пятница, 31 января 2014 г.

High-tech štýl v interiéri 2010-10-13 09:53:47

Výstavby a rekonštrukcie.





High-tech štýl v interiéri


2010-10-13 09:53:47

Štýl hi-tech


Energický človek, ktorý žije v rytmy post-industriálnej éry, pohľad do budúcnosti, by sme poradiť jedinečný štýl, označovaný ako "high-tech".
Hi-tech je odrazom storočia vysokých technológií". Hi-tech pripísať ultra-moderné štýly.
Najčastejšie a základné výzdoba priestorov sú skla a kovu, ako aj betónu, kameňa, prírodného dreva. K tomu pribudne odkryté murivo a rôzne moderné syntetické materiály.

Žiadne obmedzenia nemajú žiadny štýl. Môžete použiť čokoľvek,: lak, ktorý poskytuje hladký, lesklý povrch, omietky, tekuté alebo hromadne Tapetu s zaujímavé úľavu, keramické dlaždice alebo prírodný kameň, laminované drevo, linoleum - hlavná vec je dodržiavať štýl - zásady technogenic. Hi-tech dokazuje vysokú kvalitu plastov, ľahkých zliatin, nové kompozitné materiály, neželezných lesklý a priehľadné povrchy. V ich čas, high-tech prebudil návrhári majú chuť na použitie špičkových materiálov.

Môže to byť textil transparentné, meď, zlato, ocele tóny. Rozprávanie o materiáloch do úvahy štýl, to je nemožné, aby si plastu, je jedna z obľúbených high-tech asistentov. Dnes má nadobudla nevídané vlastnosti môžu byť mäkké ako vankúš, alebo hladká a pružná, napr. preglejka, priehľadný ako sklo.

Pridaním bavlnené vlákno sa v polypropylén vyrobené high-tech verzia tkanina je pozoruhodný pre vysokú pevnosť. V Holandsku vydané stoličky pomocou pletená fiber carbon a Armida - sa ukázalo, že je druh high-tech macrame. Medzi najnovšie dokončovacie materiály patrí akryl strop je tiež prvok hi-tech.

Zvláštnosťou moderné interiéry v hi-tech štýle, ktoré sú založené viac na kombináciu priestoru a svetla, ako kombinácie farieb a vzorov. Myšlienka diktuje a zodpovedajúce farby. Farby v interiéri by mala byť čistá a konkrétne, bez half-tóny: čierna, biela a šedá v základe a červená, modrá, zelená a žltá, ako Doplnok.
Kresby nie, ozdobné prvky, farby, minimalistický - ak nie obyčajný tkaniny, potom, aspoň dva-tón. Tento štýl je žiadne nedbanlivosti, Paphos a výstrelky, všetky by mali byť rovné a hladké: nekompromisne čisté, často brilantné povrchy stien, stropu, podlahy, okná, rámy, rámy dverí. Interiéry tento štýl sa vyznačuje prehľadnosť a concreteness, aj účinnosť.

Svetlo tu je rovnako dôležité ako, a textúry. Okrem Všeobecných svetlo, ktoré dáva hlavným zdrojom, existujú rôzne typy osvetlenia. Harmonicky tu bude vyzerať moderné lampy na konzolách, reproduktorové stojany, a tiež vstavaný nábytok. Vo Všeobecnosti osvetlenie je živnou pôdou pre man-made estetiky, Kráľovstvo z kovu a plastov, jednoduché tvary a línie, ergonómia a vynikajúcu funkčnosť. Pevný kompozície vytvoriť súčasný systém pneumatík.

Veľmi krásna v tejto situácii, vzhľad skla lampshades vyrobené z mlieka alebo farebné matné sklo jednoduchý formulár, ktorý bol v súlade s dekoratívne sklo alebo kovové predmety - vázy, riad, figúrky.
Formy a rozmery nábytku opatrne, vyzerá to, office: syntetická koža, plast, leštený kov. V tejto interiér bude vhodné pre všetky jednoduché, lesklý jasné geometrické tvary. Krásne stoličky, kreslá alebo pohovku z pochrómovanej kovu a kože nahradiť vyzerať veľmi štýlovo a čo je najdôležitejšie - praktické a pohodlné. Namiesto Skrinky, steny a kopec lepšie miesto rack moduly s vnútorné a vonkajšie časti. Môžu byť z akéhokoľvek materiálu - napríklad, plastové, sklenené alebo drevené police sú namontované na kovový skelet z leštených trubiek. Ešte jedna vec: všetky povrchy nábytku by mal byť rovný a hladký, a kovové súčasti a príslušenstvo musia byť striebra, lesklé.

Vytvorenie interiéru v štýle hi-tech, musíme si uvedomiť, že pre všetky jeho zdanlivej jednoduchosti, to si vyžaduje starostlivý dizajn a výber všetkých prvkov. Všetky cudzinca Pohár alebo obrázok, bude kaziť dojem. Nábytok, textílie, riad tiež by mali byť hladké a lesklé. Lesk ako sa zvyšuje priestor, ktorý pridáva svetla, vytvára pocit sterility. Robili to isté a zrkadlá. Môžu byť aj bez rámov, ale uistite sa, myslíte, že starostlivo, kde sa zavesiť. Štandardné závesy bude v takejto situácii je trochu nevhodné. Ale žalúzie, úplne všetky, ako kedykoľvek predtým.

Je prirodzené, že Čína a krištáľovo v tejto situácii by bolo nevhodné. Obľúbený štýl - ware "techno" farebné matné sklo alebo glazované porcelánové, monochromatické, bez zdobenie a číselné údaje, jasné geometrické tvary v podobe gule, valca, kužeľa, hranoly. Umiestnené na stenách niekoľko grafických alebo avant-garde obrazy, môžete dať "štýlový" bod v jeho "high-tech" interiér.

Hi-tech je prehľadnosť, jednoduchosť a elegancia vyjadrovania myšlienok.


Zdroj: http://stroymart. com. ua



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика