четверг, 30 января 2014 г.

Poznámka : autor: veci život v kuchyni

Zdroj: "Vlastník"
Autor: Yana Tais
Dátum: Október 2009 13

Môžete tak dlho, ako budete chcieť hovoriť o návrhu fasád kuchynského nábytku, avšak pravú tvár kuchyne, skryté za nimi. Skrinky, samozrejme, musí ako ste vy navonok, ale naozaj milovať, budete môcť len v prípade, ak sú pohodlné a funkčné. S zlikvidovali vnútorný priestor, kuchyňa nastaviť racionálne, budete schopní dosiahnuť, aby v jeho chráme varenie, a dnes budeme hovoriť o tom, ako tento obrat rozprávky do reality.

Moderné organizácie kuchyňa priestor predpokladá, že hlavné zaťaženie na nižšej úrovne. V posledných rokoch statické police v nižšej úrovne je takmer úplne nahradené ergonomické boxy, z ktorých všetky sú oveľa pohodlnejšie.

Osobitný dôraz moderné výrobcovia robia na širokej skrinky, v ktorej si môžete uložiť všetko od malých vecí k veľmi ťažké náradie (takých štruktúr, ako pravidlo, niesť váhu až 50-60 kg). Je jasné, že aby predložila takýto stroj čiastočne a potom dlho nádobách prostredníctvom zásuvky, ležiacimi v troch úmrtí, dosť nepríjemne, tak v Európe pre nižšie schránky dnes platia len sprievodcov so plný výsuv. Povinné'je povinný a pomocou úložné systémy s hladkým dnom špeciálny anti-slip rohože, chráňte pred nadmerným hlukom a strát, keď pohyblivé prvky, náradie.

Ďalšie módne know-how v kuchyni dizajn je schránky, otvorte automaticky pomocou dotykovej jednotky. Táto inovácia, najmä, umožňuje veľmi módne dnes dizajn skrine je hladké fasády bez akýchkoľvek gombíky, ktoré, ak je to potrebné, "scatter" na niekoľko rôznych sekcií. Ak chcete otvoriť tieto boxy kliknutím na prednom paneli, a na akomkoľvek mieste, alebo len mierne tlačí kolená, ak máme hovoriť o nižšej úrovne.

Veľmi ľahký život ženy v Domácnosti, elektronické ovládanie systému zásuvky a v prípade, umiestnený pod uhlom seba: ak niektorý z nich je otvorená, vzťahujúce sa automaticky zablokuje, a pravdepodobnosť náhodného poškodenia fasády je znížená na nulu. Avšak, Rusi sú najviac teší, že počas výpadku prúdu, toto políčko nie je blokovaný, otvorené a uzavreté ako obvykle mechanické.

Vysoko ergonomický tvar a jednoduché použitie kuchyňa nie je len vikat, ale meniť skladovacie systémy, zbaviť Manželky z zbytočné pohyby a povoliť najviac efektívne použiť aj najviac neprístupných oblastiach, v dolnej a hornej kuchynské moduly.

Rôzne rotačné kovovom koši, "Karusel", vložené stĺpce a pol stĺpov s otočným mechanizmom dnes môžete nájsť takmer všetkých popredných výrobcov kuchynských zariadení, ale bezkonkurenčnú lídrami v tejto oblasti sú stále Kesseböhmer, Vauth-Sagel, Vibo.

Medzi najviac módne "smerovku", možná, je pripísať skrine s 360 stupňov rotácie, hlavná fasáda, ktorá môže slúžiť ako výkladná, a zadnej steny - funkčný panel poznámky-pam'podnosy. Ale tento kus nábytku, ktorý bude vhodný iba v priestrannej kuchyne.

Nie je tajomstvom, že pre uskladnenie zásoby potravín, každý z nás používa nielen chladničke. Všetky druhy obilnín, korenín, pečenie zložky a ďalšie dopytu dostatok priestoru, a ak ste jednoducho sčítať všetky nádoby a vrecia na polici, pravdepodobne bude čoskoro zabudnúť, že máte vo vašej domácnosti.

V tomto prípade nevyhnutné kôš mreže, sklenené alebo plastové dno, ktoré je pripojené k špeciálnym rámom a ísť spolu s fasáda, ako jeden veľký box. Ich hlavnou výhodou je, že umožňujú prístup k výrobky z boku. A ešte ako skladovacie systémy môžu byť začlenené pod stôl-top, voľne stojace skrine alebo priamo v kuchyni prednej strane, čo je skutočne univerzálne.

Držať ergonomické revolúciu vo vašej kuchyni môžu aj tí, ktorí v blízkej budúcnosti nebude radikálne zmeniť dizajn nábytku. Čas, mimochodom, nie je potrebné - stačí rozšíriť úložný priestor vo vnútri zásuvky a police, a vaša kuchyňa bude oveľa širší.

Každý výrobca má rozvinuté desiatky plug-in systémy - druh organizátorov-vložky s rôznymi rozloženiami Príbory, nádoby na korenie, čistiace prostriedky, utierky a obrúsky. Môžete dokonca nájsť špeciálne priehradky na skladovanie liekov a knihy o varení.

Hlavné výhody týchto systémov je efektívne a flexibilné vnútorné usporiadanie, premenná, s využitím všetkých druhov buniek separátory, mreže, zábradlia, zásobníky, palety. Sú doručované do schránok všetkých existujúcich typov a veľkostí a môžu byť vyrobené z lacných plastových a drahšie materiály: oceľ, hliník, drevo (ako pravidlo, buk alebo javor).

Vybaviť existujúcej steny skrine môže a úložný systém Cosario - špeciálne poschodová zásobník, ktorý zložené ako malé oválne kapacity. Mobile oddeľovače umožňujú organizovať to, ako si prajete, integrovaný farebný prvok účinne osvetlí spodnú časť Skrine a pomáha získať stratené v obsahu, keď Cosario vonku.

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика