среда, 29 января 2014 г.

Materiály na konečnú úpravu kuchyne

Opravy do kuchyne môžete to urobiť inak. Najviac jednoduchý - kozmetické opravy. Vopred pripravené materiály na konečnú úpravu kuchyne, podlahy, steny a strop sú odstránené staré krytiny, omietky. Nájsť na povrchové trhliny zblízka, shpakljujut seba rovine sú v súlade. Tu je potrebné zmeniť okná a dvere a bloky. V kuchyni je maľované a nalepiť Tapetu.






Ale keď veľké opravy implicitné a výroby sanácie. V tomto prípade, ak je to potrebné, zmeniť a pomôcky - systém dodávky tepla a dodávky plynu, kanalizácie a vodovodov jednotiek, elektroinštalácie. Na vybaviť stien a stropov okrem zmeny vzhľadu, môže byť usporiadané klenuté stropy, alcoves alebo okna.

Renovácia hovorí sám za seba - to je celý komplex prác na projektovanie, opravy, dizajn a tvarovanie. V tomto prípade takmer vždy uplatňovať drahé alebo aj exkluzívne dokončovacie materiály kuchyne. Rekonštrukcia sa vykonáva podľa autora návrhu projektu (aspoň väčšinou).

Tapety

Steny v miestnosti by mala byť nie len jednoducho veľkolepé. Nie menej dôležité je, že sú praktické, bez opotrebovania. V kuchyni sa musí umyť. Nie je preto odporúčané Tapety z papiera - ich praktickosť malé, a len trvanlivosť - ešte viac.

Odolný proti vlhkosti muriva-papier

Naozaj praktické sú duplex vlagoustoychivy Tapetu s vrstvou latexu (sú vyrobené z dvoch vrstiev laminované na papier, alebo vinylové Tapety. Latex Tapetu je možné čistiť vlhkou špongiou. Špeciálne ochranné fólie z plastov pre nejaký čas bude chrániť od prachu a nečistôt.

Vinylové Tapety

Ale vinylové Tapety možno čistiť aj s kefkou (nie kovové, samozrejme). Sú veľmi odolné voči mechanickému namáhaniu. Majú však jednu negatívne je, že sú takmer neprejde vzduchu. Na predaj tieto Tapety sú textúry imitácie prírodných materiálov - dreva, kameňa, mramoru alebo tehly. Sú vyrobené a pod farbivá - môžu opakovane maľovať. Bežecká meter vinylové Tapety náklady 160 rubľov

Sklo-fiber wall-papier

Materiály na konečnú úpravu kuchyne v podobe vlákien-sklenená stena-papier sú tiež používajú pomerne často. Sú vyrobené z vlákien, ktoré sú vytvorené z horúce sklo, a potom sa točil. Z tejto priadze a tkaniny Tapety. Tento dokončovacie materiál je veľmi praktické - nechcel nosiť von, dokonale bezpečné a môžu kúpať. Mimochodom, nespôsobuje alergie na rozdiel od iných materiálov.

Steklooboi majú drsný povrch štruktúru matice-diamant, Vianočný stromček, web, mačky alebo diamond. Sú schopní vydržať niekoľko maľovanie, takže keď sa použiť v kuchyni môže byť zmenená viac ako raz. Všetko je v poriadku, avšak tento materiál je veľmi pevný, oddelený od steny (aj keď, možno to je definitívne plus je Tapeta je zaručené, nie spadnúť).

Farba

Najjednoduchšia možnosť steny sú maľované. Najvhodnejšie akrylová farba. Sú odolnejšie ako iné, suché rýchlo a nemajú žiadny zápach a sú úplne bezpečné.

Jeho výhody majú lesk a pôvab zmesi - na farbenie povrch je hladký, nečistôt laku nie absorbovať. Avšak nerovné steny sú kontraindikované. Ale Matt farba len dobre zamaskovať všetky nedostatky nerovné steny. Ale preto, že majú drsný povrch, oni zbierali slušné množstvo prachu.

Dlažba steny

Povrchová úprava materiálov používa rôzne kuchyne, vrátane dlaždíc. Môžete sa plne vzťahuje na všetky steny, ale väčšina z revet len časť steny v blízkosti drezu a varenie varné dosky. Je potrebné mať na pamäti, že staré Tapety dlaždice, ktorým, keďže na lak - môžete. Položenie dlažby je najlepšie začať s malými pozemkami v oblasti umývania a vyššie vrcholy z pracovných povrchov.

Veľmi cool bude vyzerať dlaždice švy, ktoré spracúvajú farby alebo cementové malty. Nezabudnite, že predtým, položenie dlažby je potrebné zosúladiť stien. V prípade, že miestnosť je vysoká vlhkosť vzduchu, alebo steny vyrobené z porézneho materiálu, je najlepšie použiť špeciálne lepidlo zloženie. Ak póry na povrchu dostatočne veľký, môžete použiť pravidelné cement. Domáce dlaždice stojí okolo 500-600 rubľov za štvorcový.

Okrem všetkých spomínaných ako materiály na konečnú úpravu kuchyne pomocou umenia-panel z plastu alebo dreva, rôzne omietky úľavu alebo mozaiky typu, ktoré vytvárajú výraznú štruktúru.

 

 

Výzdoba podlahy

Linoleum

Hlavná vec na vybaviť podláh je používať také materiály, ktoré sú dobre a ľahko sa čistí, a nie je predmetom nosenie. Tieto požiadavky sú splnené linoleum, ktoré je najviac často používaný. Výber je pomerne rozmanitá.

Vyrobené hrubé linoleum s tepelne izolačná vrstva. Vo Všeobecnosti, v hornej vrstvy prekrytia je nevyhnutné. Je lepšie, že to bol on, nie tenšie ako 0, 25 mm - potom podlahy nebude rýchlo vymazať.

Linoleum má nevýhody - nie je odolná voči vysokým teplotám (je to jednoduché spaľovať uhlie z cigariet), lisované nohy nábytku a tenké podpätky.

Dlaždice

Podlahy môžu byť pokryté a kachľové - môžete si veľmi nápadné farby. Tento materiál má vysokú odolnosť proti opotrebeniu, dokonale čisté, ale dosť nestabilné. Okrem toho, že určite nie v teple.

Laminátové

Ako podklady pre vybaviť z kuchyne, a špeciálne podlahy, použite laminátov. Vyzerajú veľmi cool, ale nie je opravený. Dobre, alebo aspoň stopy opravu, vždy zostať viditeľná.

Iné materiály

Proces podlahy a dosky z kameňa, hoci malé kuchyne táto možnosť nie je k dispozícii. Tiež použiť borovica, jedľa alebo smrekovec dosky a dosky v kombinácii s preglejkou (asi 1, 5 cm spodná vrstva vodovzdorné preglejky, a top 0, 5 cm - cenné drevo).

Materiály pre stropné

Okrem vápenné mlieko a vodou riediteľných farieb, stropy zaobchádzať so špeciálnymi stropné panely a dosky, listy, sadrokartón, napätie stropov alebo plastu. Prirodzene, stropy by mali byť v harmónii s podlahou a stenami.

Dlažba strop

Vápenec a maľované stropy nedávno niektorí ľudia sú spokojní, aspoň na skutočnosť, že sú ťažké na umývanie. Preferovaný inú možnosť rozpočtu - Polystyrénovej dosky. Nevyžadujú vyrovnanie strop pred inštaláciou. Tieto dosky môžu byť lepené priamo na vápenné mlieko (len first flush strop 5% roztoku sódy alebo SecState kovové štetcom.

Sadrové

Kazetových podhľadov, sú upevnené na rám z kovu, jeho bunky sú dekoratívne obrazovky. Pre nich najlepšie tenkých dosiek z kovu, plastu panely alebo sadrokartónové Dosky (vlhkosť-dôkaz! ). Medzi stropom a kazetových podhľadov môže mať rôzne pomôcky - wiring alebo vetranie. Panely sa ľahko montuje, hlavné strop nevyžaduje žiadne špeciálne školenia. Majte na pamäti, že robia izba pre 5 až 10 cm nižšie.

Strop

Najlepšia možnosť, mnohí veria, že na strop. Vyzerajú veľmi pôsobivé a takmer neznižuje výšku miestnosti. Väčšie výhodou je schopnosť chrániť proti únikom z vyššie vody v nich budú stretávať v nádrži. Odtok vody, ako je strop je možné vytiahnuť späť na dvore. Umyť ich príliš ideálne. Len s nimi je potrebné opatrne, aby sa vzťahujú na extrémnu citlivosť na mechanické poškodenie.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика