четверг, 30 января 2014 г.

To, čo sa začína v kuchyni

Kláštor reálneho Manzelky - to je kuchyňa, a o tom, ako dobre táto lokalita vybraný nábytok, závisí blaho sedem'th. Tak ako si vybrať nastavenia pre svätyne svätých - varenie a útulný posadil na jedálenský stôl?

Po prvé, v výberu jedál, musíte dodržiavať niekoľko jednoduchých pravidiel. Po prvé, v predvečer dňa nakupovať, mali by ste starostlivo zmerajte priestorov a pochopiť, koľko priestoru na disku bude trvať skrinky a police, kde lepšie, jedálenský stôl alebo bare, ktorý sa vstavaných spotrebičov môžete kúpiť. Po druhé, je potrebné rozhodnúť, čo variant usporiadanie nábytku by ste radšej: lineárne, uhlové, dva-riadok, v tvare U, island alebo Polostrova, a je jasné, že budeme pokračovať v tejto veci potrebujú nielen chutí, ale predovšetkým od tvaru a veľkosti vašej kuchyne.

Žiadne dizajnér sa povedať, že pre typické apartmány s kuchyňou skromné veľkosť najlepšie lineárnej alebo uhlovej konfigurácia headset. Lineárne plánovania na všetkých univerzálny, s možnou výnimkou pokrmy, ktoré pripomínajú dlhé úzke peračník. Zahnuté ubytovanie nábytok, ideálne pre miestnosti, v pláne blízko námestia.

Mimochodom, z pohľadu ergonómie odborníkov jednomyseľne zhodli na uhlové konfigurácia najviac pohodlné. Dvojradu-spolu dve protiľahlé steny - a P-usporiadané nábytok je vhodný len pre veľké plochy (napríklad z 15 štvorcových Metrov). Ak vaša kuchyňa sa podobá obývacia izba, stredoveký hrad, nikdy nemôžete trpieť problém výberu, a vybaviť všetky nábytok valčeky a z času na čas ak chcete zmeniť rozloženie jedným jednoduchým pohybom.

Osobitnú zmienku si zaslúži módne ostrov kuchyne. Ako pravidlo, "Ostrovy", v úlohe, ktorá často zákona jedálenský alebo rezanie tabuľkách alebo tyčinkách sú vytvorené len ako doplnok k jednej už bolo spomenuté rozložení. Niekedy na "ostrove" miesto a veľké umývadlo spolu s rezanie oblasti, ale v tomto prípade, majiteľ musí uvedomiť, že to nebude na vlasy pre potreby v tak známe pre všetkých z nás skrinky nad umývadlom. "Polostrove" sa môže stať bar, a malé bufetové stoly, ktoré sa často vykonávať úlohu oddeľovač miestnosti do funkčných zón. Mimochodom, pretože "ostrov" a "Polostrova", spravidla, sú atribúty apartmány s otvorenou a štúdiá, sa často stávajú súčasťou obytných inter'interiér, a v tomto prípade z kuchyne sú rozvojových sú zdôrazniť, funkčne, a zo strany, z obývacej izby je začlenený do oddychovej zóny.

Trochu poradenstvo odborníkov: ak máte v pláne musia brať do úvahy relatívne polohy vrcholov tzv. pracovných trojuholník: dosky, drezom a chladničkou. Len pozor na umiestnenie týchto prvkov (ideálne je medzi nimi vzdialenosť 1-1, 5 m a musí byť obsadené pracovné povrchy) zabezpečí vám pohodlné a racionálne organizovaná práca.

Mnohí domáci problémy môžu vyriešiť a skrine pre zabudované technológie. Je ťažké nájsť kuchynská linka, ktorá by mohla byť skrytý za dekoratívne fasády: chladnička a umývačka riadu a mikrovlnná rúra, hlboké fryer, parník, rúra, atď., Tieto diagramy umožňujú dodržiavať jednotný štýl dizajnu kuchyne, racionálne využívanie každý centimeter životný priestor, a práve na mieste, domáce spotrebiče v objekte, vhodný aj pre vás. Ale pam'nezabudnite kúpiť nábytku a vstavaných spotrebičov lepšie v jednom obchode, inak zariadenia ale nemusia "zapadajú" do určeného modulu. Ak je zariadenie zakúpené vopred, výber nábytku, nezabúdajte na pravidlo o zhode rozmery: vnútorné rozmery kabíny musí byť najmenej palce dlhšia než technika, ktorý bude musieť absorbovať v ich hlbinách.

Snáď najviac zodpovedný časť práce na tvorbe obrazu z kuchyne je vytvorenie dizajn-projekt, t. j. podrobné viacrozmernej plán, ktorý bude zohľadňovať všetky nuansy a najmenšie detaily. V skutočnosti tento dokument za predpokladu, že je vyrobené z príslušných odborných, sa stáva garantom, že vaša kuchyňa bude celku. Avšak, ľudský faktor (producenti nábytku, ako aj tých, ktorí sa budú stretávať v ruskej podmienok nemôže byť nikdy zľavou. Napriek tomu, že je dizajn projekt pomôže vám, prvé, jasne prezentovať možnosti jeho kuchyne, a po druhé, v prípade vyššej moci brániť svoje práva. Okrem toho bude možné predvídať takéto dôležité veci, ako je osvetlenie, pracovné a jedálenský plochy, dostatočný počet pomocných skrine a zásuvky, úložný priestor vozidla jedál a dokonca požadovaného počtu skrutiek a kovania.

Samozrejme, stanovených v návrhu projektu a otázky štýlu, kombinácie farieb z fasád kuchynský nábytok. V návrhu kuchyne nie sú žiadne dogmy: chrám varenie môže byť zdobené v duchu klasiky, a v štýle hi-tech. Jediná vec, ktorá je odporúčaná pam'nezabudnite, dizajnéri: viac expresívne a avantgardný dizajn kuchyne, je väčšia šanca, že bude musieť pneumatiku ich majiteľov, a len z módy.

Nemôžeme zabudnúť farebný gamut. To by malo pomôcť, aby sa relaxovať, alebo naopak, ak chcete mať expanzívne účinok. V kuchyni je dobré studené farby rôznych odtieňov modrej, sivej a zelenej. V tmavých miestnostiach je lepšie použiť pastelové farby - citrón, ružové, pistácie, marhule, broskyne. Snažte sa používať výrazné a kontrastné farby, komplexné čísla, pracovný stôl plochách a na malých častiach stien.

Nechcete strácať čas, úsilie a peniaze vypracovanie projektu, dodávky, inštalácie a ostatných problémov s kompatibilitou'spojené s nákupom nových kuchynská? Milý, starý a rodák kuchyne je celkom vyčerpaná a nie je vhodný na novú farbu steny, dlaždice, obkladačky a záclony? Existuje veľmi jednoduchý spôsob, ako sa má zmeniť len fasádu.



Dobre, výber kuchyni sa opýtať, budú môcť kúpiť od výrobcu, nové dvere a zásuvky. Predajcovia ruskej značky môžu ísť, ale možno nie. Domácich firiem sú zvyknutí na predaj tovaru, nie služby. Zahraničných výrobcov, ktoré vyrábajú exkluzívne jedlá na objednávku, samozrejme, bude spúšťať akýkoľvek rozmar zákazníka. Okrem toho, že sa obchod comp'stroje celá technická dokumentácia pre každý model. V takýchto spoločností náklady, napríklad, fasády, nedávno postavený, lak môže byť do výšky až 70% z celkových nákladov na potraviny. V niektorých firiem sú celý program, založený na možnosť "aktualizovať" kuchyne. Fasádne prvky v týchto kuchyne sú pripojené k rámu pomocou clip-montáž, ktorý im umožňuje, aby "odpojenie", a 30% z ceny jedla.

Text: Asya Ilyin | Foto: Salón, JP

Materiály na tému

Kuchyňa je srdcom každej domácnosti
Kuchyňa, šaty!
Kuchyňa v ruskej
Kuchyňa. Problémy navrhovania
Kuchyňa a jej dôležité prvky
Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика