четверг, 30 января 2014 г.

Kuchyňa: dizajn 12 m

Kuchyňa: dizajn 12 m

Kuchyňa dizajn 12 m Pomerne často počas opravy pohoršenie nie je malá, a (napodiv) pomerne veľká kuchyňa: dizajn 12 metrov, ako ťažké uvažovať a realizovať, ako dizajn malé kuchyne v Chruščov. To je dôvod, prečo sme sa rozhodli venovať pozornosť dizajn kuchyne veľký priestor. On a zameranie tohto článku.

Tak, to je možné blahoželáme - máte kuchyne a veľké veľkosti. Ako plánovať a uskutočňovať dizajn kuchyne 12 metrov, preto, variť v kuchyni bolo pohodlné, a kuchyni pozrel vhodný? Skúsme sa rozhodnúť, aké faktory by sa mali zohľadniť pri plánovaní návrhu kuchyne 13 metrov (alebo viac zásadné rozdiely tu sú málo).

Dekorácie

Tak, základom ktorých je dizajn dekorácie. Kuchyne, veľkej ploche nie je výnimkou - sú, tak ako v každej inej miestnosti s rôznymi dokončovacie materiálov a techník spracovania môžete vykonávať rôzne nápady pre kuchyňa renovácie.

Podľa odporúčania odborníkov, začne spracovanie zhora-zo stropu. Tam je takmer ideálna voľba by multilevel strop sadrokartónových dosiek, maľované štrukturálne farby alebo zdobené štrukturálne omietky s rukami.

Vysvetlenie je celkom jednoduché: pri plánovaní návrhu kuchyne je 15 metrov štvorcových a viac sme sa stretávajú s osobitným problémom je obrovský prázdny priestor strop.

Naplňte ju silne nič - okrem toho, že môžeme zavesiť kuchynskej tesne pod strop, a tak sa na "play" trochu voľného miesta. A viacúrovňové kazetového podhľadu vyrobené zo sadrokartónu môžu byť plánované tak, že prechody medzi jednotlivými úrovňami "s'jedli" kus prázdne miesto.

Dizajn kuchyne z 12 metrov

Viacúrovňové strop

Podobne, vizuálne znížiť veľký priestor pomôže sú vstavané osvetlenie - ak ich umiestnite bližšie k centru, v kuchyni, na okraji stropu (a s ním - a všetky kuchyňa) čiastočne odstúpiť do tieňa. Preto sme sa nie len vizuálne zmenšiť veľkosť kuchyne, ale aj so sebou prinášať určitý komfort.

Steny v veľká kuchyňa (na rozdiel od šiestich-siedmich metrov priestorov zvládne takmer akúkoľvek farbu schémy, bez obmedzenia, farieb svetla. Ako dokončovacie materiál vhodný textúry, farby, textúry omietky (najlepšie s ochranným povrchom) alebo umývateľný Tapetu.

Pracovný stene cez vrchol, je vhodné, aby revet dlažba v terakota alebo pastelových farbách.

Najlepší materiál pre podlahy vo veľkom podlahy v kuchyni keramická dlažba. Trochu skryť veľkosť priestoroch dlažba by mala byť stanovená "vrazbezhku - odsadenie riadkov.

Aj pri plánovaní návrhu kuchyne 16 metrov a viac, môžete zostať na diagonálne kladenie dlažby - hlavná vec je, že doska nie je príliš veľký.

Prosím, rešpektovať! V kuchyni dizajn veľké plochy lepšie opustiť leštené dlaždice s zrkadlový efekt. Táto liečba u oboch pohlaví môže opticky zväčšiť priestor a vaša kuchyňa bude vyzerať prázdne.

Po skončení práce je kompletný, môžete začať rozvíjať interiéru'interiérov.

Umiestnenie "kuchyňa trojuholník"

Hlavná vec, odporúčame venovať pozornosť dizajnéri inter'' je miesto, tzv. "kuchyňa trojuholník": drezy, sporák a chladnička. Skutočne, funkčnosť kuchyne ako miesto varenia závisí od toho, ako racionálne sú tieto prvky.

Najčastejšie v malých bytov, sme čeliť problému preplnenosť, keď sporák, chladnička a umývanie stáť veľmi blízko pri sebe a v kuchyni je doslova nemožné dostať sa späť." Pre veľké kuchyne nastane opačný problém - veľká vzdialenosť medzi hlavné body robí proces varenia do nepretržitá prevádzka.

V ideálnom prípade, ešte veľmi veľká kuchyňa (napríklad, ak máme v pláne kuchyňa dizajn 24 sq m) obvodové kuchyne trojuholník by nemala presiahnuť 7 metrov.

Táto vzdialenosť je optimálne: ste a vrátiť sa do kastróla v rukách, a plocha bude stačiť, aby proces, a súčasne sa pohybujú okolo kuchyňa zaberie minimum času.

Tak optimálne, ak "kuchyni trojuholníka je trojuholník, rovnostranný.

Tento účinok môže byť dosiahnutý pri plánovaní dizajn kuchyne 12 metrov a viac sme ťa vyhodiť sporákom, drezom a chladničkou na rôzne steny, alebo niektorú z položiek na "ostrov" (však o osobitostiach plánovania a realizácie "ostrov" a "polostrov" návrh, ktorý bude popísané nižšie).

Ďalej sa domnievame, ako implementovať klasický spôsob varenia inter'' v kuchyniach s nadmernou priestoru a to, čo by sme mali venovať pozornosť pri výbere kuchyne nastavenie, napríklad, v rámci návrhu kuchyne je 14 metrov.

Lineárna kuchyňa

Prvý variant, ktorý sme zváži je tradičný lineárny dizajn kuchyne. Najčastejšie je to implementované v roztiahnutá dĺžka kuchyne malom priestore. Ale v kuchyňou veľká veľkosť uplatňovanie lineárny dizajn je obmedzený, a tu je dôvod, prečo:

Ak chcete usporiadať nábytok len jedna kuchyňa, steny, kuchyňa bude vyzerať, najpravdepodobnejšie je, že nič - príliš veľa voľného priestoru zostáva neobsadené. S výnimkou kuchynské sety s veľmi širokým pracovným povrchom.

Ako headset dokonale zapadajú do dizajnu kuchyne je 17 metrov štvorcových a viac, však môže byť nepohodlné pracovať - nie každý bude výhodné natiahnuť ruku na chrbát široké dosky. Takže táto možnosť je, aby zvážila, ale povinné'vždy s opatrnosťou.

Rohová kuchyňa

Na rohu rozloženie kuchyni sú na dvoch priľahlých stien. Ak nemáme veľmi pretiahla kuchyni je 13 sq m - dizajn v tomto štýle by bolo lepšie, lineárne ako pracovný povrch, spolu krátke steny sa "ukradnúť" časť námestia.

Dizajn kuchyne je 15 metrov štvorcových

Axiálne tiahla kuchyňa

Keď uhlové rozloženie kuchyne na nás s'väčšie možnosti podľa polohy "kuchyňa trojuholník" - sporákom, chladničkou a drezom môže byť "zriedeného" na priľahlé steny, plánovanie pracovného priestoru efektívnejšie.

U-tvarované kuchyňa

Ak máte v pláne navrhnúť námestie kuchyne s významné oblasti, takmer ideálnym riešením by bolo umiestnenie set kuchyne v tvare písmena S. V tomto prípade s pomocou mnohých závesných skriniek, ako aj pracovnej plochy pozdĺž steny sme rovnako "cut" oblasti.

V tomto prípade, v strede kuchyne je možné mať univerzálny kuchynský stôl. Ak je to potrebné, môže byť použitý ako súčasť pracovného povrchu, ale najčastejšie ako jedálenský stôl, kde celá rodina.

Ostrov / poluostrovnaya kuchyňa

V kuchyni je 13 metrov štvorcových dizajn

Námestie kuchyňa

Ostrov alebo Polostrove dizajn je ideálny pre kuchyne s veľkým oblasti. Úctyhodnej veľkosti priestorov povolenie na tradičné kuchyne jednotky, ktorý sa nachádza pozdĺž steny (alebo viac priľahlé steny), pridať tzv. "ostrov" - časť pracovnej ploche v strede kuchyne.

Táto oblasť môže byť úplne izolované od kuchyňa nastaviť, a môže byť s'Spojených s ním jedna zo strán v tvare písmena T. V druhom prípade sa hovorí o "polostrov" dizajn.

Dizajn námestie kuchyne

Kuchyňa s ostrove

Prítomnosť ostrova umožňuje, aby sa mu jeden z prvkov "kuchyňa trojuholník", ako potopiť alebo kachle. Tento prístup výrazne zjednodušuje pracovný priestor, a umožňuje stráviť menej času navigácia kuchyni.

Ostrov dizajn získava väčšiu popularitu. Jedným z dôvodov je fakt, že bez ostrov je prakticky nie pri plánovaní a implementácii dizajnu, kuchyňa, obývacia izba 15 m (a to je jeden z hlavných trendov v modernom dizajne kuchýň).

Sčítaním nad povedal o návrhu kuchyňa s veľkým oblasti, opäť by ste si so zodpovednosťou k tejto otázke dokončenia interiéru a usporiadanie inter'jer. Starostlivo plánovať všetko, prečítajte si priemyslu, publikácie a webové stránky (mimochodom, niektoré z nich môžete nájsť pekné pripravený kuchyňa dizajn), a pomaly začať pracovať.

A sme si istí, že vaša kuchyňa dopadne presne tak, ako si chcel!


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика