четверг, 30 января 2014 г.

Predmestská kanalizácie svoje ruky

Predmestská kanalizácie svoje ruky


Ak ste sa rozhodli postaviť dom, letná chata kanalizácie svoje ruky položené musia spĺňať všetky stavebné predpisy a hygienické ukazovatele.
Zdravotné indikátory sú odstránené na záver odpadových vôd z kanalizácie v pôde, alebo v rieke. Zásuvky vody by nemala spôsobiť zloženie poškodeniu životného prostredia a stal ďalší zdroj znečistenia v tomto prostredí.

Podľa stavebných noriem, je dôležité pamätať na to, že kanalizačné potrubie musí byť najmenej tridsať centimetrov pod zem povrch. Ako minimum a maximum, ako aj optimálne hĺbka kladenia potrubia musia byť také, aby sa pod úrovňou pôdy mrazom vo vašom regióne, v zime. Pre horizontálne pásy najlepšie trubice vyrobené z keramiky, a vtáčatá by mali byť vyrobené z liatiny. V interiéri si môžete dať a plastové a vonkajšie kanalizačné potrubia kovu alebo keramiky. Pre spojenie rúrky vyrobené z rôznych materiálov, najlepšie je kúpiť si špeciálny adaptér, v obchodoch, ktoré predávajú sanitárnej keramiky, teraz tam je veľmi širokú škálu rôznych prechodov potrubie-potrubie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика