пятница, 31 января 2014 г.

Suchý potok v súčasnej krajinnej architektúry

Dekoratívne rybník je svetlé dekorácie z každej záhrade. Nádrže môžu byť rôzne: malé a veľké, pohybujúce sa a stáť, s fontánou, vodopád alebo kaskáda. Vyrovnať sa s vodou v záhrade je druh sveta v leteckej akrobacii krajinného dizajnu, pretože všetky záhrade, vodné prvky - najviac rozmarná a neposlušní. Ale ak sa z nejakého dôvodu, organizácia dekoratívne rybník na mieste je nemožné, a bez tohto návrhu sa zdá, že je neúplná, riešením by mohlo byť zariadenie na suchom potoku.

Suché alebo Kam'stony brook je jedným z dekoratívnych prvkov krajinnej dizajn, ktorý simuluje posteľ suchá-až stream. Je vyrobený z umelého alebo skutočné kamene dať hral určitým spôsobom. Aj na zariadenia dry Creek často používajú sklo, sklenené korálky alebo mramoru omrvinky. Tento prvok krajinnej architektúry prišli k nám z Východu. V Číne, Japonsku, Kórei, je umenie zdobenia krajina bola vždy pravdu-kompatibilita'je spojený s filozofia a náboženstvo. Prirodzene, že prienik na Západné myšlienky Východných filozofií priniesol veľmi rozšírený Východnej tradície krajiny, vrátane elegantný postoj k polohe v priestore, vody a kameňa. V záhradách Japonsko kamene čas vymeniť a rastliny a voda.

Suchý potok - klasický Japonský záhradný. Jednoduché zariadenie a nevyžaduje špeciálnu starostlivosť, Kam'Jan smere, že ak má byť splnené zúri prúd vody. To je úžasné, poézie a dokonca aj sakrálny význam: začiatok s úzkymi "úniku", zakrivenie časti, tok sa rozšírila ako lievik. Podľa Japonskej, pomáha priniesť do domu, pohodu a harmóniu. V tomto prípade suchý potok ako symbol Vody symbolizuje rieka života, v ktorom hladké kamene obratne simulovať tečúcou vodou a biele kaskády a vodopády. Pre kozmetické povrchovej vody je tiež vhodná a rozdrvil vo forme kamennej omrvinky, a len byt veľké kamienky. Ďalšie dekoratívny prvok môže slúžiť ako most cez Potok, ktorý je tiež ľahko postaviť sami.

Na suchý potok, v ideálnom prípade pripomenul, horská dráha, jej šírka na rôznych miestach by sa mala pohybovať. Inak, prístroj stream nie je spôsobiť veľa ťažkostí. Špecialisti v krajinného dizajnu sa odporúča pripraviť všetky pozdĺž kanála groove hĺbke 20-30 cm a vystelit spodnej lucrarilor (špeciálne priedušná textílie), ktorý bude eliminovať potrebu bojovať proti Boer'Jan. Na to v niekoľkých vrstvách stanovené kamene: viac plochou na spodnej strane, viac vypuklé - na bokoch a hore. Potom na okrajoch Creek pôdy rastliny: toto môže byť thuja, jalovec, trpaslík, smrek, Euonymus a horskej borovice. Môžete, samozrejme, rastliny a kvety, ale kvety v Japonskej záhrade, vzácnych hostí, a sledovať, hrať zelená je nie menej zaujímavé ako násilné farby. Japonci sú známi znalcov nuansy, a nekonečné variácie rovnakej farby je presne hra nuansy.

Umenie usporiadanie tejto Japonskej záhrade tak zložité, že takmer neprístupné Západnej jeden, rovnako ako nie je k dispozícii na nás v plnej výške, a mnoho ďalších Japonské umenie. Ak chcete vytvoriť naozaj Japonské záhrady, musíte byť narodené v Japonskom. To však neznamená, že techniky, požičal si od krajiny dizajnéri Japonsko, nie ste úspešne použiť v regenerácia Centrálnej ruskej nive.

Suchý potok - to je prípad: ide to aj s akýkoľvek štýl landscape design. Okrem estetické a dekoratívne funkcie môže vykonávať veľmi praktické, maskovanie tieto vady plánovania, ako poklopy a rôzne prvky komunikácie. Ale najväčší distribúcie v Rusku dostala suchý potok, štylizované ako odvodňovacej priekopy pre odvodnenie z webu.

Ak to chcete urobiť, kanál, potok, aby lepšie chrániť, než si dať kamene a kamienky, a niektoré z najmalebnejších skupiny je aj lepšie sedieť na cementu mortal. Počas silných dažďov taký suchý potok, animované prúd vody, ktorý beží, že hrať do dažďovej kanalizácie.

Každej historickej epochy, s móda, oblečenie, nábytok a spôsoby, ktoré priniesol a módne krajiny. Dnes je to veľmi módne, na všetko, čo stojí'je spojená s Východe, Východné bojové umenia, Feng Shui filozofii Zen... A skalky, chodníky Cam'drevené dosky a suché potoky je výborný príklad, ako nové a módne filozofické myšlienky priamo ovplyvňujú umenie krajinnej architektúry.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика