четверг, 30 января 2014 г.

Príprava omietnuté plochy 2006-12-21 13:43:56

Výstavby a rekonštrukcie.

Príprava omietnuté plochy
2006-12-21 13:43:56

Ako je uvedené vyššie, omietnuté povrchu znížiť jeho charakteristické drsnosť takmer vždy je potrebné plnenie.

Životnosť spojky zo sadry a tmel je takmer vždy vysoká. Navyše, v mieste kontaktu omietky a tmely nie je nebezpečné zóny ničenia (ako je to na hranici kontakt s betónového povrchu).

Charakteristický vzhľad omietnuté povrchu pred úpravou a po uložení zodpovedajúce výplň


Praskliny, ako pravidlo, povrch'spojené s problémom omietky vrstvou, alebo nezlučiteľnosti s omietky a tmely. Trhliny sú uvedené len v filler vrstva nepravdepodobné, a raz povedal o nekvalitný a správne zvolený výplňové konštrukcie.

Takže, ak omietky funguje správne a presne, na vznik trhlín je nezlučiteľnosti omietky a tmely. Ak tomu chcete zabrániť, musíte postupovať podľa týchto troch pravidiel kompatibility.


  1. Pravidlo pH
    Na základe ktorej má nižšiu hodnotu pH, nemôže uplatniť, zloženie má vyššiu hodnotu pH:
    • Na omietky, ktorým čelí omietky nie je možné uplatniť cementového tmelu. Iba neutrálne sadrové tmely alebo neutrálneho polyméru
    • Na cementové omietky možno aplikovať na akékoľvek sadry, cementu, sadry, polymér. Pre jemné vyrovnanie cementu, sadry, najmä v prípade nedostatočnej kvalifikácie štukatérov sa zdá byť veľmi efektívne využívanie špeciálneho cementu-polymer kompozície - roundelay
    .


  2. Pravidlo priepustnosť
    Omietky má vynikajúcu priepustnosť pary. Použitie tmel má menšiu priepustnosť pary nie je iba rozumný (ovplyvňuje klímu v miestnosti), ale aj nebezpečné z toho dôvodu, že vlhkosti (dvojice), s'je vo vnútri steny na teplotu a vlhkosť klesne nie sú schopní difúzna. 'Odpočíva' tmel vrstva nízka priepustnosť, páry môžu, alebo zlomiť výplňové vrstvy (to bude viesť k vzniku trhlín), alebo spôsobiť delaminácia plniaceho spolu potiahnuté ozdobné vrstvy.
    Preto, zosúladiť omietnuté plochy je vhodné použiť vyrovnávacie kabát na sadrovej báze, ktoré majú vysokú priepustnosť pary. Zatiaľ čo používanie rôznych čistého polyméru (latex, akryl, atď.) shpatlevok je nežiaduce. Tu treba poznamenať, že mnoho obyčajná omietka tmel strach účinky aj tie minimálnu vlhkosť. Preto v podmienkach vysokej vlhkosti vzduchu v interiéri alebo vo vnútri vyrovnané povrchu je potrebné aplikovať špeciálne vode-odolný tmel.
    Napríklad, to nie je odporúčané používať jednoduché sadrové tmely pre zarovnanie okno svahoch, najmä pri inštalácii tenké plastové rámy. Vlhkosť z vnútornej stene cez tepelno-technické vlastnosti takýto návrh povedie k neodvratné zničenie vyrovnávacie kabát a ako dôsledok dokončovacie (s príkladmi takýchto neznalý vyplnenej prihlášky musia čeliť dosť často). V tejto situácii najviac racionálne aplikovať moderné gespaltene tmel s vysokým obsahom špeciálnych polymérov. Že, po prvé, sú priepustné, a, po druhé, ľahko prenášať viacero (periodické) vplyv vlhkosti s následným sušením.

  3. Zodpovedajúce pravidlo silu
    Sila základne, na ktoré sa uplatňuje vyrovnávacia vrstva, by mala byť vyššia ako sila tohto vyrovnávacia vrstva. Inak v prípade mechanického zaťaženia slabé prepojenie je malá oblasť povrchu (výplňové vrstvy), a nie celý kus dôvody hard 'zatknutý' povrchové vrstvy. Okrem toho, viac 'slabý a zraniteľný' povrchová vrstva je oveľa jednoduchšie skrýva malé porúch (trhliny) sú husté a tuhé dôvody
.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика