пятница, 31 января 2014 г.

... A byť time-out!

Mnohí by byť šťastní, že majú "inteligentný dom" na zapnutie a vypnutie "vlna palička". Ale nie všetky kompletnú sadu zázraky technológie cenovo dostupné. A nie každý potrebuje v plnej výške. Na zvýšenie IQ jeho byt niekto bude úplne stačia dve-tri časovače.

Nepotrebujete žiadne špecialistov na ich inštaláciu je dosť, aby časovač do zásuvky a všetky pripojené spotrebiče s výkonom do 3500 kW začne pracovať podľa určeného plánu.

Časovač na dobu bude obsahovať ráno čaj, takže môžete Prebudiť na Šálku kávy. On tiež vypnite TV, ak publikum sa zaspať v prednej časti obrazovky, čaká na konci filmu. Počas programovania v čase svoje obľúbené show, nikdy chýbať, fascinujúce Veci. Kompresor v akváriu bude tiež zapnúť a vypnúť ako hodiny bez vašej účasti. A toľkokrát, koľkokrát je to potrebné. To isté platí, umývačka riadu a práčky.

A keď chcete odísť na pár týždňov, napríklad, ak chcete odpočinúť ďaleko od domova, bude zostať na mieste, časovač na chaotické inklúzia. Potom ostatní budú vytvárať dojem, že byt života by'je kľúčom: pravidelne sa zapne a vypne svetlo, rádio, TV.

Materiály na tému

Smart domu, ktorý sme sa postaviť
Smart home za málo peňazí
Inteligentný dom je moderný!
Inteligentný dom s mentálnym náplň?
Inteligentný dom: bez drôtov a comp'počítače
Hmotnosť "pominanie" techniky v dome je pomerne prístupná. Najlacnejšie nástroje - mechanické, stojí od 200 až 500 rubľov. Zjednodušene povedané, tieto merače času, nastavte prepínač-na čas len na jeden deň (trvanie od 15 minút do dvoch hodín).

Elektronické merače sú trochu drahšie - od 500 do 1000 rubľov, ale umožní nastaviť jedinečný program pre každý deň v týždni, a s presnosťou na minútu.

Tam sú ulici modelu, ktoré budú veľmi užitočné na pozemku okolo domu.

Zdroj: Byt niektoré

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика