пятница, 31 января 2014 г.

Racionálne využívanie skrine 2008-12-23 15:59:19

Výstavby a rekonštrukcie.

Racionálne využívanie skrine
2008-12-23 15:59:19

Aj s najviac inovatívne využitie priestoru, skôr alebo neskôr príde čas, keď sa zavesiť novú poličku, alebo dať nové veci, proste nikde. Potom by ste mali optimalizovať vyuţitie priestoru k dispozícii na skriňu. Väčšina vecí sa zvyčajne ukladajú do kuchyne a spálne, a existuje mnoho nástrojov, ktoré pomôžu ušetriť miesto.

Racionálne využívanie skrine
Kolotoč je nastavený v rohoch skrinky alebo police. Ak chcete získať niektoré položky, otočiť kolotoč.

V kuchyniach môžete použiť rotačný polica-kolotoč, montáž v rohoch skrine a drôtené koše a stojany všetkých tvarov a veľkostí pre zásuvky a zadné dvere. V spálne drôtené koše uľahčenie vyhľadávania potrebných vecí, vďaka čomu môžete okamžite vidieť, že tam, kde sa, rovnako ako poskytnúť lepšie vetranie ako okná. Môžete namontovať nerovnomerné bary, stojany na bicykle a používať pod posteľ.

Tráviť čas hľadaním vhodného zariadenia. Okrem navštíviť špecializované obchody, prehliadanie reklamy v príslušných publikáciách.

Polica-kolotoč

Krok 1
Racionálne využívanie skrine
Začnite tým, že určenie relatívnej polohy lietadla - závisí to od výšky položky, ktoré budú v nich ležať. Pripevnite držiak na rám tabuľky tabuľka, označte polohu otvorov pre skrutky a vyvŕtajte ich.

Krok 2
Racionálne využívanie skrine
Pripevnite držiak na rám. Označte polohu a pripojiť ďalšie stenu.

Krok 3
Racionálne využívanie skrine
Inštalácia dolný zásobník kolotoč na príslušnú konzolu tak, aby horná príruba zásobníka na hornej hornej príruby svorky. Vložte pin držiak a jemne udrel ho s malým kladivo.

Krok 4
Racionálne využívanie skrine
Priložte ho na dvere, brány stenu - pri otvorení dverí, ona vytiahne zásobníka. Otvorte dvere a zase zásobník tak, aby sa dotkol dverí. Stlačte zneužívaniu držiak na dvere, aby sa závislý závislý zásobník, a označte polohu skrutky. Vyvŕtajte otvory, potom pripojte držiak a pripevniť tácku háčik.

Bar na ramienka

Krok 1
Racionálne využívanie skrine
Ak chcete nastaviť, bar na ramienka známky na bočné steny Skrinky na pozíciu zátvorkách. Mali by byť v strede steny v rovnakej vzdialenosti od hornej časti Skrine. Označte polohu otvorov pre skrutky, vŕtanie dier a pripojiť v hranatých zátvorkách.

Krok 2
Racionálne využívanie skrine
Zmerajte vzdialenosť medzi vnútorné strany konzoly a píla vyprevadil bar vo veľkosti. Nastavte príspevok na podporu zátvorkách.

Sústruženie vešiak

Racionálne využívanie skrine
Pri určovaní polohy týchto ramienka majte na pamäti, že ona sa otočí smerom k otvoreným dverám. Všimnite si polohu otvorov pre skrutky, vyvŕtajte ich a pripojte modul na bočné steny Skrinky. Existuje podobný regály kravaty a šatky.

Toaletný systém

Racionálne využívanie skrine
Hotový obväz systém pomôže, aby sa optimálne využitie v skrini. Pozostáva z baru na ramienka pod krátke veci a police nad bar. Pri montáži systém na vykonávanie pokynov výrobcu.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика