пятница, 31 января 2014 г.

Kvetináče: nie je to tak jednoduché

Po veľa myslel, že si sa zdvihol rastlín, ktorý študoval ich potreby a poskytnúť primerané podmienky. To všetko? Nie, nie je všetko. Výber hrniec, v ktorom žijeme, ktorý ste si vybrali "zelené priateľ", nie menej dôležité. Pôvodnú banku alebo kvetináč vám poskytne jedinečný výhľad dokonca aj väčšina obyčajných rastlín. Kvety obchody ponúkajú širokú škálu hrnce, nádoby a kontajnery, ale nezabudnite,'atopouse z nich sú dosť drahé. Áno a jedinečné, aby im zavolať ťažké.

Ale tam sú niektoré, ktoré sú veľmi lacné, a nie je tam jednu kópiu. Stačí hľadať pre nich to nie je v obchode a na veľtrhoch, na pasívne obchody prípadne obchody, ktoré predávajú staré veci. Snaží sa uniknúť z tradičného vnímania, ktoré okrasné rastliny by mali byť vysadené v kvetináčoch a postaviť ho na Windows, alebo police. To nie je povinné'byť istí. Dajte nám sen... Tichý teplý večer, stôl pre dvoch, sviečky, champagne, hudba... Na stole medzi blikajúce sviečky a sofistikované iskru z kryštálová váza s meter ruží. Drahé, vkusne vyzdobená, ale dostal od vás jeden, ktorý im priniesol, a zatiaľ čo sa snaží jeseň. S humorom alebo potichu pohybovať niekde bokom. Teraz inú možnosť: na stole medzi rovnaký sviečky a krištáľovo malý kôš s jemnou ružové alebo fialové fialky, s hodvábnou stuhou... pozrie sa na vás s jeho delikátna oči.... Oznámenie, nemusel zasahovať, nič padá, a ako sa stáva viac romantickú atmosféru, odporúčam skontrolovať sami. Možnosti sú: hyacinths alebo miniatúrne gardénia v nízkych crystal alebo keramická misa, zdobená vhodné (stuhy, mašličky z darčekové balíčky, umelého vtáka alebo motýľ).

Materiály na tému

Zimná záhrada
Zelené tvory
Zimné záhrady z XXI storočia
Staré kastróla alebo údené bank bude vyzerať dobre v kuchyni, čo je jedinečný vzhľad. Niekedy môžete nájsť staré kanvica, cukor, pohár, Šálka a tanierik, ktoré sú vhodné aj pre pestovanie interiérových rastlín, ak na prístup k ich kreatívne. Poháre, hlinené misy, maľované plechovky džem alebo čaj môže tiež ísť v prípade. Len nie uistite sa, používať kuchynské náradie, ktoré je samo o sebe: v snahe o originalitu ľahké spadnúť do zlý vkus. Ako pravidlo, kuchyňa - najviac pohodlné miesto v dome, kde si môžete oddýchnuť, a mnoho farebných kontajnerov, nie o'United jeden nápad, nebude dať vaše oči oddýchnuť.

Medené a mosadzné nádoby dobre ladí s inter'jer starého vidieckeho domu, a to aj v kombinácii s inými prvkami bude čerpať izby v retro štýle. Veľké vonkajšie kvetináče alebo sadenie sa vojde do miestnosti, ak je tam dostatok miesta pre rastliny, ktoré žijú v ňom.

Samozrejme, v pôvodnom obale, určite nie je vhodné, pretože to nemá drenážne otvory alebo zle podržte na zem. Ale tieto problémy môžu byť vyriešené. Napríklad, keď používate rôzne koše by mali byť starostlivo vystelit ich polyetylénový film vo viacerých vrstvách, aby nebolo úniku vody a nie úniku zo zeme. V každom prípade, kôš je krátky-žíl, tak to je najlepšie použiť ako krásne hrnce, nastavenie vo vnútri rastlín v niektorých malé hrnce a vyplnenie priestoru medzi nimi. Prvý riadok celý povrch koša film nie škvrny von, čo si vyplniť priestor medzi rastliny (keramzit, štrk, zemina, rašelina, drevo, uhlie). Potom skúste rozličné polohy budúcich obyvateľov vo vnútri koša, kým sa vám nájsť najlepšiu možnosť. Môžete dosiahnuť umiestnenie rastlín v rôznych výškach pomocou peny. To je rez s nožom, pričom forme v súlade s "plán Stvoriteľa", t. j. s vaším plánom. To možno dosiahnuť pridaním skale alebo odstránenie výplne materiálu. Zvlášť krásne bude vaše skladby, ak chcete vytvoriť kaskádový efekt. Povrch medzi rastliny dať machu. Pravidelná hydratácia moss bude vyzerať čerstvé, dáva pieseň prirodzený vzhľad.

Ak bude úspešný, pestovanie usambara fialky, budete pravdepodobne chcieť zobrazovať svoju zbierku pozvaných hostí. Výber najlepších prípadoch s farbe a veľkosti a ich umiestnenie v príslušnom kôš, si budú môcť prezentovať v najvýhodnejšia svetlo. Orchidey - veľmi krásne exotické rastliny, ale bez kvety vyzerajú normálne, takže väčšinu roka sú pestované v skleníku alebo skleník. Ale v ich obdobia kvitnutia, krásne zladené a umiestnené v nezvyčajné koša, sú schopné jedinečný spôsob, ako zmeniť svoj domov. Môžete umiestniť a jednoducho krásne rastliny, záujem o ich uvedenie na vonkajších parametrov (dekoratívne, veľkosť, farba, atď.). Popustite uzdu svojej fantázii sa, len si pamätať, že rastliny v skupine by mali mať podobné alebo rovnaké podmienky.

Odvodnenie je nevyhnutné pre takmer všetky rastliny (aj keď Cyprus a vzduchu, napríklad, môže rásť v stojatých vôd). Ak je to možné, aby v-vybrané kapacity otvory na odtok prebytočnej vlhkosti a vyzdvihnúť zásobník. Ak to nie je možné, môžete použiť pôvodnú kapacitu ako hrnce, po páde mimo závodu na normálnom hrnci a dať do nej. V tomto prípade, vyberte banku size alebo dve menšie ako hrnce, a zaradiť ho do vrstva štrku alebo uhlie tak, že hrniec nie je v kontakte s prebytkom vody, ktorá odteká drenážne otvory na zavlažovanie. Zlepšiť vzhľad, môžete vyplniť priestor medzi dvoma hrnce zemi a dokonca aj zaspať vnútorné banku. V tomto prípade však nebude možné, aby si to a zistiť, či rastlín vo vode. Tak si vyberte závod, ktorý bude prežiť občasné krátkodobé mobility. Vyzdobené tak, že rastlina potrebuje trochu menej vody, než ho, ale rastie samostatne, ako v dvojité komory pot, vlhkosť odparí pomaly. Na tejto vstupnej rastlín v dvojlôžkových hrniec je skvelý spôsob, ako zlepšiť mu vlhkosť, a preto spočiatku ako dekoratívne techniky môžu byť použité aj vytvoriť dobrú mikroklímu rastliny, ktoré sú citlivé na suchý vzduch. Môžete vytvoriť jedinečné zloženie, pristál v pôvodnej nádobe veľké množstvo rôznych rastlín v malých kvetináčoch a tiež ich naplnení zemi alebo štrk. Takže budete nielen zdobia okrem'EP, ale aj vyriešiť problém suchý vzduch pre niekoľko rastlín naraz, najmä ak si to pred začiatkom vykurovacej sezóny v domoch s Ústredným kúrením.

Staré pozinkované jazero alebo segmentu bude mať druhý život v Konzervatóriu alebo na verande. A v skleníku alebo na ulici, aby v nich môže nielen dekoratívne rastliny, ale tiež veľmi užitočné cuketou. S rastom nákazy rastliny budú zostúpiť na zem a krásne vodné kaskády. Potom bude obraz dopĺňajú veľké kvety, a neskôr plody nie sú vždy na zemi, a zavesiť na vetvy. Veľmi nezvyčajný pohľad.

Zdroj: www. flowersweb. info

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика