пятница, 31 января 2014 г.

Lustre v high-tech štýle, krajiny alebo moderné? 2010-10-12 10:08:44

Výstavby a rekonštrukcie.

Lustre v high-tech štýle, krajiny alebo moderné?
2010-10-12 10:08:44

Lustre v štýle hi-tech


lustre HIGH-TECH Lustre high-tech, ako je štýl obdarený praktickosť, funkčnosť a minimalizmus.
Jednoducho povedané, originálne a vkusné. Takéto lampy udivujú nás s novými a rozmanité formy technických riešení a materiálov. Ako zdroj svetla, ktoré používajú halogénové žiarovky s rôznymi základne, žiarivky a Led.

Sektor aplikovaných materiálov je pomerne rozmanitá, veľa kovu a skla, plastov, pevné a farieb-farby, zrkadlá a zvláštne formy strop, len fascinovať. Ale všetko to potom je prísnosť a jednoduchosť, rovné čiary, geometrické formy, relaxačné dekor a úchvatný dizajn.

Hi-tech a high-tech štýle. Udržať krok s vedeckým vývoja ľudstva. preniká všade v našom dome. Ich výhodou je nielen poskytovať jednotné osvetlenie, pomocou moderných technológií, ale najmä, ktorý šetrí emócie a zároveň atraktívne estetika.

Nové technológie menia nielen zdrojom svetla, ale to, že systém je zapnutý a ovládacie lúčoch lustre. Lampy sú namontované drezy a Rada s osvetlením programy. Preto, osvetlenie môže byť stála alebo sa mení na farbu a počet horiace lampy. Všetky príkazy sú podávané pomocou diaľkového ovládania.

Lustre v klasickom štýle

Klasické lustre nie nevyjdú z módy a vyzerať dobre, aj napriek rýchlo sa meniacej sa módy. Keď na ulici v lete teplo krištáľový luster vytvára ilúziu chlad, a v rovnakom čase, v zime - to dáva pocit pohodlia a stability. Lustre klasický štýl použiť, sebavedomá, a presne vedia, čo potrebujú.

Takéto umelecké diela, vyrobené z tradičných, drahé materiály, môže slúžiť nám po stáročia, odovzdávanie z jednej generácie na druhú. Krištáľové lustre sú nestráca svoj lesk, vždy individuálne, expresívne a majú zvyčajne vlastné umelecké snímky a štýl. Oni zdôrazniť postavenie a miest, a master.
V starých časoch, crystal bol považovaný za symbol čistoty. To bol nazývaný "Arabské diamant" a bolo ho zaradil medzi drahé kamene. Zdá sa, kreslenie nás k sebe tým, odraz svetla, lesknúce sa v krásnej tváre pruženia. Vo svetle inter'jer apartmány ľahší, elegantný a slávnostné.

V našej dobe, tieto lustre stali dostupnejšie pre všetkých vrstiev obyvateľstva. Kryštál bol dlho považovaný za magický kryštál, ktorý priťahuje pozitívnu energiu, lásku, šťastie a radosť, zdravie'I a dlhú životnosť. Oni hovoria, že krištáľový luster v spálni, predlžuje život a zlepšuje zdravie'I.

Ak zistíte, že je ťažké definovať štýl, alebo váš izba je vyrobené v kombinácia štýlov, neváhajte kúpiť lustre klasiky v kombinácii farieb a tvarov, a nikdy nemôžete pokaziť. Hlavné prvky klasického štýlu - je právo symetrické forme, jednoduchosť línií, eleganciu a zároveň luxusné a šľachtu.

Lustre v country štýle


Krajiny štýl v preklade z angličtiny znamená obce. Čo je typické pre tento štýl, samozrejme, vidiecke ticho a jeho rozlohy. Nostalgia, na vidiecke domácnosti, ktorý sa vyznačuje jednoduchosťou, ale nie nejaký pretentiousness, nás priťahuje k sebe.

Tradičné prírodné materiály typické pre výrobu takýchto lampy. Veľmi charakteristické svetlomety s odtiene materiálu do bunky, kvietok, a pre Bielorusko s ozdoby a farebné pruhy. Populárne lampy s plafonds pripomínajú staré sklo olejové lampy.

Sfarbenie tieto zariadenia vždy zdržanlivý. Odtiene hlavne podľa farby slamy, dreva, zelenkavá, béžová a hnedá, môže byť kombinované so červená, žltá, modrá, zlatá a zelená inklúzie.

Samozrejme, Bieloruský obci nie je úplne ako Americký, francúzsky. V každej krajine, každý národ, krajina-štýl má svoje vlastné špecifiká. Ale z toho všetkého je možné nájsť niektoré spoločné znaky a smery.

Lustre a lampy v country štýle, čo vytvára teplý, jednoduché a útulnú atmosféru. Aby inter'jer country house vkus, pripomínať si, že nie ste v hlučnom centra mesta a je v plnej intimity s prírodou a cítiť Seine'rozsiahle časti.

Lampy v minimalistický štýl


Lampy v minimalistický štýl sa môže stať centra alebo logické okrem priestorov akejkoľvek štýl, vrátane rovnaký názov. Štýl prešiel k nám z výrobných priestorov a kancelárií. A samozrejme ako lampy, relevantné pozrel v domácnosti, kancelárie a chodby. Ale postupne sa presťahovali do kúpeľne, wc a kuchyne. A keď sa to stalo módne multilevel a strop, sa stanú súčasťou inter'jer obývacia izba, spálňa a detská.

Takéto svetelné zdroje, ktoré nie vždy možno nazvať luster. Niekedy je to žiariace námestie alebo guľa. A niekedy jednoducho namontovať do zavesené stropné svietidlo najviac neočakávaných formy. Na jednej strane je zarážajúce, vo svojej jednoduchosti, a na druhej rozmanitosť ponuky svetla. Veľký počet svetiel rôznych typov, vytvoriť jedinečný priestor atmosféru v miestnosti. Ale v rovnakom čase a jedno svetlo v minimalistický štýl, môže byť účinné a vhodné.

Nazývajú sa stropné svietidlá, vstavané, skryté, dosky, originálne a tak ďalej. Lampa, v minimalistický štýl, môže vyzerať nehmotný a šokujúce. Obľúbená farba minimalistický biela. Biela farba je zvyčajne pre vybrané odtiene osvetľovacie zariadenia.
Príkladom môže byť matný jasné svetlá-prism, postavený v riadku, budú vyplniť život z mlieka alebo okrová tóny stien.

Lampy v minimalistický štýl je predovšetkým absencia dekoratívnych prvkov, sparťanské foriem a jasných farieb, správne, pozornosť najmenších detailov, osvetlenie, je konkrétne úlohy, zmeniť a oživiť miestnosť.

Lustre v koloniálnom štýle


Koloniálnom štýle s'objavil sa v dobe kolonizácie Európske mocnosti národov Ázie a Afriky. Priniesli z Európy potrebné predmety každodenného života v kolónii boli od miestnych remeselníkov, a pridaním prvkov ich kultúry. Zmes Európskych, Ázijských a Afrických štýly za následok vznik koloniálnej štýl.

Preto, lustre, navrhnuté v koloniálnom štýle, nie je nič také ako vzorky Európskej kultúry, zmenený vplyvom alebo Ázijskej či Africkej kultúry. Pretože spôsob života, životná úroveň a vývoj kolónie boli viac dozadu, ako v Európe, hlavné témy umenia inkarnácií bola prírody. Tak na lustre a svietnikov vidíme obrázky zvierat a rastlín.

Lustre najmä z bronzu, mosadze - tieto materiály sú harmonicky zmesi v kombinácii so svetlom orech alebo prútený nábytok. Ale lampshades vyrobená z hustej bielizeň a hodváb. Tabuľka svietidlá a nástenné svietidlá zdobené mramor, bronz a kože. Mnoho lustre a lampy sú lampy v tvare misy. Ale väčšinou dominuje svetlo, žiarovka, vyrobený v podobe sviečok. Luster zdobené kryštálmi prívesky, alebo korálky.

Lustre v etno štýle

Etno štýl je niečo iné, ako hrať národné farby, v nejaká vec, alebo objekt. Etno štýl môže byť arabčina, Egyptský, Európskej a tak ďalej. Okrem širokej oblastí a kultúr, a to môže mať prvky kultúry danej krajiny alebo miestnych výrazný civilizácie.

Tieto prvky slúžiť ako dekorácia lustre alebo lampu. Ak je Japonský, bude nám pripomínajú Slnečnej krajine, a že cesta, z ktorej ste sa tento luster. Ak luster je vyrobený v národnej štýl, s ornament prvky, s vyšívané bielizeň odtiene - oni vám pripomenie vaše obľúbené rodák miestach.

Tie exotické, lebo máme Africkej prvky. Útoky s použitím originálnych materiálov, ako eben, ratan, bambus, roh a slonoviny.

Najmä rôznorodé a zaujímavé svietidlá s odtieňmi. V závislosti od toto, alebo to, že kultúrne dedičstvo, sú vyrobené z rôznych materiálov ako je sklo, textílie, prúty viniča, porcelánu, kameniny, rôzne kovy a tak ďalej.
Lustre a lampy v štýle etno vždy originálne, jedinečné a atraktívne.

Lampy v Japonskom štýle


Japonci veria, že ich bývanie by sa nemala vzťahovať na slnečné lúče, a svetlo mesiaca. Preto tradičné svetlo v Japonskom štýle - Mt. Toto svetlo, ako pravidlo, nie je jasné, a vytvára atmosféru útulnosti a tepla. Urobiť takéto lampy od šachty z bambusu, a stropu, alebo sa rozišli prvky Matné svetlo, ryža-papier.

Lampy, ako inde, tam sú strop, stenu (wall), tabuľka a podlahy (ktorej sme povolaní, lampy). Ryžový papier natiahnuté medzi rámom z bambusu, a po zapnutí svetiel, a s'bolo svetlo s nádychom čerstvého mlieka.

Skôr Japonci v ich tradičných obydlí nemali visieť lampy na strop - podozrenia, že obloha nie je treba svetlo; to drží tajomstvo a tajomstvo, za človeka ovládať. Ale v poslednej dobe svoje názory sa zmenili. V moderné Japonské domy stropné svietidlá sú všadeprítomné.

Ak ste sa rozhodli vytvoriť jeho Východnej oblasti, začínať stôl alebo podlahu lampa.

Lampy v Maurskej štýl


Maurská štýl dosiahol svoj najvyšší vývoj v dvanástom do štrnásteho storočia v oboch koncových bodoch drvivá Islamskej Ríše v Indii a v Španielsku. Stále existujú prvky dizajnu sa používajú v inter'Arah Európe.

Živé kombinácia farieb symbolizuje nielen materiálne blaho, ale aj hodnoty, ktoré boli považované za neporaziteľný. Teda, žltá farba je zvyčajne stelesnil pokoj a pohodlie, orange - svetlé a veselé dispozície, červená - lásku a zmyselnosť.
Tento štýl sa vyznačuje vynikajúcim, bohaté rezbárstvo s obrázok s geometrické a rastlinné motívy. Lustre, spravidla, sú malé, a visí na dlhé pruženia.

Lustre v arabský štýl


Arabský štýl, a inter'jer vždy nesie v jeho detail a výkonu, luxusu. Hlavné prvky pre vyjadrenie táto úloha zostáva crystal a pozlátené. Veľký počet malých prvkov ozdoby crystal hit Východnej luxusné a dekorácií.

Formy lampy v arabský štýl nám pripomínajú, hál z minarety, paláca a veže. Tieto lustre sú vždy elegantný, individuálne, jedinečnú, poukázať na bohatstvo a moc master a samozrejme drahšie.

Táto Orientálna luxusné vieme z detskej rozprávky, sa narodil v krajine, spaľujúce slnko, hrať odlesky na akékoľvek lesklý povrch, cieľom je zaviesť a inter'EP, kde slnko chýba rovnaké žiaru a Lesk, umožniť jeho majiteľ sa cítiť ako Sultan krajiny poklady.

Lustre v Egyptskej štýl


Lustre v Egyptskej štýl, nám pripomínajú, teplé farby slnka, Zlatým pieskom a siluety vzdialených Egypta. Zložité vzory a weaves závesné reťaze a na tele, luster, očarí nás a intríg. Jednoduché, geometrický ornament - zistená symetria, sofistikovanosti a krásu.

Všetky Egyptské výrobky zdobené freskami, hieroglyphic nápisy, hlavy Sfingy. Rovnako ako u iných štýlov, mnoho lustre a lampy ozdobené slnečné kameň - crystal.

Výzdoba Egyptský domy boli nútení obdivovať hosťom luxusné dekorácie, vysokorýchlostné trate a zdržanlivý farby. Egyptské umenie je najstaršia a tento štýl je zvýraznený stručnosti geometrických tvarov, bohatstvo, špeciálne slávnosť, zdržanlivý vzrušenie a význam.

Na základe obsahu ozdobné a dekoračné umenie položil kvetinové motívy - Lotus, papyrus, palmy, vinič, vetvy ovocných stromov, rovnako ako obrázky vtákov, rýb a zvierat. Egypt sa nazývala krajina Slnka, faraónov - synovia Slnka. Solárne symbolika je veľmi rozmanitá: slnko bola prezentovaná ako okrídlený svete.

Lustre v Marocký štýl


Krajiny Maroka, ktorá sa nachádza medzi Európou a Afrikou, je pohodlné v strede Atlantiku a Stredozemnom mori'I. Pod vplyvom veľkého množstva kultúr; francúzština, portugalčina, španielčina, Afriky, perzština, a predovšetkým tradície Islamu - art krajiny prišiel jedinečné a špecifické Marocký štýl.

V našich časoch, Marocký štýl neprestáva ohromiť a inšpirovať mnohých umelcov a dizajnérov. To je skutočne magické štýl je najviac populárne v každej časti sveta. Vždy veľmi dôležité bolo vytvorenie osvetlenie v miestnosti. Marocký inter'Yeri slabom osvetlení, a to je vytvorená pomocou rôznych lampy, lustre vyrobený z farebného skla, kovov.

Pôvodné Marocký lampy sa líši od akejkoľvek inej krajiny. Sú vyrobené ručne v husto obývaných Medina alebo Marrakech, neuveriteľné medi a mosadze svietidlo, vyrobené z kovaného železa a koža pokrytá farebné kresby pomocou henna. A romantické, lampy, sviečky, tam je vždy hrdosť miestnych remeselníkov.

Lampy v Indickom štýle

Čo je Indický dizajn je, samozrejme, sošky bohov a Budhov, Ganesha, atď Dobré výzdoba bola vždy považovaná za ručne vyrábané vázy vyrobené z kovu alebo hliny. Aktuálne v Indickom štýle farba; azúrová, malina, pomaranč, absolútne jedinečná svojho druhu. Na výrobu lampa používa Indickej hodvábne na dotyk, nie ako hladký a šmykľavý, ako je Čínština, trochu hrubšie, ale pestré a originálne.

Na výrobu domácich spotrebičov a ozdoby, ktoré sú použité prírodné materiály, intarsia vyrobený z čierneho dreva, perla, slonovina (Bombaja mozaika), prírodné kože, ako aj rezbárstvo na slonoviny.

Madhubani maľovanie charakteristické Bihar. Po prvé, obrazy v tomto štýle sú znázornené na stenách, dnes sa kresliť sú vyrobené ručne na papier alebo textílie. Umelec kreslí rovné čiary, a potom vypĺňa obraz jasný a bohatými farbami.

Táto krajina je bohatá, rôzne živice, tak vyvinulo jedinečnú techniku maľby, nábytok. Jedna metóda bola farebné lakovanie, rýchle sušenie lakov. Ďalšia metóda - multi-vrstvou, lak, potom proserpinus vzor na jej povrchu, a ukázalo sa, pôvodný reliéf obraz.

Lampy v Indickom štýle, vyrobený v podobe lampy, hlinené vázy s otvormi, svietidiel z transparentné a farebné sklo zapôsobiť svojou jednoduchosťou a originalitou.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика