пятница, 31 января 2014 г.

Typy pohovky 2010-10-12 15:37:56

Výstavby a rekonštrukcie.

Typy pohovky
2010-10-12 15:37:56

Klasické sedacie súpravy

Gauč Gauč - Centrálna časť inter'interiér izby alebo iných priestorov. A tu je zhromaždené peňažné prostriedky na neho, a otázkou je, aký druh gauč vybrať. Chcem povedať, že naraz, že tento nákup nie je na jeden deň, alebo aj mesiac. Treba brať vážne, a to z rôznych dôvodov. Prvou je, že musíme milovať ho, a ak to chcete urobiť, mali by sme radi, farby, dizajn a môže byť premenená na posteľ.

Keď sme sa otvoriť adresár, alebo hľadáte pohovky v obchode - sme radi, pohovky s krásnym headboards a skvelý dizajn. Ako gauč pripomína klasický štýl, je to zaujímavé, atraktívne, prekvapený, čalúnenie, láka s jeho veľkoleposti. Skutočný dekorácie inter'obývacia izba interiéru.

Zjednodušene povedané, tieto sedačky sú mechanizmus transformácie v posteľ pre hostí, ktorý nie je na každodenné použitie, sú mechanizmy, posteľ alebo Delfín. Späť v tejto gauč nie je predmetom úpravy a dizajnérov je veľa slobody v ich rôznych umeleckých rozhodnutia. Preto'je zaujímavé riešenie.

Ale chcem uviesť, že takéto pohodlné sedacie súpravy na Sedenie zložené, ale nie viac. Ležať na nich, najmä nie chudá ľudí nepríjemné, pretože to je úzke. Luxusný gauč zaberá značnú časť plochy na sedadlo. A mechanizmov pre rozvinutie nie trvanlivé, s časté použitie. A iné dôležité informácie, ako hrubší matrac a lepšie, drahšie pohovke.

Rohové sedacie súpravy


Rohové sedacie súpravy sú teraz veľmi preferované a dokonca aj módne. Rôzne produkty, jednoducho nás udivuje. Mnoho sedacie súpravy sú vyrábané pre rôzne štýly inter'jer. Obrovský výber poťahových látok, aby náš výber ešte ťažšie. Rôzne odtiene farieb v interiéri, zaujímavé textúry a rôznych kvalitných látok sú šokujúce.

V podstate sedacie súpravy sú vyrobené podľa objednávky, a my sa musíme vopred určiť, ktoré vzorky tkaniva budú tvoriť základ pre čalúnenie z vašej pohovky. Rohové sedacie súpravy môže byť vľavo a vpravo. Po napíšete dimenzie, kde by mala stáť gauč, môžete bezpečne ísť do obchodu, a sledujte tieto modely sú schopní ubytovať, rohová sedačka.

Niektoré sedacie súpravy tvoria uhol, zvýšením počtu miest. Iní, vzhľadom na pôvodné gauči, dajte sa doľava alebo doprava. Na tejto lavičke, v ležiaceho polohe, veľmi pohodlné trávenie času pred televízorom. A s vankúše, môžete zlepšiť vaše pohodlie.

Pri výbere gauč, musíte vedieť, že sedacie súpravy na jar matrace, m'kto a pohodlné.
Tieto sedačky sú drahšie. Ak sa chystáte na rozšírenie gauč každý deň, potom takéto mechanizmy ako posteli si len kontraindikovaný. Treba plánovať vopred, že všetky pohovky v hlavnom sú predložené s transformáciou dopredu, a kobercom podlahy môže spôsobiť ťažkosti alebo parkety bude hýčkať.

Gauč "Bed"


Gauč "Bed" je vhodný pre obývacie izby - takéto transformácie mechanizmus umožňuje výrobcom nábytku na vytvorenie podrobnejšieho návrhu riešenia, Ionia elegantný vzhľad, originálne a pôsobivé. Matrace penové a mechanizmus, na kovový rám, posteľ umiestnená vo vnútri pod sedadlom.

S cieľom rozložiť pohovka-posteľ musí byť cast na seba, sedadla, a dostať sa spod neho druhej strane postele, ktorá sa zvyčajne pozostáva vo Všeobecnosti z dvoch alebo troch sekcií, pričom každá "Istok", ktorý má svoje vlastné skladacie nohy - to "mechanizmus "(Sedaflex, Mixotoile, Somtoile, Mirotoile, Cosmolat).

Rama, napriek vonkajším svetlom a openwork, dosť silný. Mechanizmus "Mixotoile" - Sedenie možnosť pri zaťažení viac ako 120-130. kg Tento "postieľka" neodporúča sa používať každý deň. Ale mechanizmus "Sedaflex" poskytuje spáč strednej vrstve pri zaťažení viac ako 140-150 kg

V rôznych mechanizmov, hrubé matracov sa pohybuje od 5 cm do 14 palcov. Penové matrace v mechanizmus "Mixotoile" nepresahuje 5 - 6 pozri, v mechanizmus "Sedaflex-TR" domáce Zvieratá hrúbka peny 9-10 vidieť, "Sedaflex-12M" - 12 cm., "Sedaflex-14M" - 14 pozri " Sedaflex-TR ", " Sedaflex-12M ", " Sedaflex-14M "umožniť používanie pohodlné box pružinové matrace.
Medzi nimi najviac spoľahlivé a drahé bed "Sedaflex-14M" - double "product", ktorá si nevyžaduje na odstránenie sedadla vankúše počas transformácie.

Nevýhodou drapákové je nedostatok miesta pre uloženie bielizne, ale ak pohovke rohu, pod posteľou nie je miesto.

Takéto mechanizmy nie je odporúčané používať každý deň, takže tieto mechanizmy majú pomerne zložité štruktúry, veľa kĺbov a nie je určená na každodenné aplikácie.

Gauč "Flash" mechanizmus


Gauč "Flash" mechanizmus je viac progresívne a technické model. Keď kombinácia dizajnu funkcie mechanizmu "Clic-clac" a "Accordeon": má tri pevné pozície skladanie (pohovka - relax - posteľ a tlačil sa dopredu dolnej časti. Iba v systéme "Clic-clac" lôžko je umiestnený po dĺžke postele, "flash" je kolmá na zadnej strane. Konštrukcia sa skladá z troch častí. Prvé dve Číta ako systém, "Clic-clac" (Kniha), a ďalšie časti sa vytiahol z pod sedadlom vodiča, s bedňu.

"Flash" mechanizmus je veľmi vhodný pre každodennú rekreáciu, v pozícii "pol-posedenie"keď operadla zamietnuté podlahy a uplatniť stupačky. Pohodlné a spánku, pretože protetických brnenie, v kombinácii s jar alebo hrubší matrac vytvoriť pohodlné nočný odpočinok.

Nevýhody nie sú vo jednoduché transformácie pre deti a starších ľudí, a neschopnosť miesto gauč priamo na stenu, aby sa šíril ďalej, je potrebné až do 50 cm voľného priestoru za späť na gauč. Ale parafínový priestor je kompenzované priestranná spodná bielizeň zásuvky.


Treba poznamenať, že všetky mechanizmy sú rôzne. Prvý (Európska norma) pomocou kovových snímok, stromy'drevené lat, opasky, polypropylén textílie. Druhá verzia (ruský, Bieloruský štandard) - pomocou stromy'drevený rám dizajn

Gauč "Baby" ("Akordeón")


Gauč "Baby" ("Akordeón"), táto sedačka je transformovaný v zásade harmonica. Tento mechanizmus je jednoduchý, originálny a poskytuje jednoduchosť a rýchlosť rozkladu. Spanie miesto je v týchto prevedeniach tri matrace na pevnom kostry. V pozícii gauč jeden z nich slúži ako sídlo a ďalšie dve, ktoré dohromady tvoria späť.

Existujú dva varianty tohto mechanizmu. Prvý je založený na mechanizme s výkonným kovový rám konštrukcie a stromy'drevené reek (lat), má zvláštnu silu a jednoduchosť rozkladu. Tento mechanizmus je významným technickým krok vpred. Štiepením, ako akordeón, zaberá málo miesta a sú relevantné v malej miestnosti. Povrch získaných miest, s veľmi hladký. Okrem toho, že všetky, táto sedačka má vymeniteľné kryty všetky prvky a umožňuje vloženie na bývanie, malé bielizeň zásuvky.

Druhý bol vytvorený na princípe - klasická: skeletu, výplň a závesy - len nechápem, dizajn. Tento mechanizmus používa rámci lúče. Tu môžete jednoducho meniť veľkosť výrobku a výroby. Je to lacnejšie a viac konkurencieschopné. Ale tam sú nevýhody, tento mechanizmus nie je veľmi silný a na povrch postele málo.

Pohovka "Eurobook"


Gauč Euro knihy, bežné a populárne mechanizmus, v našej dobe. Inými slovami - mechanizmus bez mechanizmu. On sa vzťahuje na systémy, trvanlivé a dlhodobé metódy transformácie. Pozrite sa takéto modely sú viac elegantné a zaujímavé. S transformáciou môžete získať úplné, najviac priestranná posteľ.

Pozostáva z pohovkou, dve, približne rovnaké matrace, pevný stromy'obec základe. Hrúbka matraca na transformáciu mechanizmus nie je dotknuté, takže môžete použiť pružinové matrace. S transformáciou - matrace (čo je sedadlo sa pohybuje, alebo je posunuté dopredu a dozadu (namontované na rotačné mechanizmov), prepnúť z vertikálnej do horizontálnej polohy (dať na ich miesto) - gauč rozkladajú.

Zvýšená kapacita bielizeň zásuvky vzhľadom k tomu, že to zaberá celý priestor pod sedadlo na gauč. Nevýhody sú nemožnosti späť dosť m'ktoré, ako sa otočí na druhú stranu v transformácii, ale tento problém je riešený na úkor vankúše plnené syntetické chmýří. Majte na pamäti, majitelia drahých parkety a nadýchané koberec, posedenie v vymenúvanie "travel" na poschodí.

Sofa-knihy

Pri výbere pohovka, musíte zistiť, čo by to malo byť, štruktúra, typ transformácie v spací režim. Niektoré mechanizmy môžu byť rozvíjajúce a skladanie každý deň. A niektoré sú hosťom charakter, a ich časté transformácie nevyžiadanej pošty. Najviac dôveryhodné na trhu s nábytkom mechanizmus knihy. Tento transformácie systému je pomerne jednoduché, ale prevádzky sám o sebe nie je veľmi jednoduché.

Z hľadiska transformácie na každý deň, z pohovky do postele a späť, len ťažko je možné odporúčať takýto postup dieťa, a aj žena. Štruktúra pozostáva z dvoch matracov na pevnom stromy'drevené rámy. Stoja'súvisiace mechanizmus, vyrobené z kovu. Na miesto, pohovka, jeden matrac je späť, a druhý je sedadla. Transformácia gauč do postele, dosť zdvihnite sedadlo, až kým nebudete počuť, potom dal - rozložiť gauč.

Ak sa pozriete na pozitívnej strane, výhody patria kompaktnosť, ktorá vznikla pod sedadlom zásuvkami na prádlo a lacný mechanizmus.
Ako pre nevýhody, zvážte vzdialenosť za operadlo pohovky, ktoré sú potrebné pre transformáciu, na intenzívnu prevádzku zámky mechanizmus často zlomiť, a jednoduchosť mechanizmus vyžaduje určité úsilie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика