пятница, 31 января 2014 г.

Pripraviť dôvody na jar

Zima sa pomaly stráca svoje práva. Príroda sa prebúdza. Je čas premýšľať o tom, ako upratať svoju záhradu. Kosenie trávnika, vyzdobiť záhradný plot.

Okrasné rastliny

Najbežnejší spôsob, ako vyzdobiť záhradný plot rastlín v blízkosti'vína. To môže byť vykonané v každom klimatickom pásme s popínavé rastliny, z ktorých je obrovské množstvo: oblak,'dievčatá, hrozno, hrach, plamienok, Vistérie, popínavé ruže. Ak steny hladké, budete potrebovať rámec, ktorý sa bude konať na rastliny. Môžu, napríklad, stromy'Jan sito, ktorý sa bude skrývať kučeravé petržlen.




Nízke ploty

Hranice výšky od 10 cm až do jedného metra hodí, ak potrebujete definovať hranice trochu záhradky na samostatné postele z trávnika alebo dlažby, zdôrazniť okraji záhrady cesty. Nízky plot z dráč, cotoneaster, Euonymus, dekoratívne rezaná v kruhu, môžete chrániť zimné stromy z Zaitsev.

Dekoratívne panely

S výzdobou dlhý plot je ťažké pre rastliny vyrovnať na vlastnú päsť. Riešenie, ktoré šetrí z jednotvárnosti, môže byť dekoratívny panel vyrobený z keramických dlaždíc alebo natreté steny v pestrých farieb.

Zabezpečenie

Zabezpečenie sheared zelene môže vymedzenie oblastí vo vnútri záhrady alebo sa používajú ako externé steny. Môžu byť akékoľvek hustota a výška. Rez sa vám páči, kríky (hloh), a drevo (Lipa, javor, dub). Vysoká, 2. 5-3 m, plot sa môže stať spoľahlivým plot, za ktorým je skrytá útulný priestor s lavičkami a kvetinové záhony.




Stačí pridať vodu

Ak tam je túžba ísť ďalej, zabezpečil v záhradnom jazierku, vybrať im pôdy a vegetácie zloženie. A bez ohľadu na to, čo to je - umelý vodopád s malým Cam'drevené steny, bazén s čistou vodou alebo rybník - to sa môže stať centrom záhrade zloženie.

To je všetko. Zľava zavesiť hojdacia sieť, dať lavice, lehátka a stoličky sa uvoľniť a počúvať tráva rásť, sledovať, ako sa prebúdza záhrade na jar.






Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика