среда, 29 января 2014 г.

Vyberte položku dokončiť pre kuchyňa steny

Dokončovacie materiálov pre podlahy a steny musia znášať podmienky prevádzky budovy, vedenie hlavného dekoratívne a technické vlastnosti. Medzi materiály pre steny, kuchyne, denne vystavené agresívnym útokom kondenzátu, olej a špinu patrí farby, Tapety a keramická dlažba. Niektoré menej často používané stenové panely, dekoratívne omietky, obklad. Alternatívne môžete použiť pre dokončovacie kuchyne kameň - prírodné alebo umelé.

Materiály pre kuchyňa, okrem estetiky a univerzálnosť, sa vzťahujú osobitné požiadavky. Je odolný voči agresívnemu prostrediu (výpar, vlhkosť, teplota klesne, postriekaniu tuku a teplej vody), hygienické, jednoduché starostlivosti (schopnosť utrite vlhkou špongiou alebo umyť bežnými saponátmi, je dôležité, aby sa špina nie je absorbované, a zostal na povrchu vírusov).

Farba je zvyčajne najviac cenovo dostupný materiál. Avšak, steny by mali byť tak rovný, ako je to možné. Pri výbere treba dávať pozor na skutočnosť, že lak by mal byť umývateľný a je priedušná, dobre je ľahnúť na už natreté plochy. Lesklé materiály sú zvyčajne viac odolný povrch, lepšie umyť, odpudzujú prach, ale posilňujú steny vady. Takže najlepšou voľbou pre kuchyňa bude polo-matný alebo lesklý lak. Počas aplikácie substrát by mal byť suché, hladké, čisté, bez mastnoty, škvŕn a zvyškov čistiacich. Povrch musí byť smoothed out malé brúsnym papierom, čistou handričkou a nechajte uschnúť a základným náterom. Je veľmi dôležité, ak chcete kúpiť farby, ktorá naznačuje, že je vhodný na použitie v kuchyni. Takéto špecializované nátery sú o niečo drahšie, ale to nie je stojí za záchranu. Je to stojí za to stráviť trochu viac peňazí na kvalitné farby a získať dobré umývateľný poschodí.

Najvhodnejšie pre kuchyne sú umývateľné vinylové Tapety, chránená transparentným film. Vrstva PVC Tapety chráni pred vlhkosťou, svetlom a mechanické účinky, postavia sa do viacerých mokré utieranie, môžu byť čistené pomocou mydlového suds, m', ktoré detergenty a huby.

Dobrý by mal byť výber a netkaných Tapiet pod maľby. Sú ľahké, odolné, skrývať mnohé nevýhody prilepili nad povrch. Steny v takýchto Tapiet "dýchať,", pretože liniek voľne priedušná, nie opuchlo, keď je mokrá a nie zmenšiť Tapety na sušenie po maľovaní a drobné opravy môže vyžadovať uplatnenie novej vrstvy farby. CD-vinyl, moderný druh vinylové Tapety, majú zvýšené hygienické vlastnosti, oni sa neboja a štetec. Nájdu svoje uplatnenie v kuchyni a steklooboi. Majú vysokú odolnosť, para-a odolnosť proti vode, kyselina odpor, prispieť na zachovanie mikroklímu.

Najviac praktických materiál pre kuchynské steny, stále je keramická dlažba. Keramika je šetrný k životnému prostrediu, odolná, nebojí sa vody, ohňa, nie je poškodený vystavenia čistiacich prostriedkov. To je silný, odolný, ľahko sa čistí. V pracovnej oblasti sa často potiahnuté dlaždice, a jedáleň - nalepiť Tapetu, ale môžu byť hotový s obkladmi a celú kuchyňu.

Bohaté textúry a farby, rôznych štýlov a veľkostí, keramické dlažby, dekoračné prvky, panely, ktoré sú vybavené moderné kolekcie, pomôže, aby kuchyne, kde trávime tak veľa času, real centrum domu.

Dekoratívne omietky je ďalším nádherným dokončovacie materiál na steny v kuchyni. Typ komunikačnej zložky sú na vode (ekologickejšie) alebo netto báze. Tam sú tiež textural a štrukturálne omietky. Kuchyňa odporučiť jeden alebo akryl dvojitou vrstvou omietky. Povrch pred aplikáciou omietky je potrebné správne pripraviť: to by malo byť odolné a hladké, suché a čisté. Odporúča sa použiť špeciálny náter. Práca v tomto prípade, budete mať viac komplikované, ale pozrite sa ako steny budú zaujímavejšie.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика