четверг, 30 января 2014 г.

Typy automatické brány 2008-10-08 16:16:44

Výstavby a rekonštrukcie.

Typy automatické brány
2008-10-08 16:16:44

Dobre pamätajú časy, keď pozeráte filmy zahraničnej produkcie, pozreli sme sa enviously na spôsob znaky, bez opustení vozidla, otvorte svoje garážové brány, alebo doma. Ale čas plynul, termín sa zmenila, ľudia, zvyky a ako raz za luxus sme sa stali realitou. Teraz každý z nás v prítomnosti túžba a samozrejme peniaze môže dovoliť na inštaláciu automatickej brány.


V súčasnosti trh automatické brány sú dostatočne veľké a návrhy týkajúce sa inštalácie automatických brán v prírode, billboardy, tlačených médiách a na Internete je tiež viac než dosť. Ale ako rozumieť početné druhy automatické brány, parapety, rolety, kde chcete spustiť inštaláciu, atď. V tom všetkom sa snažíme pochopiť tento článok.

Ich účelom automatické brány môžu byť rozdelené na účel. No, po prvé, automatické brány môžu slúžiť ako kurz pre potreby domácností. Môžu byť inštalované v krajine, domy, pozemky, a tak ďalej, po druhé, automatické brány sú široko používané v priemyselných podnikoch. Na typológie automatické brány môžu byť rozdelené na: automatické garážové brány (brány), automatická'prístup (posuvné brány, hojdačka brány).


Najčastejšie garážové dvere sú používané v priestoroch s agresívnom prostredí: vysoká vlhkosť, koncentrácia chemických látok, chladnom alebo horúcom prostredí, ktoré môžu spôsobiť koróziu procesy vnútorných štruktúr brány, a v dôsledku oslabenie a poruchy. Všetky vzory garážové dvere sú potiahnuté zinkom hrúbka vrstvy nie menej ako 20 mikrónov, vrátane torzné pružiny mechanizmy, ktoré zabraňujú agresívnych prostrediach a predlžuje termín operácie.

Berúc do úvahy špecifické ruskej podmienky, všetky kovové profily sú vyrábané s minimálnou hrúbkou 2 mm, ktorá zabraňuje predčasnému zlyhaniu brána nevhodné použitie. Garážové dvere sú najlepšou voľbou pre niekoho, kto by dokázal analyticky odhad výhod moderných vzorov.

Posuvné brány sú nainštalované vo vnútri dvore s obmedzeným priestorom a môže spadnúť späť buď na pravej alebo na ľavej strane. Posuvné brány sú v pohybe, na podlahe železničnej, prichádza až z pôdy 15 mm - dĺžka, ľahko prekonáva všetky, vrátane ťažkých vozidiel bez poškodeniu plášťa. Posuvné dvere, ideálne pre opravy: nová železničná len priskrutkovaná k bývalej podlahy. Voda nie je pobyt v železničnej doprave cez otvory pre odvodnenie.


Mechanické spoľahlivosť a dizajn brány zmeny je poskytovaná dva bloky reklamy, ktoré sa pohybujú v špeciálne profilované lúč, ktorý sa nachádza v spodnej časti plátna. Dva bloky sú na prísne vypočítané vzdialenosti od seba a poskytovať vyváženú rovnováhu všetky pohyblivé systému.

Vďaka systému konzoly jednotky, posuvné brány, nebude dotýkať zeme - nie je dolnej alebo hornej lište. Keď otvoríte posuvné brány otvorenie je uvoľnené úplne. Konzoly jednotky sú umiestnené na pevných základoch.


Samostatný smer trhu pre domáce automatizácie sú okenice, brány a závory. Zvlášť stojí za zmienku, rolety, takže každý rok sa nainštalovať stávajú čoraz viac populárne SV'ASCO trestného situáciu v krajine. Okenice sú navrhnuté tak, skladajúce sa z navzájom prepojených roštov-bary, valcované do role vo vnútri balenia.


Okenice sú navrhnuté tak, aby poskytovali ochranu pred hacking Okná, dvere, garážové brány a iné otvory. Ako sa vyrovnať s touto funkciou môžete súdiť podľa obrovské množstvo ľudí, prednostne na okenné mreže a iné druhy ochrany na niekoľko rokov, aby výrobkov na ruský trh. A tiež zo skúseností iných krajín, kde rolety dlho net'rozsiahle časti vonkajšieho vzhľadu chalupy, obchody, kancelárie a prvého poschodia obytných budov. Okenice sú slušný vzhľad, poskytujú ochranu pred slnečným žiarením, cudzinec pohľad, hluku, prachu, chladu. Oni tiež spĺňať požiadavky požiarnej bezpečnosti, ako v otvorenej štátu poskytnúť únikové cesty cez Windows. Okenice - je liek, ktorý umožní, aby Ste nemali obavy o svoj Domov počas dovolenky, alebo len krátky neprítomnosti.


Rolety majú rad výhod, ktoré určite oceníte. Ale hlavné je ich vysoká odolnosť voči lámanie. Žalúzie sú vyrobené z dvoch druhov materiálu: hliník a oceľ, rôzne spracovania, ktoré umožňuje poskytovať dostatočný počet riešení, ktoré sa líšia v úrovni ochrany, a teda cenu. Na výber možnosť je založené na optimálnej rovnováhy medzi Vašim potrebám a možnostiam. Stále, v oblasti ochrany rôznych objektov'objekty radšej jar rolety (žalúzie a mreže. Optimálna ochrana a súčasne zobrazenie tovaru na displeji po skladovať v uzavretej tieto výhody hovoria v prospech okenice. Rôzne typy profilov splniť akékoľvek priania zákazníka. Okrem toho, je tu široký výber dodatočné ochranné zariadenia. Okenice všetky typy sú riadené pomocou:

  • trakcie pásky

  • jednotka
  • rozsadlinovo výstroj

Výhody používania elektrický pohon je, že súčasne riadený jeden alebo viac blindov sa, je tiež možné použiť pre rolety diaľkové ovládanie. Okenice sú to, čo bude Váš dom, byt, obchod, garáže alebo do kancelárie aj viac spoľahlivé a bezpečné.


Ďalšie veľmi populárne vzory sú automatické bariéry. Automatické bariéra sa skladá z rack s výkonom mechanizmus, šípky a elektronickej riadiacej jednotky. Princíp prekážky môžu byť Elektromechanické a hydraulické. Zdvíhací mechanizmus Elektromechanické bariéry obsahuje elektromotor, redukcia a vyvažovanie jar. Hydraulických bariér boom je riadené hydraulické vyváženie jar. Pre prekrývajúce široký pasáže možno použiť s dvoma bariéry nainštalovaný "meet" navzájom a pracujú synchrónne. Dôležitým parametrom z bariéra je čas otvorenia (uzavretie), pre rôzne modely že čas je od 1, 5 až 10 sekúnd. V niektorých modelov existujú inštalácia na stĺp prvky, svetla, alarm, žalúzie, valivé ložiská a zabezpečenie hraníc - gumový profil v dolnom šípku. Boom dĺžka prekážku pre iné modely od 3 do 12 metrov.

Všetky tieto vzory vyzerajú veľmi štýlové a perfektne sa hodia takmer do obľúbených inter'kariéru. Takže to, čo potrebujete nainštalovať do vášho domu, kancelárie, strojov na automatické brány? Dobre, ak máte chuť, to je polovica bitky. Potom budete musieť vybrať si dobrú spoločnosť, ktorá vám môže poskytnúť zoznam služieb v inštalácia brány, služby Gager, poradenstvo, nákladov a pod., dnes na trhu je veľmi rôznorodé a mali by ste kontaktovať spoločnosti, ktoré už majú skúsenosti v tejto oblasti. Funkcie nelegálne jedného dňa firiem na resort by nemala byť.


Zostáva popriať vám úspešné akvizície a úspešné využívanie automatické brány, brány a okenice.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика