четверг, 30 января 2014 г.

Dobré ploty pre dobrý život 2008-10-08 16:17:38

Výstavby a rekonštrukcie.

Dobré ploty pre dobrý život
2008-10-08 16:17:38


Súkromná chata je žiadne prekvapenie. Okolo Moskvy je plný chaty, dachas a Gacek. Konštrukcia nie je zastaviť aj v zime. Najmä pretrvávajúce daňových poplatníkov thermoset stavitelia povedal : poďme, bratia, urýchliť, a potom všetky materiály bez dozoru sa dostať ukradnuté! V extrémnych prípade je znížená (alebo ukončené), aj keď plot. Samozrejme, v prípade, že dom je naša pevnosť, plot - pevnosť steny. Preto jej výstavbou by sa malo zaobchádzať s maximálnou vážnosťou. Musím povedať, bariéry existujú veľké číslo. Ako chrániť svoje osobné plátky z našej rozsiahlej krajine nie je bohatý ruský rekreanti? A prečo nie len na stenu! Ale o tom neskôr. A teraz chcem hovoriť o drahé, povedal by som - "elite " ploty". Poďme sa pozrieť na to, čo nás oddeľuje ich "Hacienda" ľudia sú bohatý a slávny?

Musím povedať, že úloha nebola ľahká: na týchto pánov - ľudia zaneprázdnení a mlčanlivým, sú veľmi ochotní zdieľať informácie. Áno a stavebné firmy, ktoré s nimi spolupracovať, z hriechu radšej ticho, alebo odpovedala v monosyllables. Hovoria, že tak tomu bolo, postavili plot, taký a taký. A viac - absolútne nič. Ceny a ostatné údaje radšej hovoriť trochu menej. Ľudia sú ľahké pochopiť, stavitelia - ľudia vlády, povedali, kde, čo a ako stavať, peniaze vypláca. Čo diskutovať o ostatných ľudí, životných podmienok zvierat? Okrem toho, elita plot, spravidla, sú vyrobené na špeciálny projekt, každý klient musí sám (a jeho plot), individuálny prístup. Tak priniesť nejaký Všeobecný vzorec "zaboristoye"koľko to stojí, čo je lepšie, a tak ďalej, takmer neskutočné.

Ale ja som tvrdohlavý, tak sa mi podarilo zistiť nejaké podrobnosti a získať prístup k "tajné materiály". Takže, ak budete potrebovať naozaj dobrý, milý, ale skutočne "dobré" plot, kde začať?


V prvom rade, samozrejme, sami rozhodnúť otázku: kto lepšie opýtať? Pre stavebné firmy alebo tímy? Poviem vám tajomstvo: firmy, ktoré sa zaoberajú len ploty, v zásade sa nestane. Existuje iba úrady, ktoré zvážiť zaboristoye jedným z hlavných smeroch svojej činnosti. Aké sú ich výhody? V týchto spoločností, pracovať v tímoch, ktoré sa špecializujú na výstavbu plotov a pravdepodobne už cvičil v tejto veci. Ďalším plus je preukázané, technológie výstavby. A ak práca je usporiadané, preto sú ceny nižšie.


Stavebné firmy, samozrejme, tiež sa zaväzujú výstavbu plotu. Ale! Špeciálnych tímov pre prácu majú. Takže sa musia odstrániť pracovníkov z iných konštrukcie. Firma, vám vždy'nezabudnite opísať, čo to spôsobuje nepríjemnosti pre nich. Pán stavitelia sa veľkoryso podeliť sa s vami tam, "pretože váš plot" problémy, ktorým sa skóre extra nulami na konečnú sumu. Navyše, vo Všeobecnosti spoločnosť nesmie byť kvalifikovaných odborníkov s zaboristoye. Ako výsledok, váš plot má reálnu šancu dostať sa aj horšie, a ďalšie. Preto je lepšie riskovať. Poďme sa obrátiť na odborníkov a vidieť to, čo ponúkajú.

Betónové ploty


Prakticky najjednoduchší a najspoľahlivejší spôsob, ako sa chrániť pred votrelcami - plot vyrobený štandardné železobetónovej dosky.


Technológia je jednoduchý a nenáročný. Prvý na zemi vytvoriť Základ v podobe skrátené pyramídy. V hornej časti knihy (ako odborníci nazývajú tento pyramída) je štvorcový otvor. A bol "prilepené" odkaz post, po jeho stranách (vľavo a vpravo) má dva sloty. Tam je vložená do hlavnej časti plotu je železobetónová doska. Mimochodom, dôvody sú jednoducho nastaviť na zemi na zabezpečenie alebo capivate ich nie je potrebné. Pod sklenenou stačí naliať piesku. Prelomiť tento dizajn len buldozér.

To je všetko, láska. Žeriav a pár práce - to je všetko, improvizované nástroj, ktorý by ste mohli potrebovať. Dá vám ako plot je doslova za 1-2 dni (celkom rýchlo, správne? ). Vaše konkrétne plot pripravení brániť svoj majetok.

Avšak, ak sa tím pracovníkov padne teetotal. Inak... No, a rok môžu byť vykonané.


Okrem toho, ak stavitelia nemali cheltuieli a nie slapt plot Kosenko a krivé, by to malo fungovať celkom pekne. Musím povedať, že doska z betónu neboli zbavení pozornosti dizajnérov. Dosky sú hladké, a to aj v "námestie", "pinhead", "kruhu"... To je však stále nie je zase na meno štandardný betónový plot najmä elite. Hoci v monumentality a silu to určite nebude odmietnuť. Na druhej strane, ceny sú pomerne elite: minimálne $ 4000 (vrátane nákladov na inštaláciu). *

* Tu a ďalej sa domnieva, náklady na ochranu pozemku s rozlohou 10 hektárov (povedzme 50 m dlhá a 20 m široký). Čisté dĺžka plotu okolo tejto oblasti - 140 nohy (alebo zariadenia). Tieto veľmi metrov a bude vás stanovenej sumy.


Murované ploty

Oveľa krajšie a viac pôsobivé vyzerá plot z tehly. Zvyčajne je to budova.

Najprv sa stavitelia Nadácie: vykopať jamu do hĺbky zamrznutiu (na Moskovskej oblasti - nie menej ako 180 cm) a aby debnenie. Debnenie (zvyčajne drevo) je niečo ako box bez spodnej a kryt. Tam sa naleje betón. Po betónu stvrdne, debnenie prestávku a uzavrieť, a úroveň zeme je len v jednej rovine s betón. Po celej dĺžke budúcnosti plotu je získať pevné podporu, to je v skutočnosti, ležal tehly.


Ach, zabudol som povedať, že v výkopu pred liatím betónu uviazol kovov alebo betónových pilieroch. Keď sa naleje betón je a bude "dobehnúť" príspevky, byť istí, že plot poskytuje dodatočnú stabilitu. Budúcnosť krásy piliere nebude kaziť: oni strangled s tehál a stať sa "neviditeľný". A ešte jedna vec. Ak je povrch veľmi voľné, IBA JEDEN spôsob, ako von (a neverím, že ak sa stavitelia prisahať, hovoriac : "že bude robiť"): priekopa Nadácie bude musieť kopať do hĺbky, kde "pevnú zem". Ach, ale to môže byť 2 m, a 3, a 10. Budem sa opakovať: nie je alternatíva. Inak, plot bude "float", alebo dokonca kolaps.


Tak, prípravné práce je dokončená. Teraz začína výstavbu plotu z tehly. Dať to ako pravidelné tehlovej steny, "SV'Yasuyuki" tehly obvyklé riešenie - "cement-piesok-voda" (3 diely piesku a 1 diel cementu, vody sa pridá na chuti." Ak na vedu, potom je toto riešenie sa nazýva "betón" ). Mimochodom, žiadne stavitelia nepodarilo dať jasnú odpoveď, koľko vody? Nikto z nich sa nikdy vážne myslel, že o tomto probléme. Robíme, povedzme, na očiach, na nie veľmi zriedka, a že to nie prúdiť nadol z stierky. Ale to je nemožné, že to bolo veľmi suché - mix by mal byť jednotný, priemer v'Ascot, bez zrazenín.


A ešte jedna vec. V betóne pre Nadáciu alebo - v našom prípade - v betóne naleje do formy, aby bolo silnejšie, okrem cementu, piesku a vody pridať štrku.

Ktorým tehly je kompletne kreatívne. Dať im, čo vaše srdce túži: vodorovne alebo zvisle, vedľa seba, alebo v intervaloch. Na jednej firmy mi iné možnosti hrdo ponúkané toto: "Ak položiť tehlu, vertikálne, bude to mať rovnaký efekt, ako keby plot leží na boku ". Úprimne povedané, nikdy som chcel mať, je plot. "Prečo si tak, " odpovedal stavitelia, - celkom originálny vzhľad, okrem iného". Ale to je naozaj vec vkusu.


Je to len iný. Tehla položil úzko, bude plot absolútne nepriehľadné - chodiť na ich mesta, keď nie, nohavice, žiadny susedia nevedia, s výnimkou jeho manželka. Ale majster, príliš, nikdy nebude vidieť, aký je život prúdi cez jeho plot. A tajne do noci Papin a útočníkom môže byť videný cez okulár kamery namontované na plot. Neexistuje žiadny iný spôsob. Sladké vysporiadať, budete sedieť, napríklad doma na gauči a preskúmať "blue eye" monitor. Ale tento extra peniaze. Podľa môjho názoru, oveľa viac zábavy dať tehál v určitých intervaloch. Získajte pevné a spoľahlivé tehla gril. Umožní vám a ostatným vidieť a byť videný.


V skratke, spôsob, ktorým sa tehly je vec vkusu. Videl som tehlovej steny v tvare oblúka. Aby to tak: take stromy'Jan odpor polkruhová tvar a na nej zásobník tehly. Po zaschnutí riešenia tehla "spolu pevne a držte bez podporuje a rekvizity. To je všetko, technológie, avšak vo veľmi zjednodušenej forme.

Ale, bohužiaľ, nie všetci to tak jednoduché. Bez chyby, ako vždy, nič sa nedeje. Po prvé, tehlový plot - heavy-duty verziu, a preto potrebuje silný Základ. Po druhé, moderné tehly rúcať a crack. Dokonca aj odborníci priznali, aby som bol úprimný: táto stena nebude stáť, "dych storočí". A že storočí! Bohužiaľ, v priebehu niekoľkých rokov tehlový plot stratí svoj elegantný vzhľad.


A po tretie, ako plot nie je lacné radosť. Keď čas zúčtovania, účet bude zapísaný na nasledujúcich obrázkoch. Tehlový plot obklopujúce, napríklad, 10 akrov, bude stáť $ 12000-15000 (cena závisí od kvality tehly, výška plotu, vzdialenosť svoje domy, vily, chalupy z Moskvy a, samozrejme, osobné záujmy a ambície zabronirovala). Plot na murované piliere, ale s stromy'drevené populácie (tá časť, ktorá je medzi miest), vyžaduje menej réžia - $ 8000-8500. To isté, ale s kovu (kované) výplň - $ 9500-9800.


A tieto sumy nezahŕňajú náklady na inštaláciu. A to je ďalšie plus 30-35% na vrchole. A ďalšia vec - morálne škody. Aj keď plotu vám budovať bubeníkov kapitalistickej práce, aj čo najkratšom možnom čase, je dva-tri mesiace. A celý tento čas sa váš drahocenný akrov budú rotovať neoholený mužov v špinavé oblečenie. Súhlasíte s tým, nepríjemná vec.

Iný život betónový plot

Ako byť? Kde je exit mi povedať,? Tehly posýpkou a stáva nezaujímavé, konkrétne sme sa tiež zdá, že odmietli ako materiál pre elitu plot. Hoci minútu! Kto povedal, že betón nie je vhodný pre elitu plot? V závislosti od betónu.

Betón ako moderný stavebný materiál je veľmi zaujímavé, len používať ho múdro. Betón, ako viete, v 7-8 krát silnejšie ako tehla. Preto je oveľa odolnejšie. Zatiaľ čo konkrétne stavebné náklady 10-15% lacnejšie.

Ale aby konkrétne krásny estetický dizajn - v prípade technológie! Krása závisí od schopnosti sprievodca, ktorý robí debnenie je formulár, ktorý je naplnený betónu.

Týchto umelcov práce v Moskve stavebná spoločnosť, "Ralat". Povedali mi, že najčastejšie vec dnes - plot z betónových pilierov pôvodnej podobe s stromy'drevené výplne. Čo je to? Plot bude vyzerať takto: krásne betónovými stĺpmi a medzi stromy'Yana "základ. Firma mi ukázal vzoriek - krásne, dokonca som si myslel najprv, že stĺpiky sú vyrobené z prírodného kameňa. Okrem toho, konkrétne na žiadosť zákazníkov môže byť maľované v akejkoľvek farbe. Alebo poradie stĺpcov s imitáciou pod "wild" surový kameň (ľudová).

Stromy'Jan časť plotu sú zvyčajne vyrobené z ihličnatých plemien (borovica, smrek, atď.). Tu je myšlienka viac. Po prvé, pne stromov" je oveľa lacnejšie, než, povedzme, dubové dosky. Po druhé, sú dobre udržiavané farby. A, po tretie, ako sa objavil, v porovnaní s inými plemenami stromu veku "ihličnatých" prekážky sú oveľa dlhšie.


Je jasné, že plot nie je hnilé, to by mali byť spracované. Ošetrené náterom, potom ochranná impregnácia. Firma povedal, že štatisticky spracované spôsobom, plot "live" 15-20 rokov.

Nechcem stromy'všetky? Je tu ďalšia možnosť. Môžete robiť "základ" ploty, okrasné kovové tyče (piliere, ako pred betónu). Avšak, bude to stáť drahšie, ale vyzerá to veľmi pekné. Takže myslím, tak si vyberte. Mimochodom, nie nevyhnutne'uistite sa, že sa dohodnú na štandardné projektu. Špecialisti z Rolta" je pripravený realizovať všetky svoje ambiciózne plány. Tellingly, väčšina divokú predstavivosť zákazníka bude len 20% drahšie ako štandardné projektu.


Mimochodom, o peniaze. Jeden z "umeleckého" pilier betónu, La "Roman stĺpci" bude stáť $ 45. Brána post (v zmysle piliere pre brány) rovnaký dizajn je asi dvakrát tak drahé. Zem panel - 42 dolárov. Dajte ju v spodnej časti plotu, na tuhosť, že plot nie je ohromujúci, a nie nech je Boh nie klesli. Jedna časť stromov'kameň plniaca výška 1 meter 85 cm a dĺžky 2 metrov 83 cm - $ 50-120 (v závislosti od zložitosti realizácie). Zatiaľ čo jedna časť dekoratívne kovové mreže rovnakú veľkosť - $ 72-130.


Spolu - na oplotenie 10 akrov potrebné $ 7000 (plus 30% počas inštalácie). Za tieto peniaze dostanete: plot s konkrétne príspevky (dizajn voľby - veľa), s dobrou stromy'drevené "plnenie" (tiež vybrať sami). Plot s kovu (kované) výplň - $ 8000-8500.

Koľko času bude trvať ak chcete nainštalovať túto krásu? Spoločnosť pevne sľúbil, že doslova 10-12 dni čakania, pripravená, žiť a radovať sa.

Možnosti

Ale to nie je všetko! Odborníci odporúča "elite" oplotenie typu "kovových konštrukcií na murované piliere. Je preukázané, skoro ako tehla: istej Nadácie (pravda, je vyrobený na dĺžku, a len za podporu stĺpce), rovnaké podporné piliere z kovu či betónu, rovnaké tehla "ostenia" pilierov.


Keď je všetko pripravené, uvidíte v tejto štruktúre: murované piliere, medzi nimi - kovový rošt, zvárané v závode. Teraz je tieto grily môže byť veľmi zložitý vzorec a tvar - to, čo chcete! Tu už predstavivosť dizajnérov pracuje v plnej výške. Ak lovu, nakresliť na kus papiera svoje budúce plot seba a ukázať zvárači. Mali by to urobiť. Môže dokonca i želanie, aby sa "vivarini" alebo monogram vo forme vaše meno alebo meno! Napríklad, nech sa všetky vaše plot, je závisť susedov celé dva-meter výška bude komplikovane odpočíta. Dobre, povedzme, "Vovan-Vovan-konkrétne-výborný-priateľ Vasya Skvelé... ". A tak ďalej. Alebo môžete dokonca si nejaký citát z Puškin. Alebo príbeh. Teraz, od "Ruslan a Ľudmila" veľa krásnych "obrázky" môže byť nadalat. Každopádne, niečo, čo na vás. To, čo chcete, potom budete.

Nie len, že. Je tu ďalšia možnosť. Pam'pamätajte si, že som povedal, že štandardné ţelezobetónových vzorov je nejako nie je luxus, sad a sivá? Neodmietajte, všetko je. Ale ak chcete, a z neho môžete urobiť "candy". Odborníci sú presvedčení, mňa a učili, ČO a AKO na objednávku, takže to bolo dobré a správne.


No, napríklad. Technológia montáž železobetónových plot už som písala. Teraz, budete potrebovať hladké, bez rysovacie dosky. A potom na začiatok ich z prednej strany prekryté cementu, ktorým čelí bloky veľkosti 70 x 40 pozri sa predávajú v konečnej podobe ($10-15 za kus). Najviac zvedavý ochotní popísať technológiu výroby. Cement pre tieto bloky vyplniť špeciálny formulár, ktorý je ľahko rozobrať a vrátiť (na rozdiel od one-time forme). Potom v mokrých cementu, pridať špeciálne farbivá na výrobu požadovanú farbu. Kvety ponuka je mnoho a sú rôzne, môžete si vybrať. Tak, späť do procesu. Keď tmel vytvrdzuje, formulár je analyzovaný. Musím povedať, pripravený jednotky vyzerá presne ako prírodný kameň. Preto plot vyzerá dobre, ako je najmä tých, ktorí sa radi obklopujú sám s vecami bohatší a masívnejšie.

Tieto bloky môžu existovať celkom nezávisle od: môžu byť použité ako stavebný materiál, napríklad, pre stĺpiky na plot. To urobil sám údajne Kam'drevené stĺpy. Voliteľne je možné kombinovať cementu bloky alebo tehly s kovom. Aj wow plot podarí!

Zase


"Elite" ploty, samozrejme, môžete to urobiť bez príslušného brány. Je jasné, že skôr, než vyššie uvedené monumentálne budovy nemožné prioricity vratkých drevené brány.

V skutočnosti, brána je samostatný príbeh. Ale vo Všeobecnosti, situácia vyzerá nasledovne. Brány sú zvyčajne vyrobené z kovu, alebo aspoň zo stromu. Je jasné, že z tehál, alebo betónu nemajú robiť. V každom prípade, č prípade, že objednaný betón, brána, odborníci neviem.


Gate v jazyku stavitelia je "obraz visí na podperných pilierov. Ale dnes najmä módne brána, ktorá sa dá otvoriť bez toho, aby stroj. Napríklad, pomocou mechanického pohonu ("skrytá" pod'SNI ceste). Ste naezjaet (doslova) na niektorých premietacie kolesá vášho auta, a dvere sa otvorili. Ďalšiu bránu, môžu byť otvorené s elektromotorom, riadený diaľkovým ovládaním.

Alebo tam je cesta - prenájom brankár, ak peniaze nie je škoda! To otvorí vo Všeobecnosti chic---ary vyhliadky na otvorenie brány: pod'JGAA a "bet", hovoria, otvorte Ošípané, Medveď prišiel. Krása! Alebo tu je ďalšia myšlienka je možné dostať na farmu špeciálne live kôň (poníky), diaľkové ovládanie... No, niečo som musel ležať. Ospravedlňujeme sa.


Vráťme sa k našej ploty

Žarty bokom. Osobne si myslím, že väčšina elite elite a najprestížnejších plot v našej krajine je stále Kremeľ stenu! Kde hodiť tak nie piesa - nie prekonať. Nás, pokiaľ ide o výšku, alebo, pokiaľ ide o oblasti pokrytia oplotenom území. Táto stupnica má udelené našich predkov! Medzitým, steny-tehla. A nič, celú cestu z 1495 nie sú rozptýlené, nie je prasknutý. Na tento deň.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика