четверг, 30 января 2014 г.

Oáza teplo

Duševné sedí na verande pri samovare s bagels a jam, vyhrievané diskusie o svetových problémoch, v kuchyni, spoločné rodinné stretnutie pri príležitosti narodenín alebo dovolenku, zrejme, tam je málo ľudí v tomto svete ktorí sú schopní poskytnúť chuť na spoločné vykonávanie čas na stole! A keď sa s'je možnosť, že každý sedem'som hlavne premýšľať o tom, ako usporiadať miesto a bude sa konať denne večere a slávnostné jedlá, riešenia problémov a diskutovať o aktuálnych udalostiach.

V rozhodnutí túto otázku je dôležité: životný štýl sedem'th a počtu jej členov, tradície a preferencie každého, oblasti, ktoré majú byť pridelené pre budúce jedáleň, štýl bývania. Ak v siedmich' * láska prijímať hostí, alebo tak často, ako je to možné najesť sa spolu, mali by ste myslieť a samostatný jedálenský priestor. Avšak moderný prístup k pojmu priestorov umožňuje úspešne umiestniť jedálenský skupiny a na mieste, kuchyňa spojená s obývacou izbou. Alebo v Štúdiu, keď sa o globálnom'jednotu, hala, kuchyňa a obývacia izba ponúka priestor pre najdivokejšie fantázie. A do jedálne, alebo v jedálni sa stala obľúbeným miestom domácnosti, je na zváženie, či nábytok a ako sa to bude vyslaný.

Odborné poradenstvo:
1. Ak jedálne sa skladá z jedálne skupiny (jedálenský stôl a stoličky), neodstraňujte ho z kuchyne sa dodať domovníčky, z zbytočné pohyby s teplých jedál a jedál.

2. Keď otvoríte program nie vitajte aktívny výber jedálenský plochy, dekoratívne predmety alebo nábytok, na rozdiel od štýl zvyšok prostredie. Svetlé akcenty vizuálne znížiť izba a jedálenský stôl a stoličky, a tak to trvá pomerne veľa priestoru. Ak je to možné, je lepšie umiestniť jedálenský kút v Zátoke okno, ak nie proti okna.

3. Za chrbtom stoličky okolo stola, by mala byť cca 40 cm, je vzdialenosť, ktorú treba postaviť a take it easy.

4. Ak je priestor kuchyne a obývačky, a dom má sedem členov'th, ktorí majú často na skus v zhone, je vhodné vybudovať bar alebo malý stolík konzolový typ - to vám ušetrí čas sa pohybuje od dosky na jedálenský stôl.

5. Ak priestor pre jedálenský kút, malá, mali by ste venovať pozornosť na stôl vyrobený zo skla - transparentné stola sa nevzťahuje na podlahe, tak to vyzerá, že on nie je veľký na'objem.

6. To je všimol, že jedlá, miestne zapálil lampu, ktoré sa umiestňujú nad tabuľku, vyzerá viac chutný, a jedlo sa koná v priateľskej atmosfére.


Tu je tabuľka na neho jesť

Hlavný predmet, ktorý vzal jeho meno, samostatný priestor na jedlá, samozrejme, stôl. Čo potrebujete vedieť predtým, než prestanete výberu na subjekt, ktorý bude hrať vážnu úlohu v o'jednoty všetkých sedem'th? Najprv rozhodnúť, veľkosť a formu. Jedálenské stoly sú okrúhle, oválne, štvorcové a obdĺžnikové. Ktorý z nich je váš určí štýl miestnosti, jeho veľkosť a konfigurácie. Je dôležité,, ktorý bude mať tabuľku na stene, alebo v otvorenom priestore. Ak apartmán je ovládaný m'linka, ideálna voľba by byť oválny alebo obdĺžnikový s zaoblené hrany stola. To nebude vytvárať zbytočného stresu naopak, posilniť pocit harmónie v miestnosti. Oválne a okrúhle model tiež zvoliť, keď chcem zdôrazniť, jedáleň. Minimálny priemer okrúhleho stola, ktorý sedadlá štyri osoby, 75 cm, maximálna - 110 pozri

Ak inter'Yeri bývanie prevažuje jednoducho najvhodnejší štýl sú pravidelné geometrické tvary jedálenský priestor. Obdĺžnikový model tabuľky zostať lídrom na predaj v Rusku. To je spôsobené predovšetkým na ich všestrannosť - táto tabuľka bude rovnako dobre vyzerajú ako stena, a v strede miestnosti. Varianty veľkosti pohybuje v dĺžke 80 až 250 cm, šírka - od 80 do 110 pozri Štandardná výška - 75 sm, hoci tam sú malé odchýlky v oboch smeroch. Sedem'th troch ľudí je dosť dosky s rozmermi h vidieť, Ale najpohodlnejšie stola, podľa názoru odborníkov, má dĺžku 160-180 cm, a šírka - 90 vidieť ich je možné ubytovať až osem osôb, je táto tabuľka bude mať toľko priestoru.

Námestie tabuľky sa najčastejšie používa v kuchyni. Robia malé - od 70x70 cm až 100x100 vidieť Také možnosti optimálneho ak počet členov sedem'm nesmie presiahnuť štyri.

Ak dom hostí často navštevujú, a oblasti, v miestnosti nie je možné vidlica sa na vrchol, je dĺžka pár metrov, mali by ste premýšľať o kúpe skladací stôl. Existuje niekoľko modelov-transformers. V niektorých tabuľka zvyšuje z dôvodu na strane krídla alebo vymeniteľné panely (tabuľka rozišli v strede, a v období Vklad vložený prvok). Typicky, číslo vložky nepresahuje dva alebo tri alebo viac šírka priestoru pre slobodný (40-50 cm), ale existujú aj modely s p'deväť vložky, ktoré môžu zvýšiť dĺžku stola až 3, 5 metrov! Druhý variant tabuľky-transformer zvyšuje koncoch hlavnej dosky sú nominovaní strán, ktoré sú ľahko nevyrieši. Pohodlie z tejto tabuľky je, že umiestnenie jednej alebo na oboch stranách, môžete meniť dĺžku. Tretí, najviac populárne možnosť skladací stôl - známe všetkým "kniha". Okupačné sklopiť až veľmi málo miesta (40-50 cm na dĺžku), môže byť rozšírená až na impozantné rozmery (190-200 cm).
Ale skladanie môže byť nielen obdĺžnikový model tabuľky - okrúhle stoly na úkor vložky alebo bočné krídla zmena formulára, rastú, a stanú oválne, štvorcové a obdĺžnikové. Je potrebné poznamenať, že väčšina vyrábaných dnes je transformovaná, dokonca aj tie, ktoré sú určené pre priestranné miestnosti.

Materiál základne. Strom
Zoznam materiálov poverený podieľať sa na tvorbe tabuliek, malé - drevo a sklo. Nie, môžete, samozrejme, zapamätať si a laminátové, plastové predka, ktorý slúžil nám verne po mnoho rokov. Ale keď sme sa rozhodli usporiadať skutočný jedáleň... Tam je stále vedie strom. Na výrobu drahých modelov od domácich a zahraničných výrobcov používať mahagón, orech a čerešňa. Dekoratívne textúru dreva a krásny odtieň - real dekorácie inter'jer. Tabuľky média cena zvyčajne buk, breza alebo dub. Pomocou tónovania im môže zabezpečiť veľmi podobné na orech alebo čerešňa. Hoci sám o sebe, toto drevo je krásny a trvanlivé. To je veľmi podobné ich vlastnosti dreva, gumy - Malajzijská strom, tabuliek, ktoré sa vyskytujú aj v našej predajne nábytku. Najdrahšie stoly sú vyrobené z ihličnatého - smrek a borovica.

Konštruktívne
Ak máte v úmysle kúpiť aj najdrahší model tabuľky, nebuďte prekvapení, keď sa jeho preskúmanie, že tvrdil, od pole model sa zdá, že sa skladá z rôznych barov a kocky. Výroba tabuliek je pomerne zložité procesy. Z pole bude skutočne vyrobené podstole, ktorý zahŕňa nohy a targovi zóne (námestie oddiel - rám, s'pripojenie nohu stola alebo stoličky). Ak ložisko časť je vyrobená z drevotriesky, to je náznak krátkej životnosti produktu, pretože skrutky a skrutky zle udržiavané lisované dosky. Ale dosky úplne pevných nie. Je to preto, že drevo je živý materiál, ktorý môže deformovať. Tak často, stolové dosky sú vyrobené z MDF, top dyhované. A hrubšie vrstvy dyhy, vyššia kvalita tabuľke. Nie je nezvyčajné, a stôl-top je vyrobený z typu-nastavenie poľa. Samostatné dosky z dreva držať spolu medzi sebou tak, že vlákna dreva boli odoslané v rôznych smeroch. Napätie každej vrstve sú vyrovnané, a stôl-top je v tejto ceste, tam bude silný. Top dial pole vzťahuje aj s dýhou, ktorá poskytuje produkt dekorácie.

Ochrana
Pre všetky jeho krásy police z dreva musí byť chránená. Najprv pred mechanickým poškodením. Vediac, zvyčajne používame obrusy, obrúsky a stáť pod horúci riad. Ale to nie je dosť. Na ochranu živého materiálu, vlhkosťou a špinou, sú stále vo výrobe používať laky, laky a farbenie náterov. Ak prvé dve položky je viac-menej jasné, Lessa farba je potrebné povedať viac. Na rozdiel od laku a smalt, nie je vyhladzuje štruktúry dreva, ale skôr kladie dôraz na to, tvorí na povrchu tenký film.

Sklo
Nebuďte prekvapení, ale moderný štýl môže byť úplne vyrobený zo skla! Aktívne využíva pokročilých technológií, výrobcovia ponúkajú modely, v ktorom aj na nohách môžu byť skla. Farebné alebo číre, vyzerajú veľmi efektívne prostredníctvom hrúbka steny ťažkých tvrdeného skla. Je takmer nemožné prelomiť, a ak sa to stane, trezor, kúsky niekto môže to nie je na škodu. Ak vás obdivujem vaše vlastné kolená počas jedla nie je zahrnuté vo vašich plánoch, stolný môžu byť vyrobené z matnej alebo spracované piesku-tryskanie skla. Celkom nečakané vizuálne efekty dáva kombinuje sklo s inými materiálmi - kovu, dreva, kameňa alebo koží. Stôl-top môže byť namontovaný na vrchole kovové nohy alebo zarámované s kovu, alebo dreva. Voľby - veľa!

Podmienky
Jedáleň s sklenený stôl vždy vyzerá elegantne a jednoducho, zdobenie každej miestnosti. Najmä vtedy, ak priestor kuchyňa a obývacia izba'Spojených. Existuje názor, že jednou z nevýhod tohto materiálu je, že sklo je ľahké znečistenie. Dobre, to je naozaj nechajte výtlačky. Môžu však byť ľahko odstránená utierkami na obrus. Ale dať na to horúce hrnce a naozaj nestojí za to - sklo sa môže popraskať. Ale ak ho zastaviť tých, ktorí ocenia dekoratívne a originalitu tohto materiálu?


Je prirodzené, že so definované s výberom formou bufetu, sme zakúpiť aj stoličky k nemu. Mnohí výrobcovia dokonca aj uvoľnenie, jedálenský kút, vybavená naraz oboje. To platí najmä, ak ste preferovaný strom a rešpektovať presná zhoda farieb. O'spoločné štylistické rozhodnutia, tieto veci sa určite vyzdobiť svoj jedálenský priestor. Avšak, vybudovať status zákona, takýto prístup nie je stojí za to. A potom do talianska raňajky formou môžete nájsť kvalitné stoličky vyrobené domácich výrobcov. A materiál a farba čalúnenie na výber z vybraných samostatne alebo ponúkané výrobcom voľby. To obzvlášť platí pre tých prípadoch, kde je jedáleň sa nachádza v jednom priestore Studio typu. Súhlasíte s tým, že táto možnosť poskytuje možnosť pre realizáciu zaujímavé nápady! Farba čalúnenie môže zhodovať s farbou fasády kuchynského nábytku alebo gauč, ktorý je v rovnakej oblasti.
Tu je tabuľka vyrobený zo skla, čím viac budete musieť nájsť stoličky samostatne. Tam je však v talianskych výrobcov a sklo semiarmchairs, ale tieto modely sú v dopyte v súčasnosti originálov. Zvyšok s potešením predám sklenený stôl so stoličkami, plastové, kombinovaná s kovom alebo m', ktoré čalúnenie koža, textílie alebo Alcantara (umelé materiály ako semiš, ale má vysokú odolnosť proti opotrebeniu, pružnosť, bez údržby a nie vyblednutiu na slnku).

Kritériá výberu
V poradí nie sa dostať zmätený, pričom jeden na jedného s pestrým stoličky ponúkané dnes, nábytok salóny, lepšie porozumieť tomu, aké faktory by mali ovplyvniť váš výber. Takže, dobrý stoličky by mali byť pohodlné na sedenie. A to v prvom rade závisí od m'kvality. Podľa tohto kritéria, všetky stoličky sú rozdelené do tuhého, semi-soft'n'. V pevnej modely sedadlo a operadlo sú vyrobené z dreva, kovu, plastu alebo tkané slamy bez použitia akýchkoľvek elastických materiálov. Semi-soft'modely sú vybavené podlahové krytiny s hrúbkou 20-40 mm Ale v m'všetky stoličky okrem elastický materiál je veľmi hrubé (30-50 mm) môžu byť prítomné a prameňov. Ako podlahové krytiny je najviac často používaný polyuretánu a jeho deriváty, niekedy ľanu ťahanie. Výber stupeň m'kvalita je individuálna záležitosť.

Predseda môže byť považovaný za dobrý, ak sedí na nej aj niekoľko hodín, nebudete boľavé nohy a nikdy pneumatiky točiť. Samozrejme, pred'zaviesť takéto požiadavky nevhodné produkty z kategórie economy class. Nechajte sa otestovať model pred spustením sériovej výrobe a dokonalé jej súladu s anatómie ľudského tela môžu iba výrobcami s bohatými skúsenosťami a ei'jamy. A ak ste vážne o kúpe, to vyskúšať, môžete pohodlne sedieť, pohodlne sedieť, sa nesmie žiadnemu nohy?

Ďalší faktor, ktorý ovplyvňuje výber stoličky, je ich sila. To závisí hlavne od dizajn a použité materiály. Štrukturálne, sú rozdelené do tesárstva, ohýbané a stoličky, zmiešaná konštrukcia. Rám je jednoduchá výroba stolár to kreslo predstavuje dve strany (jeden s nohami, druhý - s príspevkami späť), s'Spojených pred a za barov-hostincov. V inom prevedení, bary môže'dovuti na strane kresla. Nohy a späť môže byť tiež pripojené k rámu sedadla.

Na zakrivené stoličky, ktoré sme najčastejšie nájdete Viedeň, nemôžeme povedať lepšie ako slávny architekt Charles Le Korbyuz'je "ešte nie je vytvorený nič tak elegantne v podobe, ako vysoko kvalitný rozvoj, a tak je vhodný pre výstavbu". Ich predok bol v XIX storočia Rakúska Michael Thonet, a podstatou jeho objavu bola obmedzená schopnosť, aby nasiakli stromy'drevené polotovary a pridať ich v procese sušenia požadovaný tvar. Dnes dizajnéri sú Viedenské stoličky ako príklad optimálna kombinácia formy a technológie.

Materiály
Modely stoličky, ktoré sú vyrobené z rovnakého materiálu, teraz zriedkavé. Často výrobcovia kombinovať rôzne materiály, dosiahnutie univerzálnosť, atraktívny vzhľad a dobré technické vlastnosti výrobku. Rám kresla je zvyčajne vyrobený z dreva (čerešňa, orech, breza, buk, borovica) alebo kovu (oceľ alebo hliník). Iné položky môžu byť vyrobené z dreva, plastu a kovu. Povedať naraz - plast je prijateľnejšie pre použitie v kuchyni, aj keď niektoré dizajn myšlienky obsiahnuté v ňom, je veľmi zaujímavá.
Pre čalúnenie použiť v rôznych typoch. Najviac pohodlné je to možné dnes pozvať, aby Alcantara alebo iné typy umelý semiš. Vyhrá v mnohých vlastnosti: trvanlivosť, pohodlie v prevádzke, jednoduché čistenie, pružnosť. Nasledujúce použiteľnosti sa považuje za kožené čalúnenie - nezanecháva žiadne škvrny od nápojov alebo kusov potravín. Ale sedieť na to v skratke oblečenie nie je veľmi pohodlné - kožu lepí na telo. Stolička s poťahové látky známejší v inter'kariéry Rusi, ale v porovnaní s nové materiály, textílie, nie je praktické. Avšak, tam je cesta - pri nákupe opýtať, bude možné zmeniť čalúnenie na priťahuje model.

Obrázok
Nákup stoličiek samostatne, musíte vypočítať, koľko budú potrebovať. Závisí to od veľkosti tabuľky, ako aj odhadovaný počet ľudí, ktorí sa podieľajú na jedlo. Pred malá tabuľka, dĺžka od 70 do 110 cm stačí kúpiť dva až štyri stoličky. Model veľkosť 120-160 cm je osadený štvor-a šesť stoličiek. Tabuľka dĺžka 180 cm bude vyžadovať osem stoličky, a ak hornej odvíja, je potrebné pridať na dvoch stoličkách na každých 50 vidieť, Tak pri stole, dĺžka 3, 5 metrov, môže sídlo 14 ľudí! Zostáva zvážiť jednu vec: ak nemáte plán na sedenie hostí pestré stoličky, nájsť miesto na ukladanie extra kópie. Mimochodom, niektoré modely zahraničných výrobcov môžu byť uložené pomerne kompaktný, ktorý bude vložený jeden do druhého.


Ak je podľa jedáleň, izba je samostatná izba, bolo by logické, vytvoriť prostredie, ktoré budú dokonale splnenie účelu miestnosti. Súčasťou jedálenský Suite môže obsahovať bufety, príborníky, vitríny, nízke skrinky, stoly, konzoly, všetky druhy stojany, zrkadlá a tabuľky (káva, tabuľky, dezert, atď.). Štandardné jedáleň nastaviť naznačuje prítomnosť snack bar a low rack, ktorá môže byť doplnená obchodu okne. Na stene je vhodné zavesiť zrkadlo, a ak to priestor dovoľuje, rozšíriť podporu tabuliek. To všetko mi pripomína klasiku, a to je stále preferovaný štýl pri vytváraní inter'interiér jedálne. Tu je rodinné striebro a krásne riad (súhlas, moderné inter'vnútorné neposkytuje demonštrácia sady a Suvenírov). Ale aj keď jedáleň sa nachádza v otvorenom priestore štúdia, špajzu môže'zobrazí sa tu. Avšak, v modifikovanej podobe, často s hluchý dvere.

A bez ohľadu na štýl sa vám páči, každý dom dnes je možné vybaviť na území, kde domácnosti, alebo sa vyskytujú recepcie. Čo je viac, rastie tempom života len nám dáva pocit, že je potrebné v takýchto oáza teplo a pohodlie. Šálka čaju na okrúhly stôl pod tienidlo lampy a úprimný rozhovor - čo by mohlo byť lepšie?

Zdroj: dom. ngs. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика