пятница, 31 января 2014 г.

Subtropics opýtať, koncepty...

Kto môže povedať, ruku na srdce, ktoré miluje robiť domáce práce? Asi nie všetky. Celkom iná vec je pestovanie interiérových rastlín. Sme ako voda z osobitného porcelánu leechki, krmivo, rozpúšťa farebné pelety, hnojivá, sprej svetelný oblak hmly... A, samozrejme, na doplnenie kolekcie s nové kópie. Čo je veľa! A všetko by bolo v poriadku, ale byt je pomaly, ale isto menia na pobočke flower shop. Kolo hrnce, šálky, hrnce...

Pri mnohých farbách

Skôr alebo neskôr, každý milovník rozsiahle zbierky vyvstáva otázka: môžete umiestniť rastliny v miestnosti tak, a oni sa cítil dobre, a inter'EP nemali stratiť svoje výhody (a funkcie), a my by nikdy bol kritizovaný za nedostatok chuti?

Snažte sa, aby dramatické kompozície. Sa malý ficus Benjamin, dole hlavne na pokrytie openwork špargľou a pridať maranta trstinová, bude žiť kytice. Ale môžete urobiť to isté, špargľa pridať na kvitnúce Anthurium alebo begonias.



Malé skupiny vypracovať ľahko. Ale vo veľkej miestnosti sa, bohužiaľ, stratili. Preto je lepšie určiť miesto, kde si môžete usporiadať luxusné oasis. V obývacej izbe, napríklad, to môže byť vonkajšie zimné záhrady. V detskej vždy stole, alebo na nočnom stolíku. V kuchyni je možné vybudovať parapete políčka v hale, aby sa skladby s podsvietením.

Na začiatku tvorivého procesu, sme v stave eufórie. A to je skvelé! Ale, že snahy nie sú márne, pred vytvorením mini-krajiny, je potrebné učiť niektorých zákonov žánru. A prvá vec, ktorú musíte sa rozhodnúť, je s charakterom budúcej záhrady. Je to len dekoratívne zloženie alebo možno oblasti príroda je viac štýlové a sofistikované. Teraz poďme sa rozprávať o tom.

Nech prírody do vášho domova

Prírodné možnosť zvyčajne zahŕňajú jednu palubu plavidla. To je jednoduché postaviť. Plocha podlahy, ako pravidlo, úchvatný rohu objekte alebo priľahlých k stene, oddelené strane vo výške 20-30 cm Pre svoje zariadenia, môžete použiť tehly, dať na hrane, stromy'drevené konštrukcie alebo špeciálne polkruhová moduly chamotte.

Rim (s výnimkou šamot) je v súlade s celkovým výzdoba miestnosti (nezabudnite o možnosti umelého kameňa). Spodný okraj budúcnosti kapacita je lemovaná jedného kusu masívneho filmy, ktoré sa zvyčajne používajú na vôd - ho pevne držať vlhkosť. To nalial malé vrstvu keramzit odvodnenie a zeme (universal primer). Všetko je jednoduché, ale účinok je obrovský. Rastliny s voľným pristátie sa cítim skvele a rastú dvakrát rýchlejšie ako pri tradičných kontajnera. Okrem toho, tiež sa správajú odlišne, spletanie, a korene žijúce podľa vašej chuti, všetky miesta.

Takéto skladby sú založené na type záhradné kvety. Princípy sú jednoduché: pôsobivé siluetu, kontrast, susedné rastliny v farbu alebo znak listy, výsadba malých prevádzok s výplňových stien. Môžu tvoriť na základe jedného alebo viacerých väčších "strom" - rôzne gumy rastliny, dracaena, palmy, banány. Huňatý prípadoch na strednej vrstve toľko, že ich zoznamu nezmyselné. A malé rastliny tradescantia, pilai, plazí, ficus, ofiopogon a podobne - ako vždy, zákona ako zem kryt. Zasadiť ich, je potrebné, aby medzery holý terén často oneskorené, a obrys strane SIP'aksav by hladké línie vyliezť z clumps.

Aby to rýchlo

Môžete, samozrejme, aby zjednodušená verzia záhradami. Jednoduché (napríklad bambus) strane, v rámci bežnej film v niekoľkých vrstvách, a celý uprostred husto obývaných rastliny v nádobách. Rýchle a jednoduché! Úplatky a že rastliny môžu ľahko zmeniť, a sú lacné. Ale bez ohľadu na to, ako šikovne sme nie maskovanie hrnce, hospodárska kriminalita zostáva podvod, a tiež rastliny je veľmi nepohodlné vody.

Ale tento variant je pomerne prijateľné pre zloženie na stole, alebo na nočnom stolíku, kde veľké kapacity zeme, ani z hmotnosti alebo z estetických dôvodov zlyhá. Skupiny rastlín, môžu byť umiestnené na horizontálnej rovine, a môže zachytiť a zvislé steny.

Nastavuje štýl

Prírodné zloženie je veľmi dôležité vytvoriť dojem z prírodných rastlinných spoločenstiev. Inými slovami, vyberte rastliny podobné klimatické zóny: "subtropics", "trópoch" (tu a "rovníka"), "desert a semi-púšti".

Typické subtropics je Grécko alebo náš pobreží čierneho mora z Kaukazu. Leto je teplé, zimy je výrazne chladnejšie. Takže malá zimné koncepty vaše oleandre, citrusy, palmy a eukalyptu bude prijímať s vďačnosťou. Okrem toho, všetci sa radi svetlo. Tam sú dosť subtropických rastlín, pripravené na zmieriť s domácich podmienkach. Ale niekedy budete musieť ísť proti pravde kvôli kráse. Napríklad, v prírodných suché subtropics z nižšej úrovne vegetácie nemusí byť úplne. Nenechávajte holé zeme, ktoré môžete urobiť, Kam'anisto dumpingu, vznášať sa na spodnej časti ivy alebo... s čistým svedomím, aby rastlina neutrálne tropických rastlín.

Trópoch je téma pre domáce záhrady. Teplota a vlhkosť v pôvodnom niečo vyššia. Je ťažké si predstaviť niečo viac luxusné tropických flóry - Araceae, bromeliads, orchidey. A ak sa vám zdá, "heat-milujúci stupňa, je to jednoduché s ním súhlasiť charakter.

Typické pre trópoch tiering vegetácie, hojnosť lianas a epiphytes. A nie je to divne. Každý, kto je schopný stúpať nahor, bližšie k slnku, cez hustú korunu, to pomocou všetkých dostupných prostriedkov, zdvíhacie a zakorenené. Veľmi šikovný vo tieto skladby sú aj niektoré zachytáva (najlepšie suché víno). Pomáhajú stráviť nejaký priestor od zhora nadol, vrátane stropu, a, mimochodom, je to pre nich veľmi pohodlné, ak chcete skryť drôt podsvietenie.

Viac vody!

Materiály na tému

Zelená kláštore
Zelený zimný
Zimná záhrada
Zelené tvory
Zimné záhrady z XXI storočia
Vegetácie v trópoch" musí byť násilný. Ale mnohých elegantné rastliny (napríklad, Galatea) potreba vysokej vlhkosti. Konštantný striekanie skôr či neskôr viesť k vzniku bieleho vápna vklady na taniere. Ale tam je skvelé riešenie: malý rybník alebo kaskáda. Veľmi šikovný a bude parný generátor, ktorý dáva drift nad vodou magic dymu. A nezabudnite, náladové osvetlenie - tajomné žiarenie vychádzajúce z hlbín.

Púšť na parapete

Nakoniec, púštnej krajiny - zbierka kaktusov. Tradične je vyrobený vo forme šťavnaté listy, navonok veľmi podobnú našej Moskva Rocard, len namiesto pôdy - piesok, a namiesto toho ihličnaté - kaktusy. Všeobecné úroveň stúpa o 50-70 cm, lepšie čítať malé prípadoch, a svahoch sa obrátil na diváka. Ale kaktusy vyžadujú veľa slnka, takže táto téma je, skôr, zimná záhrada. A v izbe sme schopní zabezpečiť zjednodušená verzia záhrada v miske. Nízke širokej miske, aj bez otvorov je naplnená vhodné zemi. Malé kaktusy a succulents sedia, top je zdobený piesok a kamienky. Výsledok je veľmi dobrý, aj dar vec.

Čo sme možnosť si vybrať, jedna vec je dôležité: NEMALI by sme surround hrniec rozsah flower shop, magic, lákavý svet exotických rastlín.

Užite si vašu kreativitu!

Zdroj: Noviny "číslo Bytu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика