четверг, 30 января 2014 г.

Moderné strešné 2006-11-02 11:12:26

Výstavby a rekonštrukcie.

Moderné strešné
2006-11-02 11:12:26

SÚČASNOSŤ A BUDÚCNOSŤ UKRAJINY STREŠNÉ TRHU

Rozprávanie o tendenciách vývoja na trhu strešných krytín, odborníci poukazujú na obrovské rezervy rastu, ktorý má na tomto trhu a na Ukrajine.

V momente, napríklad, len o 20% s plochou strechou krajiny je pokrytá moderné valcované materiály. Dopyt po nich sa odhadujú na 20 miliónov štvorcových m o rok. Inými slovami, trh má priestor na rast.

Pre porovnanie: v Nemecku pre jednu osobu dnes produkuje asi 4 štvorcových m', kde vrcholy za rok, ktorý môže slúžiť ako nádejný referenčný bod pre prevádzkovateľov ukrajinskej krytiny na trhu. V podmienkach neustále nasýtenia trhu z moderných materiálov, väčšina domácich podnikov, špecializujúca sa na "tradičné" výroba, nie sú v súčasnosti najlepšie časy.

Ak v bývalom Sovietskom zväze na Ukrajine bol iba p'päť veľkých podnikov-výrobcovia strešných krytín, celková kapacita ktorý predstavoval viac ako 300 miliónov štvorcových m strešnej krytiny za rok, ale teraz výrobcov sú trikrát viac, ale vyrábajú sa len 250 miliónov štvorcových. m

Prevádzkovatelia strešné trhu na vedomie, že takéto výrobcovia budú môcť prežiť v modernej podmienok len vtedy, keď bude prehodnotiť svoje plány, aby spĺňali nové požiadavky dnešných zákazníkov. A, samozrejme, nájsť investície na technologické a laboratórne vybavenie, ktoré umožňuje vyrábať materiály, ktoré spĺňajú Európske normy a štandardy. Na trh moderné materiály pre sedlová strecha s ďaleko pred kovu. Podľa niektorých údajov, tento segment trhu predstavuje približne 40% z predaja moderné strešné materiály.

Medzi najznámejších značiek na Ukrajine predstavuje RANNILLA, WECKMAN (Fínsko), KAMI, GASSELL, LINDAB " (Švédsko), CENTOSTAL BYDGOSZCS SA (Poľsko), GERARD (Nový Zéland) a iné. V posledných rokoch, s'existuje mnoho domácich výrobcov z kovu, ale oni sú tiež v rôznej miere, stand'spojené s Západné investície.

Jeho rastúca popularita tejto strešnej krytiny je dosiahnuté vďaka nasledujúce vlastnosti: jednoduchosť inštalácie, odolnosť, stabilitu na vonkajšie vplyvy, mechanická pevnosť, jednoduchá údržba a opravy.

Niektorí operátori na trhu z kovu názor, že rýchlo sa rozvíjajúca za posledných pár rokov v rade, na trhu je blízko k jeho nasýtenia. Ale zároveň poznamenal, že trh pre nich zatiaľ nie je úzko.

Olga Popovič, spoločnosť "Rannila": "veríme, že v budúcnosti na trhu bude rásť. Musíme sa pohybovať. Stačí sa pozrieť na koľko starých striech, ktoré si vyžadujú rekonštrukciu. Jednoducho sa zameriavajú na trhu je k stupňom stability, a tým aj kvalitu služieb, posilnenie obchodu "značiek". Hlavné úrokové sadzby v konkurenčnom boji, je otvoriť výrobný závod v Ukrajine.

Toto je veľmi dôležitý krok pre subjekty na trhu. Tvorba vlastných kapacít, ktoré umožňujú, aby sa produkt lacnejšie, rýchlejšie exekúcie, lepšie reagovať na meniace sa trhové con'podmienky.

Podľa Generálneho Riaditeľa JSC "Centro-Steel-Domstal" Helena Belolipetsky, objem trhu strešných krytín je asi 14 miliónov štvorcových m ročne, z nich 4 - 5 miliónov štvorcových m padá na kovové dlaždice a asi 10 miliónov štvorcových Pán podlaha. "Podľa našej prognózy, objem trhu z kovu, vzrástli v tomto roku o 25%. Takéto tempo rastu bude pretrvávať aj v budúcnosti.

To vám uľahčiť rozvoj bytovej a priemyselnej výstavby, výstavby supermarkety a nákupné centrá, rekonštrukcie striech a podkroví, chata konštrukcie. Výroba profnastila sa bude zvyšovať rýchlejším tempom. To nie je prekvapujúce - to-date materiálov prechádza budovanie obchodov a nákupných centier. Naša spoločnosť v tomto smere vyvíja svojej výrobnej činnosti ".

Menej rozvinuté časti kovové dosky s minerálnou obliekanie, náklady 17-19 dolárov za 1 sq. M. Dnes jeho súčasný ukrajinský trh len zahraničných značiek, a majú viac príležitostí na ďalšiu propagáciu. Tento rok, experti predpovedajú na dokončenie formácie domáceho trhu z kovu. V krátkodobom horizonte - výtlak trhu dovážaných výrobkov, ktoré sa nachádza v strednej a nižšej cenovej segmenty. Výrazne oslabenej pozície a tých domácich výrobcov, ktorí nebudú môcť vyrábať konkurencieschopné výrobky.

ZDROJ: Kaapstraat

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика