пятница, 31 января 2014 г.

Inteligentný dom, v zimnej a letnej sezóny

Dnes viac a viac ľudí dáva prednosť svetského života domáce stretnutia, a kino - TV so satelitným príjmom. Nie je tajomstvo, že sedieť doma lepší, viac pohodlia a sústredené pod jednou strechou. Nové slovo v domácej Ekonomiky, technológie, "smart house" je schopný pozdvihnúť na novú úroveň oboch.

V našich časoch, spotrebiče, rôzne zariadenia a elektronika z kategórie nábytok a predmety okrem'jer rýchlo pohybujúce sa na sadu komponentov "smart house". Ale aj v prípade, ak chcete vyplniť dom spotrebiče podľa head'ASCO, bez pripojenia k jednej sieti s špeciálne navrhnutý architektúry, tento dom nebude múdrejší ako stodola. Technology "inteligentné budovy," - nový prístup k tvorbe kompletný komfortné prostredie, ktorý berie do úvahy každý detail, ktorý ovplyvňuje komfort.

Počasie v zime v Ruskom je nepredvídateľná: teplota počas dňa môže dosiahnuť dvadsať stupňov, silný vietor, mrazov a snehu nahrádza dážď a naopak. V týchto dňoch sme najmä chcieť pohodlie a teplo, a popredí všetky výhody inteligentných domov, ktoré sa vyznačuje komfort a rad možností.

Každý, kto je oboznámený s problémom nedostatočné vykurovanie v zime, teplota vonku klesá prudko a elektrické radiátory nie je dosť. Je potrebné uchýliť sa k práci elektrické ohrievače. Napriek prítomnosti snímača a systém vypnúť, nechať ich bez dozoru nie je odporúčané. Budete musieť vypnúť zariadenia, na noc, a keď sme opustiť dom. Ako výsledok, majú prísť späť, mali sme nejaký čas zostať v nepohodlných podmienkach, keď sa vzduch zohrieva na požadovanú teplotu.

Mnoho ľudí nastaviť v bytoch a domoch teplej podlahy. Je to obzvlášť užitočné v prípade, že podlaha je neglazované dlaždice v kúpeľni, kuchyni, chodbe. Ohrievača kontrola sa vykonáva ako ručne a automaticky, s pomocou špeciálne riadiace systémy (v "smart house"). Takéto vykurovanie efektívne a, na rozdiel od ohrievače, absolútne bezpečný.

Systém "smart house" úspešne zvláda s úlohou udržať príjemné prostredie. To umožňuje každému priestoru pre inštaláciu na ochranu klímy program: obývacia izba a pracovňa - 25 deg C, spálňa - 18 stupňov C, hala - 17 stupňov C. na Zachovanie optimálnych podmienok a pomáha klimatizácia systém: bude automaticky patrí klimatizácia, akonáhle niekto vstúpi do miestnosti a automaticky sa prepne jeho režim úspory energie po 20 minút po izba je prázdny. Systém ozonization a ionizácie obohacuje vzduch s kyslíkom, pomáha zbaviť baktérií, vírusov, mikroorganizmov, zápachu a prachu. Climate control inteligentné budovy podporuje špecifikovaných parametrov, veľmi uvedením zariadenia, ktoré sa má použiť na dosiahnutie výsledku. Mikroprocesory high-tech zariadenia, analyzovaní frekvencie stlačením tlačidiel na diaľkovom ovládači môžete nájsť príjemnú teplotu, dokonca aj vtedy, ak používateľ nemôže Vyjadriť hodnotu v stupňoch Celzia a percento vlhkosti.

Systém smart home môžete urobiť príjemnú ani tento pevný čas sa prebudila skoro ráno v zime. Automatizácia bude obsahovať v pravom čase obľúbenú hudbu alebo rádio, otvoria závesy alebo žalúzie, variť kávu a toast chlieb v hriankovač.

Vo večerných hodinách, keď Budete sedieť doma, v kine, automatizácia bude miestnosti umelé zatmenie, bude nižšia obrazovky sa zmení na projektor. Takýto systém nainštalovaný v bežnej miestnosti a doplnené plazma alebo projektor bude dať šance na akýkoľvek divadlo fronty do pokladní a prísne stanovené relácie, a Vy - atraktívne stav zákazníka.

Ak chcete vyriešiť problém SV'ASCO vo veľkom dome pomôže multiroom systému distribúcia audio a video signálov. Obľúbená hudba Vás bude sprevádzať na domov, obsahu zložky s fotografiami a videá si môžete prezerať na TELEVÍZNEJ obrazovke v každom pripojený k systému miestnosti. Pomocou Multi-môžete sledovať obraz z kamery inštalované v dome i na poli.

Pomocou automatizácie, môžete ovládať zariadenia a na území okolo domu, napríklad obsahovať antiobledenitel systém jasné sneh a ľad zo strechy, žľaby, a oblasti, v prednej časti garáž. Elektrické diaľkové ovládanie brány práce signál z vysielača transpondér, šetrenie času, keď sa na'autom do garáže.

Systém inteligentnej budovy môže udržanie teploty vody v krytý bazén a pohodlné klímy (teplota, vlhkosť a svetlo) v zimnej záhrade.

V krátkom zimný deň zvyšuje spotrebu zvykli sme zahŕňať osvetlenie. Automatizácia, ovládať osvetlenie a napájanie, môže pomôcť ušetriť energiu tým, vypnutie svetla v miestnosti, keď tam nikto nie je, poskytne kontrolu nad prístrojov a zariadení, dochádzky do siete, ktorú potrebujete.

Mýtus, že inteligentný dom je veľmi nákladné a ťažké zvládnuť, sa postupne zvyšuje. Okrem viaczložkové systém, ktorý umožňuje plne automatizovať domu, existuje množstvo pomôcok, ktoré vyriešiť hlavné úlohy domácej automatizácie, inštalácie a konfigurácie, ktoré si nevyžaduje veľké výdavky na návrh, inštalácia sietí, programovanie. Zabezpečovacie systémy, vody, filtrácia, klimatizácia a klimatizácia, podlahové kúrenie a ľahké ovládanie, namontované na stavebnú etapu, bude zachrániť obyvateľov o čas, nervy a peniaze. Celkové riadenie sa dá univerzálne diaľkové ovládanie, mobilný telefón alebo prostredníctvom Internetu.

Rozvoj automatizácie systémov vykonávať optimálne v etape návrhu, súčasne s rozvojom inžinierske systémy, tým sa zníži spracovania a nie je v rozpore s výzdobou. Keď intelektuálne plnenie stanovených v budove projektu pred výstavbou sa začalo, nemáte na obnovu izba pre domáce kino pre lepší zvuk odraz rez dlaždice v kúpeľni, aby systém voda riadenia. Všetky systémy sa pôvodne stáť'sú spojené dohromady, a vplyv technológie bude maximálna.

Samozrejme, že je možné a integrácie spolu existujúcich zariadení a nových modulov, na základe kábel, rádiové a telekomunikačné siete v jednom inteligentné siete, ktorá poskytuje centralizované riadenie a kontrolu. Ale táto cesta je plná vŕtanie podlahy, steny a overlappings zakaždým, keď sa pokúsite niečo zmeniť v systéme, alebo ho Doplniť nový modul. Tretí spôsob, ako prvý, pretože minimálne technické vybavenie, ale záložku v konštrukcii všetky potrebné v budúcnosti komunikačnej základne s zásob v budúcnosti, tam objavili problémy s pripojením druhého páru reproduktory deti alebo zariadenia na vykurovanie lokálne. Kadiaľ ísť, každý si vyberie sám.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика