среда, 29 января 2014 г.

Autor poradenstvo pri výbere kuchyne

Autor poradenstvo pri výbere kuchyne

Sme všetci ľudia sú jednotlivci, aj tí, ktorí nie sú veľmi divy milosti. Sme vždy chcú niečo, čo bude len pre nás: je lepšie, pohodlnejšie a krajšie. Pracoval som asi dva roky dizajnový nábytok a dizajn bytov, tak by som chcel pomôcť ľuďom, ktorí chcú v kuchyni je praktické a elegantné.
Problémy pri výbere kuchyne
Všetko v poriadku. Rozdelenie bodov plánovacieho procesu (berúc do úvahy len spotrebiteľ strane, že je naša). Kroky som vám poskytne praktické a ľahké:
1. Musíme sa sami seba opýtať, čo chceme, aby z našej novej kuchyni?
Na otázku, samozrejme, rétorické na prvý pohľad, ale prináša veľa zmysel! Čo presne budeme skúmať neskôr.
2. Aké miesto bude mať naše kuchyne, jej veľkosť?
3. Ďalšia otázka: Aký štýl a farba sa nám páči?
4. Aké vybavenie: vstavané alebo samostatné?
5. Koľko môžeme očakávať? Na túto otázku nebudem kryt. Toto je čisto osobné rozhodnutie. Aj keď z predchádzajúcich štyroch, táto otázka by mala byť riešená sám. A to závisí na osobu.

Problémy pri výbere kuchyne
Prvá a najdôležitejšia otázka je rétorická - čo sa máme dostať? Dnes ponúkame široký sortiment materiálov, z ktorých sa, aby fasád naša nová kuchyňa (fasády sú vyrobené z rôznych materiálov a puzdro je vyrobené z drevotriesky a nič iné, tak lacnejšie a praktickejšie). To je voľba materiálu na nás okamžite stavia hranice: alebo v kuchyni budú praktické, alebo viac dekoratívne. Z praxe možno uviesť, že fasády lícová sa vzťahujú na umenie, pretože je to pre nich ťažké udržať, a nikdy odpustiť rôznych havarijných v kuchyni. Fasáda je poškodený veľmi ľahko, v porovnaní s inými materiálmi. Iné riešenie je lacné drevotrieska. Ako sa hovorí - lacný, spoľahlivý, veselá. A že Zlatá stredná, krásu a prax je, samozrejme, MDF maľované. Z neho môžete urobiť polomer fasád, na maľovať rovnako ako v matné odtiene a lesklý ton. Vráťme sa k otázke.
Chceme sa dostať krásnej a praktickej kuchyni. Netreba hovoriť, že nie som hovorí, MDF je riešenie na tento problém.
To je len môj názor a asi najmenej ďalší dvaja dizajnéri, s ktorými som pracoval. Získať praktické kuchyňu, mali by sme vybrať materiál, ktorý bude ľahko udržiavať, a to zostane ako krásne, čo bolo od začiatku inštalácie. A tu je riešenie otázky alebo praktickej alebo dekoratívne. Musí byť šťastný médium.
Problémy pri výbere kuchyne
Druhá otázka - rozmery. Nepríjemné majú veľké kuchyne, pretože môžeme byť roztrúsené po celej veľkej vzdialenosti. Malý, kompaktný, v ktorom priestoru bude najmenej 1, 20 metrov bude na umývanie rúk a na povrch rúry. Tu sme upriamiť pozornosť na umiestnenie drezu. Jeho umiestnenie je výhodné na ľavej ak ste pravák. Dobrým riešením je mať v rohu kuchyne. Toto nám umožní získať dodatočnú sídlo, ak kuchyni je malá veľkosť. V rohu si môžete dať všetky klesať, bude miesto pre detergenty a rôzne čačky. A tu sa rozhodnete, ktoré miestom, budete chcieť dať vašu kuchyňu. Ale pam'pamätajte si, že to musí byť nie menej ako 3, 00 m so spotrebičmi. Rohu kuchyne alebo priame riešené na mieste. Venovať pozornosť pracovným povrchom (kde sa pripravujú).
Tretia otázka. Aký štýl sa nám páči? Tu sa musíme vyzdvihnúť všetko, ako uznáte za vhodné. Farby by mali byť pokojný, pretože budete míňať na 30% svojho času. Štýl je každý podnik, ale zamerať sa na praktickosť každý štýl, pretože to diktuje, čo držadlá, ktorých povrch je matný alebo lesklý, technológia, vstavané alebo samostatné. Tu musíme poznamenať, povrch dosky. Lesklý - krásna, ale viditeľné škrabance a odtlačky prstov. Sú zrejmé každému, kto prišiel do sledujte našu kuchyňu. Závisť nebol zrušený. Na Matný povrch a škrabance nie sú viditeľné, a starať sa o to jednoduché.
A okamžite prísť na štvrtú otázku. Technika. Tu, tam sú úskalia. Odporúčame vám vybrať Mat, a nie biele. Umývanie - je lepšie vidlica von a kúpiť žula, vo všeobecnosti nie je viditeľné škrabance a širokú škálu dizajn.
Problémy pri výbere kuchyne

Varná doska tiež zvážiť: plynový alebo elektrický. Elektrický - krásne, ale drahé, pretože pohlcuje veľké množstvo energie. Plyn je praktickejšie a lacnejšie. Rúra by mala byť rovnakej značky ako povrch a digestor. Pretože keď si kúpite tri získať zľavu, a rovnaký štýl.
Rúra je lepšie kúpiť elektrický, ako je multi-funkčné, a nie je potrebné kupovať mikrovlnná rúra. Kapota - silnejšia, tým lepšie. Ale v prijateľnom rozsahu. Dávajte pozor na cenu a kvalitu. Vstavané spotrebiče sú drahšie ako off-line, ako je postavený strávil ďalší materiál kuchyňa, a zvyšuje náklady na jedlo.
A máme tu postupne prichádzajú na p'piata otázka. Náklady na potraviny, ako som už spomenul - je to vaše rozhodnutie. Koľko si chcete stráviť na to.

Ja si myslím, že hlavné a najdôležitejšie aspekty, mám na ktoré sa vzťahuje. Ak máte otázky, a ja vám vždy radi pomôžu a poradia vám, ako byť a čo si vybrať.
Zdroj: uhouse. ru
| K tejto téme diskutovať na fóre Verzia pre tlač | K tejto téme diskutovať na fóre

Zdroj: ukrstroy. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика