четверг, 30 января 2014 г.

Kuchyňa ako stred vesmíru domov

Zdanlivo nebytových priestorov, kuchyňa je v dome, osobitné miesto je strediskom určuje atmosféru a plní niekoľko dôležitých funkcií. Na malom priestore by bolo vhodné variť a jesť pekné, a komunikovať pohodlne. Preto, kuchyňa si zaslúži pozornosť a čas, ktorý môžeme stráviť na jej usporiadanie.



Podľa odborníkov, optimálna veľkosť pre kuchyňa sedem'th z dvoch alebo troch ľudí, môže byť považovaná za 14-18 sq m Len potom bude pohodlné a nie úzko hostí, majitelia a domáce spotrebiče. Ale až nedávno, kuchyňa, dokonca aj v 9 sq. m pre mnohých zostávajú sen. Museli vynaložiť maximálne vynaliezavosť vybudovať plne vybavená kuchyňa v oveľa menšej izby: chladnička často uložené v koridore, a hostia boli prijaté na jedálenský stôl v jednej z izieb.

Ale ukázalo sa, je príliš veľký a neefektívne kuchyňa je tiež nevhodné. Je známe, že práca v kuchyni zaberie najviac času gazdinka, a tu optimálne umiestnenie chladničky, sporáky, drezy, pracovné dosky schopní minimalizovať čas pre extra pohyb v kuchyni a šetriť energiu.



Jednou z hlavných požiadaviek na moderné kuchyne je dobré osvetlenie, vetranie a vykurovanie. Plánovanie kuchyne je lepšie začať s návrhom projektu budúcnosti inter'jer. Ak to chcete urobiť, musíte vedieť, konfigurácia a veľkosť priestorov (dĺžka steny, stropu výška, veľkosť projekcie a výklenkov), predstavte si, umiestnenie nábytku a zariadenia. Je dôležité zabezpečiť voľný pohyb medzi drez, sporák, chladnička, stôl a skrine, starostlivo zvážiť umiestnenie spotrebičov pre domácnosť ušetriť na každom kroku.

Štýl kuchyne je do značnej miery závislá od konfigurácie budovy. Pre veľké plochy kuchyňa dizajn môže byť v tvare U, ostrov, alebo s voľne umiestnené prvky. Ak veľkosť kuchyni je obmedzený, usporiadanie nábytku môže zmierniť tento nedostatok, v tomto prípade vhodnejšie kuchyne v rade (klasické stenu alebo do rohu (ostrov v strede miestnosti).



Dôležitým prvkom dizajnu je farebná schéma a dekorácie. Studené farby (odtiene zelenej, šedej, modrej) je lepšie použiť v tých oblastiach, kde väčšina deň si slnko. Ich vizuálne "cool" miestnosti. Pre priestory na nesanaca strane ideálny pastel rozsah - marhuľa, broskyňa, ružové, citrón, pistácie farieb a odtieňov. Tieto farby "ukázať" a "teplé" medzi'jer.

Tradične v vybaviť z kuchyne je široko používaný keramická dlažba a drevo. Je vhodné vybrať si obyčajný dlaždice vzor, bez kontrastné farby a prechody. Pre kuchyne v modernom štýle, ktorý môžete použiť na kov, plast a sklo.



Výrobcovia ponúkajú širokú škálu kuchynský nábytok, vyrobený z viac ako 40 druhov dreva, plastu, kovu a MDF. Na výrobu sa používa a multiplex - nahrané v rôznych smeroch tenkých vrstiev z rôznych drevín. Táto štruktúra je materiál je obzvlášť odolný voči vode. Hlavnou požiadavkou pre kuchynský nábytok - všetky pracovné plochy by mali byť vyrobené z trvanlivých materiálov a je ľahko podľahnúť starostlivosti.

Osobitná pozornosť by sa mala venovať funkčnosť nábytku. Ak chcete ušetriť priestor a výrazne zvyšujú funkčnosť pomôže závesné skrinky a police, malé jedálenské stoly, pracovné povrchy zdvíhateľnej, G-tvarované konfigurácia slúchadlá, otočný systém. Množstvo nábytku, ktorý bude zariadený, kuchyňa a vybavenie závisí od osobných preferencií majiteľa - to môže byť kompaktné, s malým množstvom nábytku a priestranné s veľkým počet políc a skríň. Myslíte, že starostlivo o ktoré zariadenia budú vybavené kuchynkou.



Voľba medzi vstavanou kuchyňou a "iba" závisí od veľkosti miestnosti, dizajn, finančnej schopnosti, a čím dlhšie máte v pláne používať nábytku alebo spotrebičov. Vstavaná kuchynská linka umožňuje efektívne umiestniť všetky potrebné a nahradiť alebo zmeniť postavený technika je oveľa zložitejšie. Ak obvyklé technika nie je vždy vhodné k dispozícii, zárubne, vstavané má veľkosť, príslušné normy v skrine a skrinky.

Zvážte, čo budete ukladanie v kuchyni nastaviť. Je dôležité, aby všetci - a box hrnce (zdvíhateľnej vysoká), s zásuvka na Príbory, a miesto pre mikrovlnná (otvorené police). Posuvné systémy vám umožňujú vybrať si, posuvné, skladacie a dverami. Určite pýtajú, čo vydrží váhu to alebo to, že návrh, aby sa zabránilo preťaženiu z boxov. Pre nižšie úrovne kuchynského nábytku vhodné použiť nie skrine s dverami, a predložiť okná. Čo je v rôznych výškach, každý môže prispôsobiť všetkým riadom. Si vopred premyslite, čo slúžia jednotlivé zásuvky a šatník.



Predstavte si, kde by bolo vhodné umiestniť svetlá (viac bielizne, rezací stôl) alebo stropné osvetlenie.

Vaša kuchyňa by mala byť starostlivo navrhnuté, bezpečné, hygienické, dobre osvetlené, to musí byť krásne a pohodlné. Snívať, plánovať a vaša kuchyňa je povinné'uistite sa, že získať pohodlné a harmonické.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика