четверг, 30 января 2014 г.

Automatizačná technika pre brány 2008-10-08 16:19:08

Výstavby a rekonštrukcie.

Automatizačná technika pre brány
2008-10-08 16:19:08

Životnú úroveň Rusov pomaly, ale zvyšuje. Väčšina ľudí nie sú dotknuté, s otázkou prežitia, a usiluje sa, aby jej existencie, ako pohodlné je to možné. Preto, často tam je túžba, aby sa dosiahnuť to, čo predtým nemala finančné prostriedky, alebo jednoducho nikdy dostal asi, napríklad, na ich dodanie'prístup alebo garážové brány automatizácie. To môže byť vykonané pre takmer všetky brány, a to nie si vyžadujú značné investície.

Na v'jazda môže byť jeden z dvoch typov brány - posuvné dvere (posuvné alebo swing.

Ak posuvné brány, pre montáž servomotora majú byť znepokojený nastavenie v spodnej časti dverí výstroj, stojany na bicykle. Kovové laty priamo zvárané na rám, a plastových alebo nylon koľajnice sú nainštalované na skrutky. Ak chcete použiť obvod pre riadenie brány je nežiaduce, pretože to je menej spoľahlivé a viac náročných v prevádzke. Okrem montáž servomotora je príprava betónového základu (často môžete použiť existujúce montáž konzoly gate). Náklady na písmeno pre štandardné brány s hmotnosťou do 600 kg je zvyčajne 7-12 tisíc rubľov

Inštalácia ovládačov pre swing brány ešte jednoduchšie. Väčšina moderných jednotiek s pomocou špeciálnych zariadení umožňujú nemusíte ani použitie zváranie pre uchytenie im na dvere, brány. Zostáva len nájsť vhodné technické charakteristiky zariadenia. Pri výbere modelu, zvážiť hmotnosť brány, šírka cestovanie a dizajn z pilierov. Najčastejšie sa pre swing brány sú lineárne pohony typu, ale pre masívne piliere alebo stĺpce neobvyklý dizajn môže byť potrebné nainštalovať páky pohonov. Náklady na jeden disk pre swing brány 4-9 tisíc rubľov (Cena diskov v sade je oveľa lacnejšie).

Na zdvíhanie sekčné brány v garáži najviac opodstatnené inštalácia stropné jednotky. Hlavná vec je, že predtým, keď inštalácia brány boli zohľadnené v oblasti automatizácie Montáže v budúcnosti. Zvyčajne problémy s inštaláciou príležitosti by nemala byť. Návody na disk pripojený ku stropu priestorov na ustanovenia brány, a tkaniny je riadený cez reťaz alebo remeň. Náklady nastaviť automatické garážové brány je 7 až 10 tisíc UAH.

Pri výbere a nákupe všetkých príležitostiach poznámka prítomnosť riadiaca jednotka (interné alebo externé) a rádio na ovládanie brány z hracej plochy (FOB). Okrem toho, že je žiaduce, aby ste mohli vybaviť svoje brány aspoň minimálny súbor bezpečnostné zariadenia, napríklad, dal pár solárne články na bránu omylom zatvorené v čase, keď sa vám prejsť cez ne na svoje milované auto. Skvelé riešenie je kúpiť ready-made balík automatizácia brán, ktoré spravidla zahŕňajú pohon, riadiaca jednotka s kanál dva detektory a reaktivačné a vysielač na ovládanie systému.

Inštalácia automatizácie na svoje brány, sa budete cítiť oveľa pohodlnejšie, môžete vstúpiť na územie lokality alebo zavolajte v garáži. Teraz nie je potrebné v zlom počasí opustiť auta a ruky otvorená vlhké a chladné brány. Použitie zdravie'I!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика