пятница, 31 января 2014 г.

Klimatizačné systémy s "Inteligentný dom" je v office

Rozprávanie o zložitých systémov "Inteligentný dom", prečo sú najviac často znamená, že použitie takýchto integrovaných automatizované komplexy, ktoré sú určené len pre domy a byty. Samozrejme, systém "Chytrý dom" umožňuje kombinovať osvetlenie, podnebia, bezpečnosť, riadenie, domáce kino, zvukové vysielanie, a dokonca aj domáce spotrebiče. Tiež môžu byť použité na riadenie dodávky a riešiť mnoho iných problémov. V skutočnosti, v systém "Inteligentného domu", môžete integrovať všetky funkčné zariadenia, ktoré sú používané v každodennom živote.

Ale veľmi názov systému by nemalo nakonfigurovať, že ona vytvorené výlučne pre obytné priestory. Vôbec nie! Komplexný automatizovaný systém "Inteligentného domu" môže byť dokonale prispôsobené potrebám malé kancelárie a veľké úradu bloku, skladajúci sa z veľkého počtu izieb a pracovných miestnostiach.

Budeme hovoriť dnes o možnosť integrácie systém "Inteligentného domu na office" ako dôležitý prvok ako klimatické zariadenia, ktoré je, jednoducho povedané, klimatizačné systémy a ohrev vzduchu.

Možno nájsť kanceláriu, v ktorej bol nie klimatizácia, teraz sa stáva viac a viac ťažké. Samozrejme, predstaviť plodnú prácu aj malý počet zamestnancov a v dusno, teplej miestnosti, a v chladená Skrinka je veľmi ťažké. Ďalšia vec je, že ak dom klimatizácia systém viac náchylné príručka riadenia, je v kancelárii, s ňou je to trvalý problém. Preto, integrácia klimatických zariadení v systéme "Inteligentný dom" umožňuje spravovať klimatické situácie, centrálne a vo väčšine prípadov, a v automatickom režime.

Existujú rôzne spôsoby integrácie klimatických zariadení v systém "Inteligentného domu". Ako pravidlo, o tom, ako ťažké je vybratá schéma závisí na konečných nákladov na projekt. Napríklad pre malé kancelárske priestory sú k dispozícii systémy založené na používanie rozpočtu modules vykonáva funkcie inšpektorov, ktorí sú zodpovední za zapnutie a vypnutie jednotky klimatizáciou (zvyčajne v kancelárii niekoľko)kontrolu teploty režim a režim filtrácie vzduchu, sú tiež zodpovedné za zamykanie diaľkové ovládanie. Avšak, ak rozpočtu schémy integrácie klimatických zariadení v systéme "Inteligentný dom", nie je schopný spustiť v automatickom režime, veľký počet príkazov, ktoré v skutočnosti, pre malé kancelárie, nie je tak dôležité.

Samozrejme, že sú viac rozšírené a high-tech systémy navrhnuté pre obrovský office bloky s veľkým oblasti. Napríklad, moderné systémy poskytujú regulátory, ktoré riadia celý systém rozhranie. Takéto funkčné kontrolór môže vykonávať plnú kontrolu celého klimatizačného systému, okrem toho, prijímanie informácií zo systému, je schopný zvládnuť a koordinovať. To je, vzhľadom na systém "Inteligentného domu", a to aj vo veľmi veľké office poruchy klimatizácia systém je prakticky vylúčené.

Tento systém môže byť používaný nielen v domácom, ale aj v obchodnom klimatizačné systémy, čo znamená, že môže byť použité nielen v kancelárskych a priemyselných priestoroch.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика