среда, 29 января 2014 г.

Izolácia presovogo domov

V ideálnych prípadoch izolácie presovogo dom je vypočítaná pri projektovaní budovy. Avšak, vo väčšine prípadov otepľovanie zaoberá, keď domu je už vybudovaná.






Tepelné izolácie domy môžu byť rozdelené do dvoch typov : vonkajšie a vnútorné. Pri vonkajšej izolácie, tepelné izolácie je umiestnené medzi vnútorné a vonkajšie steny bývanie. Táto technika môže byť použitý pre akékoľvek domáce a presovogo, tehla.

Ako izolácia môžete použiť rôzne materiály - deriváty polystyrénu a minerálnej vlny.

Za najlepších okolností otepľovanie štart, aby sa zapojili do budovania domu. To dáva možnosť používať ohrievače (ťažné alebo plsti).

Otepľovanie už postavené domy odporúčame robiť v lete suché počasie, aby sa zabránilo teplotné extrémy.

Štart izolovať dom, v prvom rade zakonodaja všetky praskliny a drevo je ošetrené antiseptické a protipožiarnych riešenia. Po tom, začať posilňovať seba izolácie. Ak to chcete urobiť, použite upevňovacie skrutky. Izolácia musí byť stanovená tak, že spoje dosiek sú zatvorené v iných dosky. Za to, že si môžete vytvoriť dekoratívne smerom.

Izolácia presovogo dom je zariadenie, izolácie z vnútra budovy, zateplenie stien, podlahy a strechy. Zvyčajne pracujú izolácie štart zo strechy - je potrebné položiť bariéru. To môže byť laminát, alebo pravidelné polyetylénu. Po, že ohrievač sa umiestňuje - keramzit alebo izolačné dosky.

Potom prejdite na izoláciu podláh, kladenie pod poter claydite.

 

Na materiály, informácie a konštrukcie portálu www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика