časti priestorov pomocou panela. V zásade táto položka je skvelé pre tento účel. Niekedy stavitelia nevadí, a robiť prechod zóny v podlahová krytina, kombinovať, napríklad, dlažba a parkety alebo koberec.

Oblúky sú skvelým príkladom toho správneho oddelenia častiach miestnosti. Bez zaberajú veľa miesta, vytvárajú jednotný obraz a dopĺňajú inter'interiér každej miestnosti.

Bohužiaľ, vytvorenie dizajnu kuchyne, 10 štvorcových metrov a zariadenia inej oblasti, stavebné spoločnosti často ponúkajú hotové modely oblúky, neberú do úvahy špecifické rozloženie bytu a vyrobené z drahých dreva, ale skutočný dizajnér výtvory nájsť docela ťažké.

Dizajn kuchyne je 8 metrov štvorcových

Oblúk s bar

Nie je odporúčané, aby dal príliš široký oblúk na hranici medzi kuchyňou a jedálňou, pretože širšej clony, väčšiu pozornosť je venovaná harmónia farieb a štýlu predmetov okrem'interiér a dizajn okolitých oblastiach.

K dispozícii sú aj ďalšie prvky, ktoré sú použité v spojení s oblúky, môže to byť arch-prekrývanie, ktoré má podobu arch tesne pod strop, alebo trámy s podporuje vo forme stĺpcov alebo pilastry.

Ak potrebujete pôvodný dizajn kuchyne s arch, mali by ste venovať pozornosť klenby s bar. Veľmi výhodné z hľadiska funkčnosti dizajn s výklenkov, sadrokartónových, ktoré môžu byť použité ako poličky na knihy, náradie alebo konštrukčné prvky.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика