четверг, 30 января 2014 г.

Minimálny priestor - maximálne pohodlie

Všetky, bez výnimky, chcete sa cítiť pohodlne v stene jeho domu, aj keď na dosiahnutie tohto pohodlie sa budú musieť veľmi snažiť. Kuchyňa priestor riadnym byt v tento plán je názorným príkladom komplexnej realizácie svojho sna, pretože v podstate tento priestor nepresahuje 6-7 metrov štvorcových.

Skutočnosť, že kombinovať v malom priestore duálneho funkcie: varenie a stolovanie, takmer nemožné. Ale napriek beznádeje na situáciu, existuje niekoľko šikovných spôsobov, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém malá kuchyňa a aby jej najlepšie miestnosti v byte.

V kuchyni všetko by malo byť rozdelené tak, že veci, ktoré zaberajú menej miesta a sú funkčné. Čas a úsilie vynaložené na akékoľvek akcie, musia byť obmedzené na minimum, inak kuchyni bude zase do posilňovne. A tak sa snaží, aby ich kuchyňa hospodárstva do jednotného systému, ktorý vám uľahčí život a vytvoriť príjemnú energiu pre jedlo.



Najčastejšie robíme pohyby medzi drezom, kuchynským stolom a pecou. Pomôcť zúžiť Behanie v kuchyni, skúste tak blízko, ako je to možné usporiadať tieto komponenty kuchyňa inter'jer. Je to spôsobené nielen na zníženie pohybu, ale aj hygienických dôvodov, pretože to je na týchto rovinách, je hlavným varenie. Uprednostniť by sa mali aj na stoly, skrine so zásuvkami, ako v tomto prípade, tlačenie a dlhé pole, nie je potrebné zatvoriť a otvoriť dvere. dvere. Zásuvky by mali byť rozdelené podľa oblastí do buniek pre skladovanie rôznych malé kuchynské spotrebiče. Bude veľmi výhodné vybaviť Stôl-šatník s jedným alebo dvoma pull-out dosky z dreva firma plemien, to bolo vhodné znížiť výrobky a na posilnenie rôznych kuchynský riad. Ak máte dosť skrine, vyhovieť všetkým príslušenstvom, môžete si kúpiť skladací stôl alebo stôl s zdvíhateľnej hore, opäť ušetriť miesto.

Podlahy stojí šachty musia byť umiestnené na rovnakej úrovni, aby odolali symetria a nie, aby nenarušilo harmóniu. Namiesto visí boxov je používať otvorené police, aby sa opticky znížiť priestor. Je žiaduce, ak je ich rovnaký tón ako steny vašej kuchyne. Preložte jeden druhého stoličky nezaberie veľa miesta.

Nezabudnite použiť stenu. V malej kuchyni je len miesto, kde môžete pripojiť veľa užitočných vecí. Ale nepreháňajte to, pretože inak kuchyni bude podobné miestnosti nevyžiadanej pošty. Všetko by malo byť s mierou. Stene sa môže stať rajom pre rôzne zariadenia, ktoré je namontované na stene modulov.

Ako pre štýl a dizajn kuchyne, môžete navrhnúť takto:

Materiály na tému

Priestor v kuchyni
6 nápady pre vašu kuchyňu
V rozdrviť, ale nie mad
Modernej kuchyne. Zobraziť budúceho majiteľa
Nutné a posta
Najviac prijateľný je pozastavené strop, ktorý prakticky nevyžaduje starostlivosť a opticky zväčší priestor. Teraz najpopulárnejších do dizajnu kuchyne strop je zavesený strop - "BARRISOL", ktorý sa skladá z pevne kartáčovaný textílie a zrkadlových povrchoch. Je dobré, že "vyvoláva" strop a "zvyšuje" priestor.

Dekoračné steny, je potrebné opustiť Tapety, ktoré sa rýchlo zhoršuje. Môžete zanechať "nahé" steny s drsný povrch, maľované ich v teplých farbách, alebo aby sa ich pseudo-dlaždice, ktoré je veľmi funkčné a prístupné pre všetkých.

Najlepšie povrch, na podlahe sú drevené, pretože udržuje vás v teple.

Nezabudnite o zelenej oáze a povinné'uistite sa, že postaviť priestor pre rastliny. Je vhodné pre tento účel: fialová, Chlorophytum, fuchsie a špargľa.

Osvetlenie musí byť zvolený v súlade s dizajn.

Pam'nezabudnite, že steny svetlé odtiene dobre odrážajú svetlo a distribuovať ho rovnomerne po celej miestnosti. To bude výhodné, ak niektoré uhly kuchyne bude doplnkové osvetľovacie zariadenia, poskytnúť doplnkové osvetlenie v tme.

V skutočnosti, môžete prísť s pár trikov, aby vo vašej kuchyni pohodlné a príjemné oblasti. Zaujímavé riešenie, môže prísť v najviac neočakávaných chvíľu, takže sa nemusíte zúfať, ak tabuľka sa nezmestia do určitej miestnosti, a malé veci, ktoré sa nehodia do poľa. Hlavná vec je, aby sa zabezpečilo, že všetky ľahko a potichu pracoval.

Foto www. bf. tým,

Zdroj: Zelená Mama

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика