пятница, 31 января 2014 г.

Tŕne pre chaty a rekreačné 2010-10-12 10:33:54

Výstavby a rekonštrukcie.

Tŕne pre chaty a rekreačné
2010-10-12 10:33:54


altánok Altánok - jednoduché stacionárne budovy, ktorá chráni obyvateľov záhradný plot pred dažďom, vetrom a jasné slnko. Najviac často, je uvedený na verejnom mieste, zvyčajne na trávniku pri dome. V súčasnosti existuje veľký výber ready-made pavilóny rôznych tvarov a veľkostí. Je to najmä stromy'drevené konštrukcie. Ale ak chcete, môžete urobiť stromy'Jan altánok s rukami.

Altánky prísť v mnohých rôznych tvarov - okrúhle, hranaté, mnohouholník. Optimálna výška pavilón je 2-2, 5 M. To môže byť vykonané s oknami a dverami, alebo v blízkosti-stenové panely s na výšku 110-120 cm, a medzi nimi a strop na upevnenie tyče, ktorá bude slúžiť ako podpora pre v'popínavé rastliny. Často stien, pergoly vyrobené stromov'drevené mreže, zostavený z pásy so šírkou 10 mm

Podlahy na tŕne často používajú ako stromy'drevené podlahy, ktoré je kladený na betónový základ. V rovnakom čase, podlahy môže byť dobre zhutnená pôda, tráva, štrk-piesok zmesi, most dlaždice.

Strechy na altánok môže byť pokrytý plechu, plechu, bridlice alebo položenie strešnej krytiny-
podľa rials. Pre ľahké strešné tesný fit textílie, natiahnuté na rám a k nemu pripojené pomocou head'komunikácia alebo svorky cez kadie-40 vidieť takú strechu robí sklon, takže po daždi na to nie hromadiť voda. Strecha tiež, aby popínavé rastliny, vypaľovaný stromy'drevený rám.

Počas výstavby summerhouses prvého stupňa súdu a označené na zemi kontúry. Vytiahnite štyri jamy hĺbky 50 cm a dať ich podporné piliere. Pred vyplniť dieru s betónové stĺpy musia byť upevnené medzi sebou prierez lamely vo výške 1, 3-1, 5 M. Po príspevky, ktoré sú naplnené betónom.

Pred zariadením na poschodí, potrebujete miesto pre neho na pokrytie vrstvou piesku a vrstva z drveného kameňa. Potom, z barov oddiel 40x40 mm je vyrobený z referenčný rámec. Pred vami dať rám na betónový Základ na jej vonkajšie rohy sú vyrobené drážky, ktorá odpočíva v podporné piliere sú bezpečne upevnené na mieste. Medzery ľavej medzi sloty a piliere, plnené cementovou maltou. Na rám každý 35-40 cm vrstviť denníky. Je kladený na ich hydroizolácie, plechy strešnej krytiny a polyetylénový film. Strešných krytín, ako aj film musí byť položený s prekrývanie v 5-7 vidieť Po úprave krytov mas poraziť palubovky - podlažné pavilóny pripravený.

Strechy pavilóny sú na tom ako span a štyri trojuholníkové svahu. Dajte nám býva na opis konštrukcií pyramidálna hipped strechy.

Prvý zhromaždené trám. Potom tabuľke je zaklopal spolu spider a v jeho strede je udržanie stĺpci. Po obvode spider upevnite štyri prenáhlené Rada na každá strecha pribitý o p'Yat krokvy. Trám v vzostupný smer je posedenie s prekrytím opláštenie Dosky oddiel 70x10 mm Na každom okraji strechy pribitý prst. Na temene strechu sa montuje na námestí Rada-die veľkosti 20x20 sm a v hrúbke 3 pozri Spider s'v kombinácii s podporné piliere altánok.

Vo vnútri pavilónu, si môžete dať lavičky a stôl. Často radoch majú na obvode miestnosti a v tabuľke sú umiestnené v strede.


Letné pavilóny

Letné pavilóny plniť rovnaké funkcie ako besiedky - chráni pred dažďom, vetrom a slnkom. Avšak, podľa oblasti sú oveľa viac, a často poskytujú miesto na uloženie záhradného náradia, prenosný nábytok, atď. Pre výstavbu pavilóny použiť drevo, tehla, betón dosky.

Za plážou je tiež zosúladiť Ihrisko, vytiahol z jamy pod rámom miest, sú uvedené a zhutnených. Je rám, v prípade potreby zalivayutsya stien a strechy. Strechy, ako ten, môžu byť vyrobené z natiahnuté na ráme kus látky.


Altánky môže byť tradičný, bicykel alebo rôzne formy vyrobené v očkami stromy'drevené konštrukcie s výstižným alebo bohaté zdobenie. Moderná architektúra s vily diktovať štýl malých foriem, ktoré vedie k veľkému rôzne konfigurácie, altánky, často neobvyklé.

Altánok zvyčajne v poriadku, v pokojnej oblasti, medzi zeleňou a kvetmi. Dobré postaviť v kombinácii s dekoratívne lokalitu alebo zdroj.

Je dôležité, aby altánok a bytového domu, ak sú vnímané spoločne, doplnený o sebe a boli vyriešené v rovnakom štýle. Napríklad tradičné altánok môže byť umiestnený na osi verande domu na kopci. Na vnútornom obvode veranda zariadiť, pevná lavica, v centre - okrúhly stôl. Ubytovanie v strechy na altánok baldachýn bude fungovať ee vo večerných hodinách. Veľké množstvo ekologických plantáží, kvety vysadené rezaná kríky trati bude úplný úspech tejto zóny.

Altánok najčastejšie vo stromy'drevené konštrukcie s kupolou vyrobené z cínu alebo m', ktoré dlaždice na bedňu. Rám sa skladá z barov oddiel 800x800 mm Hodiny sú pochovaní v troskách betónový Základ. Plotové prvky môžu byť rôzne pre dekoratívne riešenie.

Všetky stromy'drevené detaily besiedky antiseptirujut drogy "Gladiator", "Bicept, Novotex" a ďalšie, a potom lakom s zachovanie prírodných textúra dreva alebo maľovať olejové farby. Pri maľovaní besiedky môže byť odporúča svetlé farby alebo bielej farbe, najmä na jemné prvky sú vyrobené z ohýbaných a kované kovové výrobky, alebo stromy'drevené mreže v technike problémy.

Ak stránka je vodorovná, v stavebníctve Nadácie tŕne, si môžete postaviť sa na pódium z prírodného kameňa. Dobrý výsledok aj vedie tŕne nad zemou na podporuje, ako na koloch, ktoré vizuálne dáva štruktúru ľahkosťou.

Často, namiesto strechy, keď moderný výklad tŕne, pomocou prekrytia vo forme pergoly, pokrytý zeleňou. Tento altánok môže byť vyrobené výlučne zo stromov'drevené konštrukcie, ale je možné, že kombinácia dreva s Cam'Jana alebo muriva, ktoré vedie k viac rozmanité ozdobné motívy.

Pri vytváraní stránky na svahu zjazdovky môžu byť účinne použité pre zariadenia, odpočívadlá a altánky. Na altánok nemal ranu, musí byť chránené pred prevládajúcimi vetrami svahu vrchu alebo grove stromov. Najvýhodnejší je umiestnenie týchto pavilóny medzi stromami s vydaním jednej strane na otvorený priestor.

Vo vnútri pavilónu môžu byť vybavené pevnými Sedací nábytok, jedálenský kútik, hry alebo ľahký prenosný nábytok, ktorý umožňuje zmeniť situáciu inter'interiéru v závislosti od okolností.

Pavilóny a stany


V pavilónoch s rozlohou oveľa viac pavilóny. Oni sú nielen pre oddych, ale môže tiež slúžiť ako miesto na skladovanie prenosný záhradný nábytok, záhradné zariadenia, atď., Pre teplo a pohodlie záhradný pavilón je možné vybaviť malý krb alebo krbové.

Pre výstavbu pavilóny sa hodia takmer do akéhokoľvek materiálu. Najlepší z nich, dreva (guľatina, dosky, dosky, laty), čo je viac harmonicky zapadá do obrazu stránky. Budovy z tehly alebo betónové dosky odolnejšie.

S akýmkoľvek výber materiálu pavilón by nemali byť príliš svetlá, ale, naopak, mali by byť rozpustené, okrem iných budov a oblastí oblasti.

Markízy - najjednoduchšie vzory pre ochranu pred slnkom a dažďom, organizácia rekreačné oblasti. Oni majú veľké ložisko, strechy a ploty.

Zimné stany s trvalým strechy cítiť veľký sneh zaťaženie, takže robia s vertikálne podporuje vyrobený z tyče časti nie menej ako 10 x 10 cm alebo dodávky vody rúrky s priemerom väčším ako 2 Časti cementu, azbestu ploché bridlice, aby stromy'Jan klietku s krokom 20 pozri

Kabíny môžu byť chránené stromy'drevené zábradlie alebo podsvetka, a s trochou výška podlahy nad úrovňou zeme - ponechať otvorené. Zelená strecha by mala byť minimalizovaná zaistiť dobré vetranie. Architektonický návrh, upresňujú a spracovanie sa vykonáva v rovnakom štýle s obytných domov. Dizajn kabíny, tkaného vína, vytvoriť pohodlné zatienené oblasti, s klímou, ktorá podporuje správny odpočinok. Nábytok z tejto oblasti by mali byť ľahké, prenosné balíka.

Pre sezónne (transformované) baldachýn sa často používa nastaviteľné stan, ktorý môže byť presunutý alebo odstránený. Strešnú konštrukciu na baldachýn s odnímateľnou stanové plátno alebo tkaniny impregnované nepremokavé zlúčeniny sú vyrobené z duralumin oblasti. S'jednota robiť s presahmi, lepenie všetkých nity. Textílie stan šiť v tkaninou, mierne menej ako v ráme strechy, takže švu. Na spoj po celom obvode tkaniny miss kapron kábel, že bezpečné háčiky z ocele zinced drôt hrúbky 2, 5-3, 0 mm Tieto háčiky panel držať ďaleko na rohoch strechy.

Pôvodnej podobe markízy môžu byť vyrobené z improvizovaných plastové. Aby to tak. Panel je vyrobený z farebného koberec, impregnované s jasnými Mitropoleos laku a zavesiť facedown na špeciálne upravené rámy alebo stojany. Podľa ich vlastnej hmotnosti tkaniny visí vo vzduchu, ako konkávny tvar dome, a po vytvrdnutí laku je veľmi ťažké. Zvrátiť tento panel slúži ako strecha haly.

Pri výrobe upozorňujeme, že textílie, impregnované s laku, ktorý sa tiahne inak. To závisí na tom, ako to bolo šité handričkou. Ak spoločnú niť látky, šité pozdĺž okrajov, v dome bude v jednej forme. Ak vlákna tkaniny sú umiestnené diagonálne (45-stupňovým uhlom na okraji tkaniny) je ďalšou formou. Ak je tkanina šité výstužné pásky (napríklad kríž) - na tretiu formu. Ak chcete prijímať rôzne formy prístrešky, môžete použiť špeciálnu podporu z ohnuté preglejky, rúrky, dosky, pokryté alebo balené do polyetylénovej fólie. Film tkanina nebude držať na stojan.

Ak chcete získať provizórne plastové použiť všetky svetlé škálu lakov pre polia, ktoré sa rýchlo tvrdnú s pomocou špeciálnych prísad a nie dole na naklonenej rovine.

Lepšie použiť tkaniva, kde nie je modré a zelené tóny, tak ako na farebné tkaniny impregnácia-laky pridané žltý lak. V spojení s týmito žltej farby dať špinavé odtiene. Vyberte tkanina je najlepšie s veľkým obrázok (veľké kvety na svetlom pozadí, veľký hrášok, bunky, atď.,) v červená, oranžová, žltá.

Kupola má veľkosť nie viac ako 2 x 2 m a nevyžaduje zložité rámec. Samozrejme, je potrebné na zimu čistiť izby. Pri vytváraní veľký shell, je potrebné starostlivo zvážiť a urobiť ju stabilný rám. Zvyčajne vyrobené z kovových tyčí alebo tenké potrubie. Niekedy to dáva zmysel aby sa shellu z dvoch vrstiev tkaniny a vnútorná tkanina môže byť monochromatické (plyš, rohožky, atď.,).


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика