четверг, 30 января 2014 г.

Dizajn Štúdio apartmány

Dizajn Štúdio apartmány

dizajn Štúdio apartmány Majitelia jedno-spálňových apartmánov, môže sa divil, ako vytvoriť dizajn Štúdio apartmány-štúdiá tak, aby sa krásne a funkčné inter'EP, ktoré by mali pokryť všetkých obyvateľov.

V našej dobe existuje veľa rôznych štýlov, z ktorých každý vyjadruje svoj názor na tento problém.

Najčastejšie Štúdiové apartmány sa robí, aby sa maximálne využila všetky dostupné miesto, avšak, dizajnér, spĺňa mnoho ťažkostí, napríklad nemožnosť oddelenie spací priestor od ostatných priestorov.

Bude sa snažiť informovať vás o niekoľko variantov opravu jednej izby-apartmány, čo bude výhodnejšie v tejto situácii.


Koloniálnom štýle

  1. Prvá zóna, zapadá do nášho návrhu projektu z jedno-spálňových apartmánov, bude kuchyne.
dizajn Štúdio Studio

Štúdio apartmán v koloniálnom štýle

Malé množstvo bude kompenzované funkčnosť a pohodlie. Ak chcete zmeniť usporiadanie územia, budeme môcť s Raňajkami bar, ktorý tiež bude slúžiť ako jedálenský stôl pre obyvateľov bytu.

Publikované hlavné prvky:

  • Sporák a rúra je umiestnená v centre, tak, že teplo z nich nemá zasahovať do práce chladničke.
  • Chladničky sa nachádza vedľa bar, okrem toho, že bude slúžiť ako samostatné dekoratívne prvky.
  • Shell je nainštalovaný na druhej strane chladničky.
  • Bar má neobvyklý dizajn: na jednej strane - the-top, a na druhej strane pracovnej plochy. Tj to môže byť použitý aj v čase obeda, a počas varenia.
  • Farby pre kuchyňa v koloniálnom štýle je pomerne jednoduché, teplé a dokonale zapadá do dizajnu bytu prvý. Vyrezávané fasády brown sa podobá stromu na Africkom Buši, a kachle "zástera" modrá farba kontrastuje s fasády a dopĺňa záclony rovnakej farby.
  1. Teraz sa poďme na spanie.

Ak váš byt má vysoké stropy, ideálnym riešením by bolo zvýšenie provizórne lôžko na druhom poschodí.

Ideálny pre koloniálnej inter'jer tmavé starý strom, a to je práve dosť kabát back-UPS miest a miesto vedľa nej, vyrobené z trvanlivého materiálu.

By bolo pekné, keby vedľa postele vošlo malé Skrinky, kde je hostiteľom bude klásť na čítanie, príslušenstvo a rastlín.

Posteľ sama o sebe je vyzdobený v Africkom štýle: kryt s kombináciou modrej a hnedej, airbagy Zebra, a odtiene sú kombinovanej s odtieňmi kuchyne

  1. Zostáva formalizovať inter'jer obývacia izba.

Uistite sa, obývacia tak interiérový dizajn'interiérové Štúdio apartmán bol harmonický a pohodlné. V prvom rade by mal byť rebrík sa nachádza v blízkosti baru.

Tak môžete ľahko vyšplhať do spálne, alebo ísť priamo na jedálenský stôl, čo predpokladá, že takýto nápad na opravu jedného-izbový byt.

Priamo pod schodiskom je možné curbstone s TV, stenu oproti gauč a pár kreslá, ktoré sa zmestí do našej inter'jer.

Osvetlenie miestnosti je realizované pomocou stropné svetlá, prideliť potrebné oblasti a stojacie lampy na niektorých miestach, pretože svetlo je rozdelené tak, že v miestnosti nie je zostávajú tmavé rohy.

Dizajn v štýle vintage

dizajn Štúdio apartmán s rozkladacou pohovkou

Vintage design

Ďalší zaujímavý príklad dizajn byt - je vintage štýl. To zahŕňa použitie originálnych a módne veci z rôznych epoch. To je zvyčajne okrem Starožitností'jer alebo Starožitnosti, ale môžete použiť normálne a starožitný nábytok.

  1. Ako v predchádzajúcej verzii, začať s potravinami.

Farebnú schému cargo inter'vnútorné rozmanitosti, preto dizajnu projektu s jednou spálňou apartmán, Štúdio je postavený na hru je podobné odtiene a farby.

Hlavne ispolzovali tóny v takom dokončiť jeden-izbový byt s rukami, takže steny a strop sú maľované biela, zdobené s kachľovou akcenty.

Kuchyňa súbor musí líšiť od farebné prevedenie: môžete si vybrať štandardnej stromy'drevené fasády maľované v béžovej alebo sivej, zelenej a umelo veku ich pomocou najdecki.

Pre inter'vnútorné môžete použiť akýkoľvek štýl, ale je vhodné, aby pokryje ju utierkou rovnaký tón ako tkaniva vzťahujúca stoličky. Kovové stoličky s vyrezávané späť perfektne dopĺňajú jedálenský zloženie.

  1. Obývacia izba.

Pre obývacia izba môže byť použitý nábytok, ktorý slúžil na pomerne dlhú dobu. Obnova vráti okolie upratané stave.

Ako úložný priestor na oblečenie a príslušenstvo, môžete použiť stojan na stene. Pohovka a kreslá vhodné miesto v tmavo červené odtiene a závesy: to bude dať inter'jer hrozienka.

Geometrické vzory na Tapety a podlahy, ako aj mnohých starovekých príslušenstvo ak chcete kompletný obraz. Gramophone so sadou tanierov a starých portrétov v sklenené rámy vytvorí potrebnú atmosféru.

  1. Rekreačná oblasť.

Vintage design Studio apartmán s rozkladacou pohovkou v mysli používanie kovové postele s kované železné zábradlie, osvetlenia a s pomocou stojacie lampy, komody s zakrivené nohy a svetlé odtiene v dekoráciu stien a stropov.

Na poschodí bude vyhovovať parkety, koberce, koberec, alebo podlahy z iného typu. Stará zrkadlo v chatrnom rámu dokonale dopĺňajú inter'EP, ale by mali zabezpečiť, aby to nemalo vplyv na posteľ.

Hollywood style

dizajn Štúdio apartmán s Bay okna

Byt Hollywood style

Mierne odchyľujú od klasiky, hoci tento štýl je oživenie sofistikovaný, očarujúce štýl 14. storočia. Hladký, žiarivý a svetlé dizajn bude apelovať na ľudí, ktorí sú unavení z životné problémy a ťažkosti.

O'douche najlepšie vlastnosti Ríše štýl, grécky Renesancie a art Deco, on je skvelé riešenie pre použitie v akomkoľvek byte.

Tak, Hollywood interiérový dizajn'interiér bytu je jedna izba, alebo s veľkým počtom oblastiach, založený na jednotnom plánu.

Zvyčajne vytvoriť dve samostatné časti, určené na prijímanie hostí a voľný čas.

V podmienkach jedno-izbový byt na take kosti budú v kuchyňa-obývacia izba a spálňa oddelená sadrokartónových priečok.

Špecifické črty štýl:

  • Vstupná hala previesť do šatne, samostatný priestor na oblečenie a obuv.
  • Balkón zasteklena, a vchod do neho - rozšírenie na simuláciu otvorené podkrovie.
  • Kúpeľňa je vyrobená z mramoru (alebo dlaždice, mramor), a zrkadlá na steny umožňujú opticky zväčšiť priestor.
  • Hlavné farby Hollywood style - odtiene červenej a žltej, slivky, a bohatým šedá, a ich kombinácia s jasnými farbami. Najlepšie pre dekoratívny materiál - mahagón.
  • Osvetlenie zohráva dôležitú úlohu pri formovaní dizajn byt 1-izbový. Všetky inter'jer je takmer čierne, a zóny sú diakritikou s nástenné a podlahové svietidlá. Požadované svetlo m'kto nevýrazné.
  • Nábytok - m', ktorý má hladké a sparťanské formy. Padding - z akéhokoľvek materiálu, či zamat, brocade, kožené, prešívané a Matt vložiť. Počet vankúše a Pohovky nie výlučne, okrem toho, tiež zdobené lemovanie alebo dlhý'jamy. V inter'jer aj dokonale zapadajú tabuľky podľa tabuľky čítanie.
  • Očarujúce Hollywood dizajn 1-izbové apartmány dopĺňajú celebrity portréty na stenách a pam'pamätné príslušenstvo, vytvára potrebné atmosféru.

Benátskom štýle

dizajn projektu jednospálňové apartmány

Benátske dizajn

Ak máte radi klasiku, ale neviem, aký štýl zastaviť, Benátky je to, čo potrebujete. Mix Gotický, Románske a Byzantskom štýle s prvkami Baroka a Renesancie nenechá ľahostajným každého návštevníka vášho domova.

Kolo hál, stĺpce s mozaikami a Gotické oblúky, mramoru a drahé materiály, zlatenie a jedinečné maľby na steny - to všetko bude prekvapenie aj najskúsenejší milovník luxusu.

Čo obsiahnuté v tomto štýle:

  • Spomenul si na vodu situáciu v meste Benátky, jasné, nápady dizajn Štúdio apartmán v tomto štýle: farby letné a zimné mora, dážď a hmla, oslnenie - to všetko by sa mala objaviť v inter'Yeri, tak neváhajte použiť kombináciu modrá, zelená, béžová, a odtieňov zlata a kombinácia červenej a žltej.
  • Kuchyňa je v Benátskom štýle povinné'nevyhnutne zdobia maľby a mramorové dlaždice. Odporúča použitie oblúky a skrútené stĺpce. V extrémnych prípadoch, maľovanie nahradili Benátska omietka.
  • Kúpeľňa je vyrobené v mozaiky a vane je stojace na nohy. Dizajn izba, Štúdio, vyzerá luxusne a pritom celkom funkčný.
  • Obývacia izby sú vybavené všetky známe štýl, pretože Benátskej dizajn je založený na články inter'jer. Knižnice s máp a staré knihy, zdobené stolíky a komody, m'sedacie súpravy. A steny sú zvyčajne vložiť cez steny-papier s reliéfne vzory.

Prosím, rešpektovať! Sklo je veľmi dôležitý prvok v Benátskom štýle. Použitie zrkadiel, skla, svietidlá, lustre a dokonca aj sklo nábytok - povinné'povinné podmienkou pre vytvorenie jedinečného autentická atmosféra.

Vytvorenie dizajn Štúdio apartmán s Bay okno, skúsený dizajnér nevyhnutne'nezabudnite zastaviť na Benátskom štýle, pretože tento prvok môže dokonale dopĺňajú už krásne inter'jer.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика