пятница, 31 января 2014 г.

PVC Okná 2010-06-17 15:15:56

Výstavby a rekonštrukcie.

PVC Okná
2010-06-17 15:15:56


Keď si kúpite byt na sekundárnom trhu alebo dlhodobo žiť v jeho byte, potom, skôr či neskôr musieť urobiť opravy. Kde začať? Všetko závisí od toho, na akej úrovni opráv, ktoré chcete robiť. Ak je to naozaj dobré, generálna oprava, pripraviť sa na platiť nie menej ako 8000 $.

Po prvé, mali by ste si dať plastové okno - sa lepšie udržať teplo v dome a vyzerať lepšie ako stromy'Yana. Hovor, ako mnoho firiem zapojených do inštalácie systému Windows - ceny sa môžu významne líšiť. To závisí od mnohých faktorov - výrobcu (nemecky rehau zvyčajne drahšie ako ostatné), a nekrútená spoločnosti. Náklady na reklamu náklady sú kryté z vlastného vrecka. Najvýhodnejšia možnosť z hľadiska cena / kvalita je malá firma, ale ktoré sú dlhodobo na trhu (aspoň 3 roky). Poradíme profil VEKA, že sú lacné a kvalitné.

Táto situácia môže nastať, keď sa po nainštalovaní systému Windows na nich bude hromadiť kondenzátu, najmä v zime. To znamená, že vo vašom byte vetranie je zlá, je potrebné ju vyčistiť. Nekupujte plastové zástery, lepšie si ich pod omietku alebo sadrokartón. Ak zvolíte okno do kuchyne, chyť box s vekom, ktorý je, ktorý sa otvára na jednej strane - to je 30% lacnejšie, ale funkcie bude rovnaká, a umývať ju môžete úplne. V hale mať okno je rozdelené na 3 časti, 2 extreme otvorené. Neberte box 2 hlavné časti, je to lacnejšie, ale to sa nedá otvoriť, pretože je ťažké rolety a okna sa rýchlo ustupovať. Všetky plastové Okná majú micro vetranie režime. Ak to chcete urobiť, podržte rukoväť okna na 5 až 10 stupňov nadol potom okna mierne otvorené. Skúste sa dostať okno v splátkach, takže si budete môcť diktovať svoje podmienky, ak sa vám nepáči - spoločnosť bude eliminovať nedostatky na vlastné náklady.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика