четверг, 30 января 2014 г.

Omietky 2006-12-21 13:42:30

Výstavby a rekonštrukcie.

Omietky
2006-12-21 13:42:30


sú najbližší príbuzní výplne. Omietky sú najbližší príbuzní výplne. Oni sa líšia v type a veľkosti plniva. To určuje všetky ostatné rozdiely, vrátane vymenovanie a prácu technika. Hlavný rozdiel je, že tmel je možné zaobchádzať abrazívne látky, a sadry - č.

Nasledujúce technológie, omietky možno aplikovať v dostatočne hrubé na to vrstvu. Preto, tradične používajú sa na riešení významných nerovnosti povrchu (napríklad, omietka, tehla), alebo ako to vyžaduje konštruktívne základ (napríklad omietky na stromy'drevené bázy). Ako výsledok, dostanete pomerne hladké, ale drsný povrch (stupeň drsnosti sa určuje podľa veľkosti zrna plniva). Vzhľadom na drsnosť použitia omietky vrstvu ako priamy základ pred dokončením pomerne náročné a niekedy nemožné.

Najúčinnejší je integrované použitie technológie omietky pracuje s následným plnenie omietnuté plochy. V tomto prípade získania dokonale hladký (ak je to potrebné leštené a hladký povrch sa dosahuje najviac jednoduchý spôsob, ako.

- cementové omietky a sadrové omietky . Najčastejšie dva typy omietok - cementové omietky a sadrové omietky. Zo spotrebiteľského hľadiska, hlavný rozdiel je v čase vyliečiť. Ako pravidlo, na sadrové omietky - pár dní (4-7). Cement rovnaké omietky na suché a plný sily vyžaduje minimálne 24 až 28 dní.

Na skrátenie času úplné schnutie omietky zmesi ťažké. Použitie špeciálnych reagencie, urýchľovače shvatyvanija to by mali byť použité iba pre špeciálne typy práce v špeciálnych podmienkach.

je vhodné použiť v prípade, kde budete musieť dostať ako silný a odolný povrch. Cementové omietky je vhodné použiť v prípade, kde budete musieť dostať ako silný a odolný povrch. Obdobie prevádzky kvalitné a správne vykonaný cementové omietky mnoho desaťročí aj v podmienkach teploty a vlhkosti.

Dajte nám poznamenať, že pre jemné vyrovnanie cementu, sadry, najmä v prípade nedostatočnej kvalifikácie štukatérov, veľmi efektívne je použitie špeciálneho cementu-polymer kompozície - roundelay. To je niečo medzi jemné omietky a veľké výplň. Frakcia (veľkosť agregátneho až do 300 mikrónov), čas kompletný sušenie (18-36 hodín) a pracovné postupy v takom zložení, ako tmel (jednoduchá aplikácia so stierkou, nie je potrebné brúsenie), ale sú zle alebo vôbec leštenej kože. Takéto formulácie sú odporúčané pre použitie v suterénoch a iných dcérskych priestoroch a na povrch pred ktorým je dlažba. Skrátka, všade tam, kde nemusíte dokonale hladký povrch a dostatočne jemne zrnitá základe s drsnosť o 300 mikrónov.

vhodnejšie v prípadoch, keď je to potrebné na vykonanie diela v čo najkratšom možnom čase, za predpokladu, ďalej využívanie iba v normálnej vlhkosti a len v interiéri. Sadrové omietky najlepšie v tých prípadoch, kedy je potrebné vykonať dielo v čo najkratšom možnom čase, za predpokladu, ďalej využívanie iba v normálnej vlhkosti a len v interiéri. Omietky systém je v súčasnosti v značnej miere používa v Ukrajine a na Západe je v SV'ASCO s tým, že môžu výrazne znížiť trvanie prác.

Upozorňujeme tiež, že použitie sadry štruktúr môže výrazne zjednodušiť technológie. Sadrová omietka môže byť aplikované prakticky v jednej vrstve, proti potrebné uplatňovať cementu, sadry v troch po sebe nasledujúcich vrstva - nabryzg, krivka a odieraniu (len takéto technológie omietok je správne).

Pretože omietky vrstva je základom pre všetky ďalšie coats (výplň a dokončovacie práce), 'omietky' problémy sú najčastejšou príčinou trhlín v konečná vrstva. Tieto problémy sú výsledkom buď nekvalitné omietky štruktúra (nie je vhodný granulometric zloženie filler, vysoký obsah ílu alebo organické inklúzie a iné faktory), alebo porušenie technológie. Tu najdôležitejších otázok je, aby sa zabránilo prebytočnú vodu pri miesenie a technologické čaká na úplné schnutie omietky konštrukcií, pred použitím stabilizovať a dokončovacie práce tmely.

Všeobecné pokyny pri uplatňovaní omietky technológie možno zhrnúť takto:

  1. Mali by byť starostlivo pozoruje miešanie a technológia kreslenie a omietkových zmesi. tu je dôveryhodných výrobcov. V malých a stredných množstvách vhodné použiť hotové omietky zmesi z dôveryhodných výrobcov.
  2. Aby sa zabránilo riziku aplikovanej štuky zmesi alebo jej zložiek budú nekvalitné, odporúča sa použiť špeciálny polymér-modifikátorov a (alebo) posilňovanie oka pre omietky.
    Polymér-modifikátory - je špeciálny polymér komponenty, čím sa výrazne zlepší spotrebiteľských vlastností stavby rozpustné zmesí a sú určené na priame použitie na stavenisku. Posilnenie sústavy tejto knihy je venovaná nasledujúcich kľúčových
  3. pred nanášaním ďalšej vrstvy. Veľmi dôležité je, ako už bolo uvedené, je zabezpečiť úplné schnutie omietky pred nanášaním ďalšej vrstvy. Najjednoduchšou a najčastejšie správne je dať omietky na vyrovnanie čas potrebný na dokončenie sušenie

.

neúčinné a nespoľahlivé. Umelé urýchlenie schnutia omietky neúčinné a nespoľahlivé. 'Suchá' povrchové vrstvy omietky - sú vymyslené a nie je zárukou jeho úplné a konečné sušenie na všetkých hrúbka, a preto nevylučuje, ale má dokonca aj k vzniku trhlín. Aplikácia tepla zbrane a koncepty nedosiahne želaný efekt. Len viac alebo menej prijateľný spôsob, ako urýchliť sušenie omietnuté plochy je hlboko kúrenie špeciálne infračervené ohrievače. Ale aj tak, veľmi drahé rozhodnutie neprinesie výrazné zrýchlenie. A pri vykonávaní kvalitné dokončovacie akýchkoľvek umelých zrýchlenie vo všeobecnosti nie je žiaduce. Skôr vznik niekoľkých trhlín, aby všetko úsilie na nulu.

Jediné správne riešenie na zrýchlenie výroby je aplikácia sadrové omietky. Nemožno opomenúť, že je to použiteľné len v suchých priestoroch, pre vnútorné práce. Je dôležité, pam'pamätajte tiež, že okrem jednoduché vnútorná vlhkosť nemôže zabrániť vzniku vlhkosť vo vnútri steny kvôli nedostatku jej tepelný odpor (tzv. rosný bod). Tak, napríklad, použitie sadrové omietky vo vnútri krajiny dom pre non-trvalý pobyt so stenami ako hrubé ako dve tehly nie je prijateľné. To je dôvod, prečo v každom prípade, keď použitie sadrové omietky je potrebné zvážiť všetky faktory a dôsledky, ktoré môže spôsobiť nežiaduce zhoršenie výsledku.

Na záver možno poznamenať, že už existujú sadrová omietka majú krátky čas na dokončenie sušenie a neboja sa zmeny vlhkosti a teploty. Môže byť použitý aj na konečnú úpravu fasády. Ale to je zložité multi-zložka a veľmi drahé štruktúr.

Okrem toho, ceny omietky oka v našom adresári.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика