пятница, 31 января 2014 г.

Ako plánovať krajiny stránky? 2010-08-25 14:45:42

Výstavby a rekonštrukcie.

Ako plánovať krajiny stránky?
2010-08-25 14:45:42

Jar už prišiel, a s ním konštrukcie sezóny. Ak ste zime kúpil pozemok je čas urobiť jeho plánovania. V priebehu niekoľkých dní bude už byť úplne suché, a preto majú čas premýšľať o základné kroky, ktoré budete robiť.

Jedným z najdôležitejších faktorov v stavbu domu, ak nie je najdôležitejšie plánovanie stránky . Najprv sa musíte rozhodnúť, ktoré budú umiestnené v dome sám. V dôsledku projektu závisí od miesta všetky položky na stránke. Tieto zahŕňajú:
1) zastavanej časti;
2) Ak máte v pláne vybudovať detské Ihrisko, alebo vody;
3) Záhrady, kvetinové záhony;
4) Skleník a záhrada;
5) Rôzne cesty na webe a cestovať do vozidla;
6) Hospodársky sektor - garáž, sauna, gospodar'I.


Ak plánujete umiestniť na pozemku, treba mať na pamäti, že sú dva typy:
- Dom, v ktorom dcérskej spoločnosti budovy sa nachádza samostatne;
Doma, ktoré pevné rôznych budov.

Pri plánovaní stránky, uvedomte si, že to závisí nielen na umiestnenie a nastavenia z domu, ale aj na veľkosti lokality. Napríklad:
1), dom strednej veľkosti so všetkými hozpostroyki potrebné 10-12 sq.m. pôdy;
2) pre dom s malú farmu (vaňa, kuchyňa, záhrada, malé záhrady) - 6-8 akrov, s malých fariem (záhrady, nádvoria) - 3-6 akrov;
3) pre veľký vidiecky dom s prístavky, záhrada, kuchyňa, záhrada, atď. - od 6 do 30-40 m;
4) pre chata komplex alebo usadlostí so zariadením prírodná krajina je asi 1 hektár


V plánovaní pozemku je potrebné vziať do úvahy všetky sanitárne-hygienických, ekologických podmienok, požiarnej bezpečnosti, optimálne umiestnenie rôznych domácich a pomocných budov.

Ďalším dôležitým aspektom je praktické územné rozhodnutie, schopnosť kombinovať funkčné účely budov.

Umiestnenie domu sa musí zhodovať správnu orientáciu na svetlo a vonkajšie prostredie.


S cieľom efektívnejšie využívať pozemok, dom by mal byť postavený bližšie na jednej strane pozemku. Takže je jednoduchšie opravy domu, jeho steny by mali byť umiestnené najmenej 1, 5 M Od iných zariadení, alebo hranice. Tiež by nemala byť umiestnená v blízkosti domu veľkých stromov. Mali by sa používať aspoň 5 m od domu.

Kvetinové záhrady, alebo flowerbed break priamo v prednej časti domu. V záhrade je vysadených na stranách dom, dvor pre oddych za domom.

Ak ste budovanie detského Ihriska a rekreačné oblasti, mali by byť umiestnené bližšie k domovu, v blízkosti terasa alebo veranda. Medzi všetky budovy, na cestovanie by malo byť vykonané chodníky so šírkou 85 pozri


Ak máte v pláne vybudovať letná kuchyňa je žiaduce, aby zabezpečil jej bližšie k domovu, ak je to možné, v 10-12 metrov od vchodu. To isté platí aj pre pivnica. Garáž by mala byť umiestnená v blízkosti'jazda na webe, alebo aby sa brána garáže išli naraz do ulice. Tak si znížiť oblasti tvrdých povlakov vo dvore.

Na ulici strane domu, musí byť oddelené od hranice, ktorá oddeľuje vozovkou a dej samotný. Dom musí byť v 3-6 metrov od hranice, alebo nie menšou ako 6 m od siete ak ulici obytné - 3 m vzdialenosť

Budov, garáž vhodný na ktoré sa nachádza mimo oblasti, bližšie k záhrade.


Ako už bolo spomenuté, ak plochy nie je veľmi veľký v rámci'autom do garáže a iné hozpostroyki lepšie robiť s ulici strane. Ak máte veľký diéty poľnohospodárstvo je tiež žiaduce, aby sa im podľa dodatočné'vchod bol za plot.

Tak, všetky domácnosti budovy, budovy pre dobytok a hydinu, garáž, skleník, toalety, letná sprcha, pivnica, stavby na skladovanie záhradného náradia forme gospodar'I.


Ako môžete vidieť proces plánovania stránky, je tvrdá práca. V poradí na obnovu budovy alebo transplantované do záhrady všetky platby by mali byť v tejto fáze. Veľa šťastia s vašej plánovania!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика