пятница, 31 января 2014 г.

Pultoch konštantná výška 2008-12-23 16:00:22

Výstavby a rekonštrukcie.

Pultoch konštantná výška
2008-12-23 16:00:22


Ak chcete zavesiť jeden police, najjednoduchší spôsob je použiť zátvorky. Tam je obrovský výber zátvorkách rôznych štýlov a s rôznymi pokrytie. V zátvorkách sú pripevnené na stenu a poličku. Na krátky polica pomerne pár konzol pre dlhé police potrebné použiť viacero zátvorkách. Vzdialenosť medzi podperami závisí na materiál políc, jej hrúbka a hmotnosť sú na polici položky.

Pultoch konštantná výška
Použitie tvarované zátvorkách je najlepší spôsob, ako zabrániť pádu tejto police s hodnotné Starožitnosti.

Pre polička s hrúbkou 20 mm, vyrobené z dreva alebo väčšina umelý strom-ako materiály pod stromom, maximálna vzdialenosť medzi zátvorkách je 800 mm pre malé zaťaženie, 700 mm, s priemernou zaťaženie a 600 mm pre veľké zaťaženie (napríklad zo stereo systému alebo knihy, v pevnom obale ). Pre poličky vyrobené z drevotriesky znížiť tieto čísla 750 mm, 600 a 450 mm, resp.

Ak chcete zavesiť police na dutých sadrokartónové steny, ale zátvorke nemôže byť pripojené k rámu, použite špeciálne montážne príslušenstvo, dosť silný, aby obsah vložený police. Pred vŕtanie stien, skontrolujte, sú tam plánované miesto a rúr.

Krok 1
Pultoch konštantná výška
Pre dlhé police, založená na troch alebo viac zátvorkách, najprv určiť dĺžku police, a to miesto, vešanie. Vypočítať vzdialenosť medzi držiakmi a s kriedou gon uplatňovať svoje pozície na spodnej polici.

Krok 2
Pultoch konštantná výška
Pripojte jeden vonkajšie držiaky na stenu. Dlho súčasťou držiaka je vždy pripevnený ku stene, a krátke slúži ako podpora pre police. Shilom značke na stene, poloha spodnej skrutku.

Krok 3
Pultoch konštantná výška
Vyvŕtajte otvor pre skrutku. Pre sadrokartónové steny pomocou twist, vŕtačku, pre tehla - vŕtačka pre murivo. V diere v tehlovej steny zabiť v jednej rovine s povrchom plastové kotvy. Pripojte konzolu bez utiahnutie skrutky na konci.

Krok 4
Pultoch konštantná výška
Nainštalujte držiak na úrovni. Označte polohu iné otvory pre skrutky a vyvŕtajte ich na štítky; ak je to potrebné, vložte dowels. Nainštalujte držiak na úrovni a čiastočne nahradiť inými skrutkami. Koniec bell všetky skrutky a utiahnite ich.

Krok 5
Pultoch konštantná výška
Dajte polica okraj na prvú konzolu a úroveň určiť polohu hornom konci druhej triede. Označte polohu hore na stenu, a určiť polohu skrutky a pripojte druhý koniec na stenu. Podobne, priložiť strednej triede.

Krok 6
Pultoch konštantná výška
Dajte polica na držiaky na štítky dať na spodnej polici. Dno zaskrutkujte skrutky cez konzolu v stojane. Dĺžka skrutky nesmie prekročiť dve tretiny hrúbka police.

Polica na dva držiaky

Pultoch konštantná výška
Krátke polica na dva držiaky ľahšie zavesiť, vopred pripevnenie konzol do racku. Stroj priložte hornú časť držiaka na zadnej hrane police na pravítko alebo stromy'drevené lamely.

Pripojenie zátvorke pripojiť polica na stenu, zosúladenie vodorovne hladina alkoholu (pozri bod 5) a označte polohu skrutky. Vyvŕtajte otvory (pozri bod 3) a upevnite držiaky na stenu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика