пятница, 31 января 2014 г.

P'päť argumentov v prospech sýtené konkrétne AEROC

P'päť argumentov v prospech sýtené konkrétne AEROC


Typy betónových blokov AEROC

AEROC a vnútornú klímu / Sýtené betónových blokov AEROC umožňujú vytvoriť čo najviac pohodlné steny AEROC a klimatické priestoroch / Sýtené betónových blokov AEROC umožňujú vytvoriť čo najviac pohodlné steny

Rôzne faktory ovplyvňujú stav mikroklímu Vášho domova. Veľký význam pre zabezpečenie zdravého atmosféra je materiál, ktorý sa používa pre stien budov.

Dať Vaše pohodlie domova, jeho steny musia spĺňať určité požiadavky.

  • Steny by mali byť tactilely teplé, t.j. materiál by mal byť nízka tepelná vodivosť a vysoká tepelná odolnosť.
  • Nemali by byť vyhodený, t.j. konštrukcia by mala byť pevná, a forme steny nemala by sa meniť v priebehu času.
  • Mal by sa zabezpečiť dostatočnú priepustnosť pary, alebo ako sa často hovorí, steny by mali "dýchať".
  • Mal by byť vybavený určitými teplosetstroy na zmeny teploty vo vnútri miestnosti, v dôsledku zmeny teploty okolia, minimálne a nosil mäkký znak.

Riziko Primaria AAC / Sýtené betónových blokov AEROC umožňujú vytvoriť čo najviac bezpečné teraz dizajnér riziká stenu. AEROC a rizikách užívania / Sýtené betónových blokov AEROC umožní vytvoriť sami chránené proti rizikám stenu.

Pojem "bezpečnosť" v našej dobe, má veľmi široký význam, a napriek tomu v prvom rade je schopnosť odolať akejkoľvek hrozby a riziká.

Pre bezpečnosť používania AEROC bloky.

  • Výhodou jednovrstvové steny je, aby znížilo riziko náhodného alebo zámerného poškodenia. Okrem toho, ak používate jednovrstvové steny nebudete musieť vysporiadať s rôznymi chyby, tak výslovné alebo skryté, povahy, ktoré by mohli nastať v prípade žiadosti o izoláciu, alebo nainštalovať parozábrana, alebo prostredníctvom korózii výstužných materiálov sa používajú na vytvorenie stenu rám.
  • AEROC bloky, 100% skladajú z minerálnych materiálov, a preto sú protipožiarnych a nehorľavý.
  • AEROC bloky Kam'Yana, a preto biologicky udržateľný (že nie je vystavená plesní, hmyzu a iných biologických organizmov), navyše je odolný voči UV žiareniu a atmosférickým faktorov.

Použiteľnosť / Technologicky najvyspelejšie stena je stena z betónu bloky AEROC. AEROC a použiteľnosť / Technologicky najvyspelejšie stena je stena z betónu bloky AEROC.

V procese výstavby osobitnú úlohu zohráva možnosť spracovania sú použité pre vybudovanie steny z materiálov, ktoré môžete ísť nad rámec modulárne rozmery produktu výber pri výbere konkrétneho architektonického riešenia.

  • Aj tie jednoduché ručné nástroj vám umožní ľahko zvládnuť AEROC bloky.
  • Pomocou bežných píly možné znížiť produkt nie je štandardná forma a veľkosť potrebné na Vás.
  • Na zhotovenie 1 m2 steny jednu osobu, ktorá bude trvať len 15-20 minút.

AEROC okolitého prostredia / Sýtené betónových blokov AEROC - najviac ekologický stavebný materiál AEROC a životné prostredie / Sýtené betónových blokov AEROC - najviac ekologický stavebný materiál

Ak sa rozhodnete postaviť si dom z AEROC bloky, vedieť, že Vaše rozhodnutie bude najviac šetrné k životnému prostrediu v porovnaní s výstavbou domov z tehál alebo dreva alebo pri stavbe rámu domu.

  • Poďme porovnať tieto druhy stavebných materiálov z hľadiska ekológie. Napríklad, pre vybudovanie stromy'drevenom dome, ktorého plocha je 100 m2, musieť stráviť výrub 0, 1 hektár a ihličnatých lesov.
  • Ako pre stavebné podobné vo veľkosti, ale tehlový dom, tehla výroba bude musieť siahnuť hliny hmotnosťou väčšou ako 100 ton, okrem toho, budete musieť použiť energie v priebehu niekoľkých desiatok mw na spaľovanie surovín.
  • Materiály potrebné na konštrukcii rámu dom pozostáva hlavne zo syntetických polymérov.
  • Na výrobu AEROC bloky množstvo potrebné na konštrukciu domu 100 m2 potreba nerastných surovín váži iba 15 ton a niekoľkých megawattov na jeho spracovanie.

AEROC a odolnosť na zaťaženie / Sýtené betónových blokov AEROC - najlepšie materiály v súkromných stavebných AEROC a odolnosť na zaťaženie / Sýtené betónových blokov AEROC - najlepšie materiály v súkromných stavebných

  • Nosnosti steny určiť pevnostných charakteristík jeho materiály, rovnako ako spôsob, ako vyvažovať.
  • Únosnosť steny blokov AEROC dosť na výstavbu 3 - a 5-podlažnej budovy (najprv musíte vykonať zúčtovanie šek).
  • Použitie špeciálnej lepiacej zmesi AEROC pomáha maximalizovať využitie všetkých výhod AEROC bloky na ich inštaláciu.
  • Vzhľadom na vysokú únosnosť steny postavené z kvádrov AEROC je realizovaná výstavba najviac tenké jednovrstvové steny majú významné Teploseti.

Sýtené konkrétne AEROC Prejsť na: Tehla, sýtené betón, betónové výrobky Sýtené konkrétne AEROC




Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика