пятница, 31 января 2014 г.

Prístroj strechy pre kúpeľ

Hlavné možnosti strechy pre kúpeľ iba dve rovný alebo šikmý. Bagatskaya strechu vaňa urobiť, bolo okamžite zložité inštalácie a hydroizolačné práce.

Najčastejšie streche vaňa robí haly a použiť pre malé kúpele (s oblasťou 12-15 sq. m ). Možnosť štítom strechy pre vaňa viac. Pre jednotlivé dom častejšie vybudovať sedlovou strechou pre kúpeľ, ktorá je vedľa domu je jednotný. Naozaj veľký rozdiel. A ak si vybaviť strešné konštrukcie normy, a to, a že budú zobrazovať správne.


vai. ru

Je tiež dôležité zvážiť právo uhol stingrays pre vašu strechu. Napríklad, v oblastiach s výdatnými zrážkami - dážď, sneh a odporúčaný uhol 30-45 stupňov. Keďže uhol sklonu môže výrazne znížiť hromadenie snehu na streche. A je známe, že na strechách s sklonu uhol 30-45 stupňov pre snehu počas zimných vyhovuje najviac. Jeho hmotnosť môže dosiahnuť nebezpečné hodnoty.

Miernych svahoch dobré pre stepné a lesa-stepné oblasti, kde vietor howled, pretože vysoká strecha môže byť plachty na svojej ceste. A ak to urobíte, vietor a bude streche len na kole, a nie snažiť trhať. O pent strechy sklon môže líšiť v závislosti od 50 stupňov na 60 stupňov.

Tak, strecha - môžu byť vykonané s podkrovím alebo bez. V bezcherdachnaya variant, strecha je kombinovaná s strop. Podkrovie poschodí poskytuje najlepšie tepelná izolácia. Pre kúpeľ, ktorý bude použitý v zime, je lepšie si vybrať túto možnosť. Pre letné kúpele veľmi vhodné strechou bez podkrovia. Takéto pokrytie je menej nákladné.


Strechy dizajn

Ako pri každej strechy, strešné konštrukcie pre kúpeľ sa skladá z prvkov nosnej konštrukcie a strechy. Nosná konštrukcia je strople a trámy, strecha - rámovanie a podlahy.


ozera. wordpress. com

Pilier strechy sú prekrývajúce sa lúče. Oni sú postavené na vrchole PBE'ASCO. Lúče by mali byť dobre zdokumentované v ich hniezda, ležať vodorovne. Ako pravidlo, trámy prospech steny, ak táto vzdialenosť je väčšia ako 0, 5 m, lúč vytvoriť podporný pilier. Na trámy nastaviť krokvami z denníkov (12 cm v priemere), dosky (od 4 do 15 cm) alebo barov (časti nie menej ako 60 mm). Krokvy sú zahrnuté v lúč a upevnite ho alebo železa kŕče, alebo stromy'drevené dekorácie. Spáchať krokvami, špeciálny spojovací materiál "kerchiefs"a ich pokrytie s'pripojiť pomocou hrebeňa lúča (s'spojenie hrebeňa je v half-tree). Vzdialenosť medzi krokvami, zvyčajne v 1-1, 2 m


forum. prodom. tým,

V závislosti na tom, čo strešnej krytiny je pokryté strechy kúpeľa - pevné alebo roll pod to, aby inom základe. Ak krytina je bridlice, dlaždice alebo oceľového plechu, robia prepravka. Ak valcované materiál na krov je potrebné robiť pevné stromy'drevené podlahy.

Zariadenie pevný a m', kde vrcholy

Pre sauna použiť aj lacné strešné krytiny. Predtým, to bolo všeobecne drevené šindle alebo vrstvy husté sod na bedňu. Zvážiť zariadenie, strechy pre kúpeľ na príklade známych azbesto-cementové platne (alebo bridlice). Pre bridlice dosť prepravky od tyče h mm (s svahu viac ako 27 C), sa nachádza vo vzdialenosti 80-100 cm od seba. Bridlice listy sú pripojené k prepravka špeciálna nerezová strešné klince s hlavy klincov (dĺžka 100-120 mm). Klince, kladivo do hrebene vĺn priľahlých listy, a pod klobúky dať tesniace podložky, či gumy.


blog. imhonet. ru

Hrebeň strechy, na ktoré sa vzťahuje pozinkovaných oceľových plechov. Bohužiaľ, negramotných pozostáva alebo pribitý na strecha z bridlice je oveľa menej, než by mohli. Z nechtov v podlahy sú tvorené trhliny, v priebehu času, sa odlišujú. Chorý-za umiestnenie listov spôsobuje osnovné a krivky, pod voľné kĺby začína fúkať vietor. Ak človek nie je istí, v kvalite a spoľahlivosti bridlice, môžete dať strešné (v tomto prípade, by ste porušili crate).



Bridlice listy na kúpeľ je najlepšie dať vrazbezhku. V hornom rade list sa prekrývajú v spodnom riadku o 140 mm (s šikmé strechy na 30 stupňov) a 120 mm (s strmom svahu). Ak majitelia sa obávajú, že silný vietor a hurikány, bridlice, môžete pripojiť ďalšie skrutiek a príchytiek v rade opony. Všetky praskliny medzi listy bridlíc je veľmi žiaduce, aby sa v blízkosti bitúmen tmel (vrstva v 5-6 mm).

Strechu kúpeľ z valcované materiály sú husté hydroizolácie koberec s 3-4 vrstvy tohto materiálu (oni prokleivayutsya). Začať s ridge - top solid stromy'drevené podlahy fix hrebeňa je vyrobený z galvanizovaných oceľového plechu. Ďalej pozdĺž pevnej podlahy vložiť podložka - len či asfalt. Vložte ho pomocou bitúmen tmel zahriaty na 170-180 ° N Ak však chcete pracovať s ňou opatrne na streche výťahu, nie plné vedrá teplej tmelom, a pri dimenzovaní dať na plátno rukavice a topánky.


hishouse. ru

Zariadenie m', ktoré strechy: 1 - krytina pre bitúmen; 2 - strešné krytiny, asfaltové, 3 - bitúmen tmelom, 4 - pevné podlahy, 5 - strešné klince; 6 - tin kôň; 7 - debna; 8 - budova lúč

Stromy'drevené podlahy náteru tmel a postupne vložiť podložka - prúžok za prúžkom, prekrývajú (asi 10 cm). Prekrývanie vrhu fix tolevymi o nechty. Potrebujete pam'nezabudnite, že tieto kapely sú umiestnené naprieč hrebeňom a konci role hodil na druhej strane strechy (20-25 mm).

Po podkladové vrstvy opäť trvať tmel a vložiť ho teraz roll strešnej krytiny, aj odosielanie konci jeho kapela cez hrebeň 20-25 pozri Ďalej pásy strešnej krytiny kompenzované polovicu šírky role a lepidlo sa prekrývali s prvým. Každý pás krytiny po prilepení potrebu železa, aby sa zabránilo vzniku bublín. Na list strešnej krytiny stanovená na strechu cez stromy'drevené reek. Na svahoch m'čo streche ohýba pod prepravka na 15-20 cm a tiež opraviť tolevymi o nechty s stromy'drevené reek.

Dôležité upozornenie - krytiny pred nalepením jeho tmel je potrebné sa pripraviť. V skutočnosti, pri výrobe tohto materiálu na jeho povrchu dať prášok z mastenec strešnej krytine nie je schlese počas prepravy. Tak tento prášok do lepidla užitočné jednoducho sa čistí - opláchnite petrolej alebo motorovej nafty. Proces "držať spolu," pôjde oveľa rýchlejšie.
M', ktoré strechy, lepené s tmelom, bude slúžiť na 15-20 rokov. Ak dáte vrstiev m', ktoré strechy bez tmelom, toto obdobie môže byť znížené na 8 až 10 rokov.

Strop v kúpeľni

V teplej miestnosti, najvyššiu teplotu na zákony fyziky sú vždy držané na úrovni stropu. Z rovnakého tepla je viac túži uniknúť a pri pohľade na všetky druhy "studená mosty". Prístroj strop sauny je vždy špeciálna položka pre stavebníkov. Ak strop je zle izolované, skutočná teplota v parnej miestnosti na dlhú dobu nebude držať. Prvým príznakom problému - bohaté kondenzácie páry na strop. Preto, hneď ako kondenzát bolo vidieť, by mali zvýšiť hrúbku ohrievača alebo hľadať a preraziť diery v ňom.


stroimizbrusa. ru

Možností, ako zariadiť, aby strop v vaňa, dve a obe z nich sú podobné navzájom. Prvá možnosť je zariadiť rolling strop. Na vrchole PBE'ASCO steny vane a dobre položené upraviť navzájom tesaným dreva, sekanie blok alebo bloky (hrúbka 50 až 60 mm). Tento navijak z vyššie pokrytie vrstvou parozábrana (strešné krytiny, asfaltové, fólie). Na seba, dať vrstvu m'náklon tuk hliny (1, 5-2 cm) - hlina bude slúžiť ako výborný hydraulické zámky".

Na antuke robiť izolačná vrstva zasypki štiepky (navlhčený s cementovou maltou, keramzit, zmes suchej rašeliny a zeme. V mieste, kde prechádza cez strop rúry, posypať izolácia vyrobená iba nehorľavý látky - keramzit. Do podkrovia, ktoré bolo možné na prechádzku (ak podkrovie), v hornej časti ohrievača je umiestnený stromy'drevených dosiek alebo panelov.

Druhá možnosť - strop spojivo. Pôsobí od dna, na trámy s vyradiť, alebo shpuntovannyh dosky (hrúbka od 25 mm). Na dosky zásobník parozábrana (fólie, asfalt), 10-15 cm vrstvu izolácie. Na vrchole tohto všetkého v blízkosti vonkajšie dosky stropu. Je tiež potrebné pam'nezabudnite plot komín incombustible izolácie.


hishouse. ru

Prístroj strop spojiva: 1 - vnútorné dosky stropu; 2 - podlahové trámy, 3 - vonkajšie krytie strop, 4 - izolačné vrstvy, 5 - izolácia

Medzi izolácia a parozábrana je žiaduce, aby sa "diery" - vzduchová medzera, s pomocou ktorej vlhkosť rýchlejšie by sa odparuje z povaly a nemal spôsobiť kondenzáciu a vlhkosťou.

Tepelné úniky z vane cez strop veľmi jednoduchú kontrolu v zime. Jeden má vyšplhať na povalu a pozri visí tam prepravky s "web", od mrazu. Keď vešiate - takže miesto je teplo úniku. Izolácia a tu chcete obnoviť. Obrátiť sa na pomoc tej istej hliny, zmiešanej s pilín.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика