пятница, 31 января 2014 г.

Police variabilná výška 2008-12-23 16:00:55

Výstavby a rekonštrukcie.

Police variabilná výška
2008-12-23 16:00:55


Je ľahko zavesiť železničný systém podporuje. Jeho dizajn je v dvoch alebo viacerých kovových vertikálne železničnej stojane z vložená v otvorom alebo drážky zátvorkách. Uvoľnenie rack rôznych farbách alebo s ochranným povlakom.

Police variabilná výška
Regály variabilná výška je dobré pre skladovanie hračiek - police možno presúvať hore a dole, ako nové hračky a rast detí.

Dizajn môže podpory police z rôznych materiálov, prírodné a umelé. Môžete použiť ako pripravený a provizórne police. Modul ľahko preskupiť aj s pripojeným police. Prítomnosť troch alebo viac regály umožňuje použitie police v rôznych dĺžkach a dať ich na rôznych úrovniach, poskytuje optimálne využitie dostupného priestoru.

Ako pre ramená určené pre police s konštantnou výškou, vzdialenosť medzi stĺpmi závisí na materiál políc, ich hrúbky a očakávaného zaťaženia. Jednoduchým spôsobom pultoch ich zadné končí sú oddelené od steny. Na zadnej skončí blízko pri stene, aby sa im v drážkach.

Krok 1
Police variabilná výška
Definovanie miesta stojanov a vzdialenosť medzi nimi, priložiť na konci prvého stojan na stenu a shilom označte polohu veľmi top skrutky. Vyvŕtajte otvor a, ak je to potrebné, vložte zátku (viď tipy). Polovica zaskrutkujte skrutku.

Krok 2
Police variabilná výška
Uchytenie na stojan vodováhy, nastaviť jej rovno. Označte polohu iných skrutiek a vŕtanie dier (ak je to potrebné, vložte trubice). Pripojiť stojan na stenu.

Krok 3
Police variabilná výška
Ubytovať druhý koniec racku, vložka v zátvorkách zarovnané v rovnakej výške sloty dvoch pilieroch. Dať na policu, držiak prvý krytu, top úrovni, a nainštalovať polica horizontálne. Zatlačte k stene druhej stojan, označte polohu horné skrutky a priložiť polici, ako je popísané v odstavec. 1 a 2.

Krok 4
Police variabilná výška
Pripojiť všetky priebežné hodín. Vložte držiaky do otvorov v stojanoch. Kontrola pravopisu ich umiestnenie v výškovo rovnaké police zátvorkách by mali byť na rovnakej úrovni. Ak je to potrebné, odrezať pultoch v dĺžke rezané hrany môžu byť uzavreté dyhy.

Krok 5
Police variabilná výška
Majú uzatvorené polica na zátvorkách, priložte konca police na vodováhy alebo zvisle.

Krok 6
Police variabilná výška
Ak pluku nie sú vo výklenku, ktorý z nich robí bezpečnejšie, lepšie pripojiť polica na zátvorkách. Zaskrutkujte skrutky zo spodnej časti držiaku holding hornej polici s druhej strane. Skrutky by nemali byť zahrnuté v polici hlbšie ako dve tretiny jeho hrúbka.

Na zárezy na pultoch

Police variabilná výška
Nagradu robiť bočné rozparky pozdĺž línie osnovy. Pripevnite polica na lavičke, ktorá leží na jej kus Dosky. Držanie dláto kolmo na povrch police, silne kliknite na neho, potom ťuknite na to, stromy'Jana kijankoj. Odstráňte malý vrstva dreva kliknutím na dláto (Eqs čepeľ smerom nahor, smerom k okrajom polička. Vyberte si z vystrihnúť všetky dreva.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика