четверг, 30 января 2014 г.

Príprava povrchov zhotovená z blokov 2006-12-21 13:44:38

Výstavby a rekonštrukcie.

Príprava povrchov, vyrobené z blokov
2006-12-21 13:44:38


Stavebné bloky, z rôznych materiálov a prichádzajú v rôznych tvaroch, boli a zostávajú populárny stavebný materiál. Najčastejšie tradičné murované, ako pravidlo, sa pripravuje na záverečné dokončovacie s omietkou a následné puttying, ktorý bol spomenutý vyššie. Tu považujeme prípravu povrchov z betónu (pena betónu) bloky, sadrové oblasť bloky, bloky a veľké ľahké keramické bloky.

Takmer všetky povrchu bloky, s výnimkou sýtené betónu (pena betónu), mať príjemný hladký povrch. Stačí len jemné vyrovnanie, výplň švy a drobné chyby. Správny výber materiálov na prípravu povrchu bloky na dokončenie závisí od materiálu a štruktúra povrchu jednotka sama. Určite je potrebné rešpektovať pravidlo o zhode pH, zodpovedajúce pravidlá priepustnosť a zodpovedajúce pravidlá silu. Kritériá výberu vyrovnávacie shpatlevki, ako výber vhodného lepidla je vhodné zvážiť príklad z betónových tvárnic.


Charakteristický vzhľad peny betónu (sýtené betónový blok a použite universal media 'tmel-hliny' používajú na montážne lepidlo bloky a zladiť celý povrch bloku


charakterizuje vysoká alkalickej reakcie, veľmi vysoká pórovitosť a charakteristický drsný povrch. Pena betónu (sýtené betónu) bloky charakterizuje vysoká alkalickej reakcie, veľmi vysoká pórovitosť a charakteristický drsný povrch. Ako vyrovnávacie zloženie pred dokončením sa používajú cementové sklady (roundel), ktorí majú špeciálne vlastnosti: vysoká voda-holding kapacita, vysoká hustota a hydrofóbnosti (ako štruktúra poskytuje spoľahlivú priľnavosť na porézne, mäkké blokovú štruktúru, voľné odparovanie vlhkosti z blokov, ale úplne zabraňuje prenikaniu vlhkosti do jednotky).

Pre integrované riadenie prác na inštaláciu a súčasné povrchových nerovností bloky vyvinutý univerzálny štruktúry typu 'tmel-hliny'. Tieto sú produkty na báze bieleho cementu, obsahujú širokú škálu potrebných doplnkov. Doplnky poskytnúť, prvý, vysokú kvalitu a trvanlivosť montážne lepidlo bloky s minimálnou hrúbkou švu a, po druhé, jednoduché a spoľahlivé zarovnanie celý povrch jednotky pomocou technológie maľby.

Pre povrchových nerovností bloky v suchom interiéri izby odporúča sa použiť vyrovnávacie gespaltene tmel na betónových základoch. Zvlášť účinný je mechanizované uplatňovanie týchto štruktúr.

Omietka sadrová oblasť bloky

sú charakterizované neutrálnej alkalickej reakcie, vysokú pórovitosť a veľmi dobrá geometria. Povrch jednotky majú krásny, hladký povrch. Stačí len jemné vyrovnanie, výplň švy a eliminovať drobné nedostatky.

Ako vyrovnávacie shpatlevki najúčinnejšie je použiť špeciálne multifunkčné gespaltene sklady typu 'tmel-hliny'. Používajú sa ako lepidlo montážne riešenie (vrátane vode, bloky), a ako tenké vyrovnanie omietky. Kvalitné, moderné gespaltene kompozície majú vynikajúce vlastnosti. Použitie univerzálneho sklady zaručuje jednoduché, pohodlné a odolné.

Veľké-ľahké keramické bloky - sú v skutočnosti veľké svetlo tehly. Základné pravidlo pre výber egalizačnej zloženie sú prevádzkové prostredie.

Na príprave povrchov v suchých priestoroch odporúča sa, ak chcete použiť rovnaké nastavenia výšky vozidla kabát ako na betónových pätkách. Na príprave povrchov vo vlhkých alebo mokrých podmienkach sa vzťahujú odolný proti vlhkosti štruktúr na báze cementu tmel roundel. Nižšia (zvyčajne na konštruktívnu dôvod) sa používajú cementové omietky.

Kúpiť steny blokov a debnenie v Kyjeve.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика