четверг, 30 января 2014 г.

Dizajn okna záclony

Dizajn okna záclony

dizajn okna záclony

Po dokončení opravy je čas vybrať si dizajn okenných žalúzií. Ako pristupovať k tejto otázke, a aké kritériá by mali sprievodca povedal, v našom článku.

Dobre oprava izba s rukami nad, steny sú pripravené nábytok set. Konečne je čas vyzdobiť naše izby.

Hlavná, záverečná etapa bude výber žalúzie a záclony. Mohlo by sa zdať, že tak zložité, vezmite si ju a vysielania.

Ale nie všetci to tak jednoduché. Návrh a šitie Stordel namáhavý. Ak chováte ako niečo, čo je, okrem'jer miestnosti zostanú nedokončené.

Môžete zveriť túto firmu na profesionálov, a môžete vyskúšať sami.

Vybrali rolety a závesy na základe nasledujúcich kritérií:

  • Funkčnosť;
  • Veľkosť okna;
  • Dĺžku záclon;
  • Veci;
  • Farebnú schému;
  • Podľa inter'jer.

Poďme zistiť viac

Funkčnosť je to, čo potrebujeme, záclony a závesy. Pre obchod, zvoľte ľahké a vzdušné materiály. Ak máte v pláne používať záclony stmavenie, je potrebné, aby sa viac hustá tkanina.

Veľkosť okna je tiež dôležité. Záclony a závesy môže opticky zväčšiť a rozšíriť okenný otvor. Na malé Windows smiešne vyzerať objemné dizajn záclonky a škrupiny.

Dĺžku záclon, sa môže líšiť v závislosti na vašom želanie a inter'interiérové a priestorov. Súhlasíte s tým, kuchyne nie je veľmi výhodné mať záclony, ktoré sa dostanú na zem.

Výber ohľadu na to treba pristupovať veľmi vážne. Ísť do tkanív, cítiť ich dotyk. Ak vás baví ich dotyk, z ohľadu na to, vyžaruje ženské teplo a pohodlia, potom je to vaše textílie typu.

Farby záclony a závesy by mali byť dobré ladia s Tapetu a celú atmosféru v miestnosti. A nie'musia byť nevyhnutne rovnakej farby.

Zvyčajne záclony vybrať svetlé farby a záclony a závesy odtiene tmavšie. Môžete hrať na kontrast. Všetko závisí od toho, inter'jer.

Ako už bolo spomenuté záclony tento dekor, ktorá dopĺňa inter'jer. Celá izba by mala byť zdobené v rovnakom štýle. Ak dávate prednosť závažnosti, preto, návrh záclon vyberte vhodné.

Moderný človek, vytváranie inter'jer + záclony - závesy + okne dizajn sleduje tri hlavné štýly:

  1. Classic - čisté línie a presný výber farby.
  2. Barokovo - svetlo a nezvyčajné tvary a jasné sýte farby.
  3. Romantizmus - m', ktoré útulné a romantické tóny, dáva priestor čaro.

Salónik

návrh a šitie záclon

Dizajn závesy v obývačke

Obývacia izba, kde sme zbierať všetkých sedem'rodiny, tu máme hostí, pozerať sa na TELEVÍZIU. Záclony a závesy v tejto miestnosti slúžiace hlavne dekoratívnu funkciu.

To znamená, že by ste nemali šetriť na ich dizajn, mali by vyzerajú skoro ako to je naša tvár. Tu môžete použiť Barokový štýl, by bolo vhodné, záclony a závesy.

Z tkanív dizajn závesy pre miestnosti by mali venovať pozornosť na textílie s svetlé vzory masívne, to bude obnoviť inter'EP a dať to čerstvé. Záclony zvoliť svetlejší odtieň ako závesy. Tiež môžete skombinovať viacero tkaniny.

Na Palube! Vytvorenie dizajnu záclony nezabudnite bagety. Po všetkých, sú to ťažké predmet, pre ktorý sme zavesiť, ktoré sú súčasťou inter'jer. Pre bývanie, ideálny plastové výlisky, ktoré sú upevnené priamo na strop. Pre kuchyňa, môžete mať masívne stromy'drevené alebo plastové popruh s krúžky na záclony. Pre spálne môžete použiť aj bagety.

Pri výbere dĺžky závesov pre obývaciu izbu, najčastejšie zastaviť na možnosť od podlahy až po strop, ktorý je, na celú výšku miestnosti. Náklady na vedomie, že horizontálny vzor na látku vizuálne rozširuje priestor a vertikálne zvyšuje jeho výška.

Spálňa

okrem'interiérové žalúzie, závesy, okenné dizajn

Závesy do spálne

Spálňa je miestom odpočinku a záclony sú nielen dekoratívne, ale aj praktický účel. Pri výbere dizajnu závesy pre tento priestor, mali by sme bývať na Barokové alebo romantické.

Môžete tiež použiť všetky druhy volánikmi, strapce a strapce. Pri výbere záclony by mali venovať pozornosť na svetlo priehľadné alebo priesvitné tkaniny: satén, tyl závoj.

Na záclony musieť vybrať viac hustých materiálov. To je módne kombinovať niekoľko farieb, hlavná vec, že oni boli v harmónii medzi sebou a medzi'loď miestnosti.

Spálňa je najviac často používaný pokojné a teplé odtiene.

Ak nie ste spokojní s klasickými spôsobmi môžete použiť tieto typy žalúzií:

  • Japonské závesy - vyrobené v štýle minimalizmu. Pre ich pomocou ľahkých a ťažkých textúrou tkaniny. Tieto závesy vyzerať dobre pre veľké Okná od podlahy až po strop.
  • Čínsky záclony - ako Japonci navrhnutá v jednoduchom štýle. Vyrobené z masívneho drahé vyšívané textílie originálne kresby alebo gilding.
  • Rolety - vyrobené z ľanu alebo bavlny vlákna, ktoré sú špeciálne impregnované. Sú jednoduché na údržbu a ochranu pred slnkom.

Office

design, záclony a rolety

Luxusné závesy office

Pri výbere dizajnu závesy pre Skrini, je zabezpečiť vytvorenie podnikateľského prostredia v tejto miestnosti. Najvhodnejšie možnosť - klasicistickom štýle.

Na záclony lepšie zvoliť hustá tkanina z tmavé tóny (hnedá, tmavo zelená, tmavo modrá) hladké alebo s skromné obrázok.

Jednoduchý obyčajný záclony, bude dokončenie dizajn okna. Ak ste kreatívny človek a úradný štýl - nie je tvoje, môžete použiť a jasnejšie možnosti, ako je Barokový.

Pre ľudí zamestnaných v duševnej práce pre úrad fit-out závesy v štýle hi-tech. To je aj minimalizmus, ale v modernom štýle.

Kuchyňa

Pri výbere záclony a závesy v kuchyni, je potrebné venovať osobitnú pozornosť tkanív. Mali by byť ľahko vymazať, byť silný, nie ustúpiť, aby sa para a tepelne odolná.

dizajn závesy pre malé miestnosti

Gay blind do kuchyne

Tkanivá by mali byť jednoduché a transparentné. Dizajn závesy pre malé miestnosti, ktoré zvyčajne zahŕňajú potravín, by mali brať do úvahy dĺžku záclon.

V tejto miestnosti zvyčajne vybrať závesy strednej dĺžky.

Dizajn záclony s rukami v kuchyni poskytuje opony, urobil dva trojuholníkové kusy textílií, rôzne textúry.

Ak sa vám páči viac dlhé závesy, zbierať ich na okrajoch kefy alebo stuhy. Tak budú menej špinavé a zasahovať. Ako pre tomto priestore môžu byť použité, a Roman možnosť.

Podľa zásady Montáže závesov sú veľmi podobné slepých, ťahať lano a plátno plynulo stúpa. Toto je veľmi vhodné, ak máte na Slnečnej strane.

Tieto závesy môžete upraviť osvetlenie miestnosti.

Na Palube! Niektorí odborníci v oblasti psychológie tvrdia, že vytvorenie výzdoba pre váš dom, sme ozdobte môj život. Súhlasím, že je potrebné na to, aby trávili svoj čas a svoje peniaze.

Ale ak si nie ste istí, svoje schopnosti, zveriť design, záclony a závesy pre obývacie miestnosti a kancelárske profesionálov, a v iných priestoroch vyskúšajte to sami.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика