пятница, 31 января 2014 г.

Pár slov na tému - Strešné krytiny a kovové

Pár slov na tému - Strešné krytiny a kovové


Storočia uplynulo od tej doby, keď počas výstavby veľkolepých budov, použité materiály, ktoré možno spočítať na prstoch. Technológia dnešné denné vpred, prináša v Arzenálu architektov z nových materiálov. To platí pre takmer všetky prvky postavené budovy.

Dnes, počas prípravy a výstavby budov a stavieb z architekt, dizajnér, návrhár, a samozrejme, zákazník má často robiť veľa rozhodnutí, ktorých cieľom je zabezpečiť maximálny rovnováhu medzi nákladmi, spoľahlivosť a krása z budúcnosti budovy.

Veľmi dôležitým prvkom, ktorý ovplyvňuje týchto troch faktorov je, že, ktorý robil strechy budovy.

Strechy keramické obkladyStrechy zo slamy Možnosti teraz veľa. Od klasických keramických obkladov na moderné membránové materiály. V niektorých veľmi zriedkavých prípadoch, v túžbe získať niečo veľmi neobvyklé a životného prostredia, strechy vyrobené zo slamy a trstina. Ale prax ukazuje, že o'subjektívna potreba dnes je vytvorenie strechy, stredná dĺžka života, ktorá je vysoká, cena nie je k dispozícii, spoľahlivosť a trvanlivosť kvality v kombinácii s nákladmi na strešné krytiny - smart. To všetko poukazuje iných materiálov. . Najmä dnes jedným z najobľúbenejších materiálov sa stal kovové . V Ako materiál použitý na jeho výrobu, použitie medi, ocele, hliníka. Tento článok sa zameria na oceľovou.

Jej spoveď vyhrala, pre jednoduchosť, technologickej efektívnosti inštalácie, odolnosť a nízku cenu. Ak budete mať celkovú plochu z kovu, ktorý každoročne pripadá na streche rôznych budov a stavieb, dostanete obrázok niekoľko miliónov štvorcových metrov. Vo väčšine prípadov, kovové dosky, vyrobené rôznymi firiem, ktoré sa líšia vo vzhľade a geometrických charakteristík.

V skutočnosti teraz oceľové plechové strešné krytiny možno rozdeliť do dvoch skupín:

  1. Kovové dosky s tenkou vrstvou polyméru Kovové
  2. Kompozitné kovov. Strechy kompozitných kovových

Prvý variant je prístupná pod cenu a niekoľko menej odolné než druhý. Aj keď pravdepodobne je to moot bod. Napriek dostupnosti kompozitných kovových vrstva obrázok, ktoré by mali zabezpečiť garantovanú životnosť 50 rokov, existujú určité pochybnosti o pravdivosti tohto vyhlásenia. Skutočne, počas mnohých cyklov vykurovania a chladenia konštrukčných materiálov zmeniť ich geometrické rozmery. V našom prípade, koeficienty tepelnej rozťažnosti kovu base a kompozitných ochranný povrch, ktorý sa bude nevyhnutne viesť k stratifikácia produkty. Okrem toho, hrubý povrch kompozitné vedie k tomu, že v procese prevádzky sa hromadí prach a nečistoty. A to azda nie je veľmi nebezpečné. Zostal vody, pripojené prostredníctvom mráz, bude viesť k jednotné a nevyhnutné zničenie povrchu kompozitného materiálu. Zničenie proces bude rýchlejšie, čím viac bude cyklov podmorazhivanija povrchu. Veľmi výrazne ovplyvňujú stav strechy v procese jeho prevádzky prítomnosť agresívne akcie. Táto práca sa týka strechy budovy, postavené v blízkosti mora. Ako praktické skúsenosti ukazujú, že je veľmi dôležité v takýchto prípadoch požiadať teplota (v pobrežných oblastiach), čo v kombinácii s slaný vzduch môže pohrávať s strechu.

V procese výberu strešnej krytiny, je potrebné venovať pozornosť, aby sa takéto otázky:

Čo je odporúčaná hrúbka ocele používané v kovov?

Pre hrúbka ocele budúcnosti strechy potrebné venovať pozornosť, pretože v procese dodávky na miesto inštalácie, zariadenia strechy a počas jeho životného cyklu, kovové je predmetom významný náklad. Teraz na stavebné materiály na trhu môžete nájsť návrhy na kov, kde hrúbka oceľového plechu, bude kolísať v 0, 37-0, 75 mm Ako prax ukazuje, hrúbka ocele, kovu musí byť v rozmedzí 0, 45 až 0, 55 mm Keď montéri majú dostatočné schopnosti môžete ísť na používanie hrúbka materiálu 0, 4 mm Ak sa pokúsite presvedčiť, že čím silnejšie kovov používaných v kovov, lepšie, potom sme si myslíte, že táto časť. Skutočnosť, že hrúbky ocele nielen pridať pevnosť a tuhosť. A to bude nevyhnutne ovplyvňujú pružnosť hárok, a potom prinesie problémy počas inštalácie. Okrem iného, kov, točil na mieste, bez dodržiavania technológií, hromadiť ďalšie napätie, ktoré môže výrazne urýchliť procesy elektrochemickú koróziu materiálu.

Aký typ a hrúbka by mala byť ochranná vrstva?

Kov je vyrobený z valcovaných, oceľového plechu, povrch, ktorý je potiahnutý ochrannou vrstvou. Ako ochrana môže byť použitý zinok alebo hliníka, potiahnuté. Najžiadanejšie strešnej krytiny zo zinkového povlaku. Je ľahké vysvetliť. Spolu s väčšou hodnotou, strešných krytín, potiahnuté Almatinka, majú dobré ochranné vlastnosti. V rovnakom čase, hliníková vrstva je aplikovaná na povrchu ocele, má menej priľnavosť, že v prípade mechanického deformácia vedie k jeho odpojeniu, tak, straty ochrany. Zinkový povlak je viac "lepkavé", ktorý umožňuje, aby sa tvoria kovové dlaždice priamo z pozinkovaných oceľových zvitkov, ktoré potom podstúpi ďalšie spracovanie. Ako pre zinok, hrúbka ochrannú vrstvu, ktorá priamo závisí od dĺžky trvania cyklu využitie strechy. Ak zinkový povlak je vyrobený s použitím zinok založené 275-280 g / m 2, tento materiál bude bezpečne chrániť váš domov na 30 rokov, ak zinok bol od 140 do 220 g / m 2, život sa bude znižovať a bude sa rovná 1 0-20 rokov.

Aké je pokrytie dať prednosť?

Výberový proces sa bude musieť venovať čas a pozornosť na riešenie možných typov náterov, ktoré budú vykonávať nielen dekoratívnu funkciu, ale aj na ochranu vašej strechy. Najčastejšie takéto poschodie:

  • pokrytie pollID vo SV'džez s akryl (80% a 20%). Umiestnený ako najviac odolné. Takmer nemá vyblednutiu na slnku, a je dostatočne odolný voči UV žiareniu a mechanické účinky. Krytina s takýto povlak môže byť bezpečne používaný v Námornej zóny.
  • Pokrytie plastisol, ktorý je založený na PVC - polyvinylchlorid. Podlahy vyrobené z tohto materiálu je odolná voči mechanickým a poveternostným vplyvom. Avšak, takéto krytie nemá rád ultrafialové svetlo, ktoré je pod vplyvom fade. Hrúbka ochrannej vrstvy 0, 2 mm
  • . Podlahy polyester . Tento kryt je vrstva polyester farby, hrúbky, ktorá nepresahuje 0, 025 mm Povrch kovové dosky s takýto povlak pekné lesklé. Strecha je vyrobené z takých materiálov dosť dobre zachováva svoju pôvodnú farbu a je vhodná pre všetky klimatické podmienky. Vo SV'ASCO, ktoré pokrývajú lacný, to získali masovú popularitu. Medzi slabé miesta potrebné poznamenať, že takýto povlak má vysokú mechanickú pevnosť.
  • Poschodie - matný polyester. Technologicky podobné polyester, t. j. uplatňuje sa ako polyester farby, ktoré upravovali Teflón. Ako názov napovedá, strecha v tomto prípade by bolo nudné. Hrúbka týchto krytie je obvykle 0, 035 mm
  • Poschodie - Pural, základné polyuretánová, úprave akryl a polyamidu. Povrch výrobkov s takýto povlak hmatové hodvábne matnej farby. Spracovanie písmen nespôsobuje problémy, pretože tento materiál je veľmi flexibilný a nie trhať. Životnosť strechy, vyrobené z kovu s takýto povlak môže dosiahnuť pol storočia.

Potrebujete skontrolovať geometriu a profilovanie?

Áno, skutočne, na výber z kovu, je potrebné venovať pozornosť tomu, ako dobre profilované listy. Z tohto v budúcnosti závisí od toho, ako úzko bude spojené zanechá na vašej streche. Dobrú možnosť kontroly môže byť opatrní vyšetrenie fotografie budov, strechy sú vyrobené z ponúkajú materiálu. Aj v lepšom prípade možno považovať za príležitosť vidieť vzoriek osobne alebo navštívte skladu, kde potrebujeme, aby sa ubezpečil, že stoh listov a strešnej krytiny je dosť husté.

To, čo výrobca dať prednosť?

. Ak chcete získať zaručenú kvalitu výsledok, venovať pozornosť plechové strešné krytiny známych výrobcov . Vo väčšine prípadov, a to náklady na materiál je trochu vyššia, ale výsledok bude vyhovovať vám. Po všetkých známych výrobcov starostlivosť o obrázku pomocou podporovať všetky najlepšie - nové vybavenie a kvalitné materiály. Tieto politiky sú často vykonávané malých výrobcov. Malý test kvality výrobku nie je možné považovať za označenie, ktoré je dostupné na každom liste z kovu.

Kto by mal kúpiť plechové strešné krytiny?

Nie je tajomstvom, že strešné materiály toho istého výrobcu, môžete si ju zakúpiť niekoľko spoločností-distribútor'distribútorov. Výber predávajúci by mal venovať pozornosť postoj k klientov počas obdobia konzultácie a spätnú väzbu na služby. Zistite, koľko je potrebné, krytina je akciovej spoločnosti. To bude chrániť vás z potreby vyhľadávania, ak kovové dlaždice majú kúpiť. Je dôležité vedieť, že plechu je len jedna z viacerých častí komponenty potrebné pre organizácie strechy. Budete potrebovať: upevnenia, vietor placket, dolina, čiapky, zimné korčuľovanie a oveľa viac. Preto je rovnako dôležité, aby sa všetky tieto prvky boli prítomní.

Na záver upozorňujeme, že kvalita strešných krytín do značnej miery závisí životnosť strechy a budovy ako celku. Preto, stavba Domu, je rozumné pam'byť si vedomý nevyhnutnosti získavania kvalitných strešných krytín, je to veľmi dlhodobá investícia svoj kapitál, ktorý, ak nie je priniesť dividendy okamžite, nebude vyžadovať ďalšie investície.

Kovové dlaždice a príslušenstvo Prejsť na: Strešné Kovové dlaždice a príslušenstvo


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика