пятница, 31 января 2014 г.

Dom, a nie Fort

"Môj domov je môj hrad! ", takže Hovoriť o ich vlastné bývanie dnes nie je prijatý, ale nie v stredoveku žijeme. Dnes vzťah dôvery medzi domom a jej vlastníkom je zárukou pohodlia a bezpečnosti.

Na priateľstvo bol pravdivý a silný, mali by ste vedieť aj jeho vlastný dom a dom. Plné pochopenie a príjmy! To je dôvod, prečo každý rozumný majiteľ investovali do bezpečnosti a prevencia havarijných situácií.

Nehnuteľností a nehnuteľnosti, ktoré je) - dnes, hlavné hodnoty a základ rodinného kapitálu. Opustiť svoje bohatstvo bez dozoru hlúpe a povrchné. Väčšina nepokoje tradične stand'z dôvodu lúpeže, požiarov a havárií inžinierskych systémov - dodávky vody, vykurovanie, plynofikácia. Ako sa vyrovnať so možné nebezpečenstvo alebo problém? Voľby trochu! Služby súkromnej bezpečnosti je dobré, ale drahé, najmä nie v každej obci alebo vidieka, poľnohospodárstvo to funguje. Okrem toho, bezpečnostné služby sú stále nedostatočne rozvinutý a chránené, môžu len proti prieniku nevítaných hostí.

Prečítajte si alternatív. Riadenie havarijných situácií" pomôže zabezpečiť snímače, bez ich nikde. Senzory sú veľa, ale je akási "páni, to nastavené" je minimálny. Infračervený senzor reaguje na pohyb niektoré tepla o'objekty, ktoré je, pohybu ľudí. Rozbitia skla senzor - názov hovorí sám za seba. To zvyčajne dva kanály: low-frekvencia akustických zaznamenáva zvuk ranu na sklo a high-frequency - zvuk fragmenty. A keď niekto bude zraziť vás z okna, snímač prepne do pohotovostného režimu, a keď rozbitia skla - v poplachový režim. Dva kanály sú potrebné, aby sa zabránilo falošne pozitívne (napríklad z zlomené pod oknom fľaše). Tiesňové snímačov je najviac potrebné vec v dome: sú "naladené" na úniku plynu, vody a podobne, príliš ostré poklese teploty a vlhkosti.

Riadiaca jednotka monitoruje senzory pre všetko, čo sa deje v dome, a prechádza cez vstavaný GSM modem, povedzme, na post súkromnej bezpečnosti, mobilnej stráže a na svoje osobné telefón. Mobile SV'komunikácia je zatiaľ jediný efektívny spôsob, ako prenášať informácie vo vidieckych oblastiach. Jedinečné a účinné, takže sa môžete spoľahnúť na súkromnej bezpečnosti, nebuďte príliš rýchly, ale oblečenie príde (samozrejme, ak zmluva! ).

Technológia GSM-ochrana normálne SIM kartu mobilného operátora'ASCO: hlavná vec je, že SMS správa môže byť poslaná. Niektorí operátori majú dokonca vytvoril osobitné tarifné plány.

Tak, a máme Samostatný bezpečnostný komplex, skladajúci sa z Centrálnej jednotky, diaľkové ovládanie, záložné napájacie zdroje a potrebné sadu senzorov. UPS poskytuje všetky súčasti komplexného napätia pomocou batérie. Nabíjanie to až do vášho domu nie plastický svetlo alebo zločinci, nemal skus drôtu: V opísaných prípadoch, automatický prechod moci z zbytočné a vykonáva súčasne posielanie SMS správ s informáciou o poruchu.

Najdrahšie časť komplexu - Centrálna jednotka s GSM modem: o 400 eur. Sto musieť zaplatiť spoločnosti UPS. Existuje sto pôjde na senzory. Takže systém bude stáť 550-650 eur. Nie sú lacné, ale stojí za to: v každom prípade nie je porovnateľné s poškodením také problémy ako nehoda, inštalatérske alebo vykurovacieho systému, lúpeže alebo, Boh chráň, oheň!

Ak prestanete príbeh v tomto bode, je to krajina domu sa zdá byť nie priateľa, a to priateľ. Podnikavý majiteľ malého jednej textovej správy zvýšili, chcú viac! Pripojenie k systému, spolu s GSM-modul modul domácej automatizácie s'sú aj ďalšie funkcie. Napríklad:

  • diaľkové ovládanie (zapnutie / vypnutie) a monitorovanie rôznych zariadení (napríklad, klimatizácia, osvetlenie, lampy a iné) prostredníctvom siete GSM z mobilného telefónu zaslaním SMS-správy;
  • doručenia systém správy o vykonávaní kontroly príkazy vo forme SMS-správy na osobný mobilný telefón;
  • riadenie elektrických zariadení a ich ovládať priamo z klávesnice alebo diaľkového ovládania;
  • programovanie denná prevádzka elektrických spotrebičov a zariadení;
  • ukladanie a užitočné funkcie;
  • vplyv prítomnosti: boli ste neskoro do práce, a systém pravidelne sa zapne a vypne sa v rôznych miestnostiach svetla, ako keby ste boli doma;
  • a oveľa viac.

Všetky tieto vlastnosti robia naozaj chata v iných. Teraz môžete ísť na dlho, a v zime s', aby sa objaví vždy, keď budete chcieť. Modul domácej automatizácie (plus automatizácie je drahé! A ceny tu sú iné ako v prípade bezpečnostný komplex. Niektoré špecifické množstvo sa nedá nazvať - trhanie individuálne, preto je potrebné splniť odborníci, ktorí nainštalovať a nastaviť podobných systémov.

Ale späť k senzory: Dom - space "myslenie"! Táto inštalácia (alebo vieru, ako chcete) je dnes považovaný za najviac progresívne a aj módne. Je to pravda, prečo ste neinteligentný priateľom? Chcete na neho spoliehať. Takže, niektoré riešenia country house Zobov'je povinný vykonať nezávisle na sebe. Hovoríme o krízovej situácie. Zrazu sa upchali kanalizáciu, break vody, úniku plynu alebo požiaru - snímače bude reagovať, a dom by mal informovať stráže esemeski o vypuknutí blokovať tok plynu alebo vody.

Najviac zo všetkého strach, majitelia domov spôsobiť netesnosť plynu a úniku vody. To nie je oheň - žiadny dym, plameň'ja, tak susedia nevšimnete a strážca chodí. A straty medzitým značné. Aby sa zabránilo "nezamýšľané dôsledky" teraz ponúka rôzne systémy. Potrebujete riadiaca jednotka, únik vody snímač alebo úniku plynu (najlepšie oboje) a elektromagnetický ventil. Vznik senzor vody vrstva hrúbku asi dva až štyri milimetre, to sa odošle e alarmujúce hybnosti a ventil sa automaticky uzavrie prívod vody na zapnutie alebo vypnutie čerpadla. Systém je vhodný aj pre Kanalizáciu, a bazénov a vodných zdrojov Všeobecne. S plynom na približne rovnakej schémy: únik - sensor - signál - ventil - SMS-správu na majiteľa.

Takže, systém predpokladá riešenie niektorých technických problémov a poskytuje pokoj vlastníkov.

Ak sa rozhodnete nainštalovať, potom nezabudnite, že je potrebné papiere. Tu je stručný zoznam:

  • koncepcia ochrany chata a budovaní bezpečnostných systémov;
  • komerčné návrh na inštaláciu zariadenia;
  • technické riešenia a prevádzkové pokyny;
  • zmluvy o záručný servis nainštalovaných systémov
  • Zobov'asano údržby po uplynutí záručnej doby.

Prvá rada zo všetkých inštalatérov: dielo majstra by mali brať osobne! Neváhajte a opýtajte sa opäť požiadať vidieť, ako systém funguje, niekoľko krát (toľko, koľko potrebujete). Veď si za to zaplatil, a to závisí od toho, spoľahlivosť a správnosť systém - súhlasím, nechcem nevedomky spôsobiť bodyguardmi alebo do kanalizácie bazén plný hostí:

Bezpečnosť a prevenciu nehôd v dome môže byť v porovnaní s padákom, na rovine. Letecká doprava je maximálne pohodlné, ale bez padák lietať desivé.

ZNALECKÝ POSUDOK
Andrej Nefedov,
vedúci spoločnosť "Vivat":

Automatizácia riadenia služieb, napájanie systému, komunikačné zariadenia, ovládanie funkcií pomocou rôznych senzorov naozaj povoliť, aby sa zabránilo veľa starostí. Ako život-systémy na podporu a monitorovanie vyriešiť problém tzv. "ľudského faktora" v rámci byt alebo dom a v rozsahu rezidenčných, kancelárskych a obchodných centier, atď nákladov na opatrenia na predchádzanie vzniku havárií, požiarov, úniku plynu, a mnoho iných ťažkostí v tomto prípade neprimerané náklady na rekultiváciu. Bezpečnosť a včasná prevencia mimoriadnej situácie v krajine, v dome sú uvedené na prvom mieste. Funkcie úspory energie a spotreby energie, prenos zaťaženia v sieti sa výrazne zníži vaše náklady, vyriešiť problém nedostatočného napájania záťaže v sieti napájania v krajine vášho domu. Implementácia komplexného monitorovacieho a kontrolného systému bude zabezpečiť vysoký stupeň komfortu a komunikácia s domom vám prinesie udovolsvie.

O materiáloch spoločnosti "Spectorpro"

Zdroj: Časopis "Krajina recenziu"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика