пятница, 31 января 2014 г.

ALUTECH sekčné dvere - výber moderného života! 2010-08-05 14:14:37

Výstavby a rekonštrukcie.

ALUTECH sekčné dvere - výber moderného života!
2010-08-05 14:14:37

ALUTECH sekčné dvere - výber moderného života!

posuvná brána

s dutým kovové dvere, zdobené hrdzavé stodola hrady už spĺňajú moderné požiadavky. Obvyklé swing brány s dutým kovové dvere, zdobené hrdzavé stodola zámky, už spĺňajú moderné požiadavky.

Alternatívne swing brány začal zdvíhacie garážové brány, trend, ktorý k nám prišiel zo Západu. V relatívne krátkom období asi 10 rokov - luxusné atribút stali pohodlné potrebné položky.

ako je zdvíhanie-sústruženie a rolovacie brány. Na trhu dnes ponúkajú ako je zdvíhanie-sústruženie a rolovacie brány. ALUTECH. o zákazníkov sa rozhoduje pre sekčné dvere ALUTECH. Prečo?


Základ pre navrhovanie všetkých sekčných dvere - stand'prepojené oceľové panely plné s tuhej polyuretánovej peny, výška 50 - 60 pozri Tento plášť budovy konštrukcia je veľmi teplo a zvukovú izoláciu, ochranu proti nepriaznivým poveternostným podmienkam a zvýšenú pevnosť. V závislosti na konštrukcii sekčné dvere môžu byť vybavené elektrickým pohonom s diaľkovým ovládaním. Na signál od vzdialenej jednotky ťahá hornú hranu brány a časť uhol ohybu, ísť pod stropom. Priestor pred garážou je voľný, a nič nebráni pod'choďte rovno k bráne. Hmotnosť dverí sa kompenzuje pružinový mechanizmus, takže brána sa dá otvoriť ručne a bez elektromotora.

tu je druhá - vo podstatné konštrukčné prvky, ktoré zaručujú nielen trvanlivosť a spoľahlivosť celého systému, ale poskytujú pohodlie a bezpečnosť prevádzky. Podľa tohto princípu sú všetky sekčné dvere, ale rozdiel brány ALUTECH od ostatných - v základné prvky dizajnu, ktoré zaručujú nielen trvanlivosť a spoľahlivosť celého systému, ale poskytujú pohodlie a bezpečnosť prevádzky.

Všetko v poriadku:


sú vyrobené z oceľového plechu. Panel brány ALUTECH sú vyrobené z oceľového plechu. Je chránený spôsob hot pozinkovania, nasleduje aplikácia multi-vrstvou polyesteru povlak, odolný voči korózii, vplyvy na životné prostredie a mechanickým poškodením. Predný povrch panelu má nápis "woodgrain" (textúru dreva), skryté v krídla dverí malé škrabance, s'objaví počas prevádzky.

Panel je naplnený ekologicky polyuretánovej peny, ktoré neobsahuje Cfc, a preto je bezpečný pre ľudí, a atmosférickej ozónovú vrstvu. Vzhľadom na panel hrúbky 45 mm, je možné odhadnúť, ako jeden z najsilnejších panely, ktoré existujú na trhu. Tento panel umožňuje sekčné dvere šírka až 7 metrov. vonkajšie a vnútorné list sú vzájomne prepojené, čo eliminuje možnosť delenia na paneli počas prevádzky brány a pri pôsobení slnečného žiarenia na panel tmavé farby. Okrem toho, sandwich-panely ALUTECH vonkajší a vnútorný list'vzájomne prepojené, ktorý eliminuje možnosť delenia na paneli počas prevádzky brány a pri pôsobení slnečného žiarenia na panel tmavé farby. Vďaka tomuto panelu konštrukcie brány odolné voči nárazu a zaťaženie vetrom.

Panel obrazy s'začleniť priebežné slučky z nehrdzavejúcej ocele. To eliminuje korózie na plynie prvky.

Každý panel má špeciálne zaniknúť-odolné tesnenie EPDM polymér, ktorý zachováva si pružnosť aj pri nízkych teplotách a je odolná voči poveternostným vplyvom.


Znížený celkový tepelný odpor sekčné dvere "Alutech" je 1 m2 oC / W, čo umožňuje nastavenie brány vo všetkých regiónoch Ukrajiny.

takže vyvážený, že jednoduché a môže zvýšiť, alebo znížiť dievča alebo aj dieťa, na mernú hmotnosť obrazov 14, 7 kg/m 3 ! Hmotnosť dverí sa kompenzuje pružinový mechanizmus, ktorý sa nachádza nad otvorom alebo medzi textami, v závislosti od typu brány. Sekčné dvere ALUTECH takže vyvážený, že jednoduché a môže zvýšiť, alebo znížiť dievča alebo aj dieťa, na mernú hmotnosť obrazov 14, 7 kg / m 3!


Pre miestnosti s vysokou vlhkosťou (napr. na umývanie auta) ponúka špeciálnu sadu proti korózii odolné komponenty: set spojovací materiál, oceľové laná a valčeky vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, sprievodcovia vyrobené z pozinkovanej ocele s dodatočné polyesterová prášková farba; torzné pružiny s vylepšeným polyester poťah.

Asi hlavná vec - security


Presun handričkou brány je v príručkách na nastaviteľný podvozok navi zakotvené v dolicocephala strane konzoly. Sila vytvorená prameňov, zostatky hmotnosti tkaniny brány a udržuje káble neustále napätý. Ak náhle jar poškodený, padajúci list môže poškodiť jednotku alebo spôsobiť poranenie osoby.

poskytuje bezpečnostné systémy, ktoré sú štandardom. Úplne vylúčiť krízovej situácie, sekčné brány ALUTECH poskytuje bezpečnostné systémy, ktoré sú štandardom. Garážové brány poskytuje systémy zamknúť dvere list škody prameňov. Priemyselné brány majú ďalší systém, ktorý blokuje pohyb textílie a s oslabenie káble.


plne spĺňa Európske bezpečnostné normy EN 12604 a EN 12453. Dizajn brány ALUTECH plne spĺňa Európske bezpečnostné normy EN 12604 a EN 12453.

Rukoväť alebo tlačidlo?

Zdvíhanie a spúšťanie brány manuálne alebo elektricky. Ručná prevádzka, môže byť vykonaná pomocou rukoväte pripojené k krídla dverí, ako aj lano alebo zariadenia poháňané reťaze (v závislosti od toho, nastavenie dodávky).


posuvná brána

Zablokovanie brány bez pohonu sa uskutočňuje prostredníctvom jar západku alebo západku zámku, ktorý umožňuje zamknúť bránu zvnútra aj zvonku.


Keď vybavená el. brána s diaľkovým ovládaním zahŕňa inštaláciu zariadenia, ktoré spustí, keď zníženie maľby na prekážku a zabraňujú jeho ďalší pohyb smerom nadol. To tiež používa spoľahlivú ochranu proti úniku z riadenia gateway s technológiou plávajúci kód, poskytujúce viac ako 10 miliárd kombinácií. Pohodlné a komfortné.

V krídla dverí môžu byť vložené ďalšie Okná a dvere. Poskytujú väčšie pohodlie pri zachovaní atraktívny vzhľad brány.

Čas kúpiť moderné a luxusné výrobky!


nielen koncových užívateľov, ale aj dizajnérov, architektov, proektantov. Prosím, venujte pozornosť oddielom brány ALUTECH nielen koncových užívateľov, ale aj dizajnérov, architektov, dizajnérov. - bezpečné, spoľahlivé a trvanlivé! Dnes je to už nemožné predstaviť si automatickú autoumyváreň, servis stanice, nájom alebo moderná chata bez sekčné dvere ALUTECH - bezpečné, spoľahlivé a trvanlivé!

Alutech - " OOO "Alutech-"

m je Kyjev, ulica Tesárstvo, 7

Tel. (044) 451-83-65, (056) 375 - 22 - 83

alutech . kiev . ua info @ alutech. kyjeve. ua


info@alutech. v dp. ua

ZDROJ: http://www. alutech. ua

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика