четверг, 30 января 2014 г.

Na fekálneho prsteňov vlastných rúk

Na fekálneho prsteňov vlastných rúk


Práce na stavbe fekálneho konkrétne krúžky sa robí v niekoľkých fázach. V počiatočnej fáze je vybrať oblastiach pre budúce fekálneho. Odporúča sa, aby to na každom z kopca, aby sa eliminovala možnosť jarné prílety tam meltwater. A zároveň nie je veľmi vysoká a ďaleko, ako nie sú zahrnuté kanalizačného potrubia bola v spodnej časti fekálneho. V záujme vybudovania fekálneho prsteňov vlastnými rukami, je najlepšie použiť 9 konkrétne krúžky a 3 poklop Kanalizácia. Toto číslo bude najlepšia možnosť.

Pre výstavbu fekálneho z krúžkov, po prvé, budete musieť kopať dieru asi 3 metre široký a podobné hĺbka (len potrebujete 3 jamy). Po tom, žeriav by mali byť vynechané, krúžky, ich umiestnenie v troch riadkov (vedľa seba), a potom každý súbor navzájom. Potom budete musieť vyplniť diery na zemi, teda vyrovnanie povrchu a pokrytie troch jamkách kanalizačné poklopy. V prvých dvoch studní, s cieľom vylúčiť možnosť úniku, dno musí naliať betón. Pred prvým dobre, priniesť potrubia tak, že je umiestnený na svahu, že z tohto aj vypúšťaní do okolia je dobre na 20 centimetrov nižšie, a s ním obdobne je vypúšťanie do okolia, je tu tretia dobre na 20 centimetrov nižšia ako druhá dobre.

A fekálneho funguje v zime a v lete vzhľadom na anaeróbne vyhnívanie a obhajovať. Táto metóda čistenia od znečistenia odpadových vôd začal svoju aplikáciu pre veľmi dlhý čas po celom svete, a sa ukázali ako účinné.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика