четверг, 30 января 2014 г.

Dizajn Štúdio apartmány s výklenkom

Dizajn Štúdio apartmány s výklenkom

Dizajn Štúdio apartmány s výklenkom Štúdio apartmán s výklenkom je považovaný za jeden z najzaujímavejších možností z hľadiska možných dizajn a layout. Dizajn Štúdio apartmány s výklenkom poskytuje veľké možnosti pre fantáziu, pretože tento otvor je možné použiť prakticky pre čokoľvek.

Hlavným cieľom vyrovnania nika je alokácia tejto obytnej zóny pod vašim potrebám tak, ako keby táto časť izba je samostatná izba.

Takže, v NIS môžu byť vybrané zóny z nasledujúcich typov:

  • mini-deti;
  • kuchyňa;
  • lôžko alebo rekreačnej oblasti;
  • na pracovisku alebo v domácej kancelárii;
  • telocvičňa;
  • šatne a oveľa viac.

V niektorých prípadoch, v apartmánoch bez výklenkov vytvoriť tento prvok inter'jer umelo prostredníctvom oddiely z sadrovca a lepenky.

Náležitosti priestor výklenkov

Výklenok, ktorý môže byť vydaný na rozdiel celkového farebnej koncepcie miestnosti alebo správne začlenené v jeho inter'jer. Nepoužívajte tmavé farby v dokončovacie výklenkov, ako sa opticky zmenšujú. Osvetlenie tu budete musieť použiť zapustené svietidlá v strope a rovnaké svetlá na bočné steny.

Bočné a stropné svietidlá v NIS

Bočné a stropné svietidlá v NIS

Forma výklenkov je dôležité aj jeho vnímanie. Napríklad horizontálne bude slúžiť ako dobrá voľba pre miestnosti s dlhými a nízky nábytok.

Dizajn kuchyne zóny v NIS

Výklenok pre zariadenia, kuchyňa často vytvárajú, keď sa obývacia izba a kuchyňa sú v jednej priestor, tzv Štúdio. Kuchynská časť z dôvodu prítomnosti vysokej hluk a zápach by mala byť maximálna izolované, pre tieto účely nika najlepšie hodí.

Oddeliť časť kuchyňa môže improvizovať, sadrokartónové steny z kartónu, takže len priestor na kláves enter. Medzi dosky sadrové by malo pripraviť hluku izolačná vrstva, ako minerálna vlna.

Variant renovácia kuchýň, ktorý sa nachádza vo výklenku, musí zvážiť aj pravidlá registrácie obmedzený priestor, svetlo textúrou a lesklé povrchy, príslušenstvo, opticky rozširujú priestor.

Na Palube! Kuchyňa nastaviť best buy so zrkadlom alebo mliečneho skla, fasády, ktoré sa výrazne prispieť k opticky zvýšiť kuchyne.

Ak máte v pláne na opravu malá kuchyňa, nika môžu byť usporiadané pod kompaktný jedáleň súčasťou, umiestnenie m'oblasť alebo pár stoličiek a pridaním malého jedálenského stola.

Ubytovanie mini-jedáleň vo výklenku

Ubytovanie mini-jedáleň vo výklenku

Zariadenie na detskú izbu vo výklenku

Ak v jedno-izbový byt s výklenkom musieť žiť s rodičmi a dieťaťom, vo výklenku, môžete usporiadať škôlky. Usporiadať nika najlepšie v blízkosti okna, kde je viac svetla a tepla zo susedných radiátory. V každom prípade, tam by mali usporiadať pracovné miesto dieťaťa.

Okrem sadrokartónové Dosky steny plot môže byť vo forme knižnice s knihami alebo hračky, a záclony. Na zadnej strane skrine zvyčajne zdobia plagáty alebo niečo také.

Z hľadiska dizajnu deti v NIS by mal byť naplnený množstvom regálov, ktorý okrem toho, funkčná hodnota, aby sa opticky rozširujú priestor.

Pri výbere farebného riešenia v prospech väčšinou biela a jedna neutrálna farba nie je príliš svetlé farby ako fialová alebo zelená.

Deti vo výklenku malý apartmán

Deti vo výklenku malý apartmán

Štúdie vo výklenku z jednej izby-apartmány

Rovnako ako v prípade opravy detskej izby, nika podľa úradu je najlepšie umiestnené pri okne - plné denné svetlo pozitívny vplyv na zdravie.

Tu nie'uistite sa, že používate sadrokartónové priečky pre vytvorenie nika, dosť strán plot miesto skrinky alebo regály, medzi ktoré miesto na pracovnej ploche.

V tomto prípade, bude vytvorený potrebu súkromia uzavretý priestor a všetko je vždy po ruke.

Oživiť priestor Skriňa na niektoré police chcete hostiteľskej rastliny.

Úrad v NIS

Úrad v NIS

Dizajn spálne v NIS

Spálňa vo výklenku musíte sa registrovať podľa nasledujúcich pravidiel:

  1. vlastne, nika, by mali byť umiestnené ďalej od okna a slnečné svetlo, tak nie je v rozpore s spánku počas východu slnka;

Na Palube! Ak sa slnečné svetlo je stále zasahuje do rána spať, v otváracej nika by mali byť nepriehľadné opona, ktorá zodpovedá Všeobecné farba inter'vnútorný priestor.

  1. osvetlenie na spanie alcove by mali byť dvoch typov:
    • celkový strop nie je príliš svetlé;
    • a stenu v podobe steny v hlave nad posteľou, v ktorej, napríklad, budú pohodlné čítanie pred spaním;
  1. pre viac funkčné a efektívne využíva priestor v podkrovny priestor je potrebné usporiadať boxy na skladovanie posteľnej bielizne, oblečenia a iných vecí, a môže urobiť bez klasické lôžko, montážne pódium s boxov až meter do výšky a s položil na neho matrace alebo matrace;
  1. na čelnej stene výklenkov môžete zavesiť jedného alebo viacerých malých obrazov, a v strane - ak chcete, aby police na knihy a ukladanie vecí v domácnosti.

    Spací alcove Studio

    Spací alcove Studio

Záver

Potrebujete pam'nezabudnite, že podkrovný byt aj so značným veľkosť miestnosti nebude kaziť hostitelia priestor, preto sa v rozvojových dizajn Štúdio apartmány majú pam'nezabudnite, že doslova každý štvorcový meter musia byť použité rozumne a efektívne.

NIS tiež umožňuje riešiť mnohé úlohy, zonal charakter. Bez toho to jednoducho nebude robiť, ak byt je domovom pre viac ako dve osoby. Je vhodný pre takmer akýkoľvek účel, okrem kúpeľne (z pochopiteľných dôvodov) a obývacia miestnosť (cez rovnaký nedostatok voľného priestoru).

Dizajn Štúdio apartmány s výklenkom bude vynikajúce funkčné riešenia, vytvorenie náhradou pre nedostatok miesta.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика