четверг, 30 января 2014 г.

Kuchyňa: dizajn 9 metrov

Kuchyňa: dizajn 9 metrov

kuchyňa dizajn 9 metrov Malá kuchyňa je zložitejšie, v'CT pre projektanta, ale viac kuchyňa dizajn 9 metrov stáva príjemnejšie aj pre neskúsených Builder.

Oprava kuchyňa, prenajímateľ má za cieľ vytvoriť priestor krásne a funkčné zároveň. Správny výber dokončovacie materiály a nábytok usporiadanie - kľúčom ku krásnej výzdobe interiéru.

Samozrejme, kuchyňa priestor na 9 metrov, nie je veľký priestor, ale to už vám dáva možnosť byť kreatívny vytvoriť jedinečný dizajn kuchyne.

Mimochodom, veľkosť miestnosti, je najčastejšie dizajn. Možnosti zariadenia big set, ale mali by ste venovať pozornosť na štvorcový a obdĺžnikový dizajn kuchyne je 9 metrov štvorcových.

To je hlavné možnosti-plán kuchynské priestory s štvorcové a obdĺžnikové, a preto návrhár bude stavať na tieto parametre.

Obdĺžnikový kuchyňa

Tradične v priestoroch tvarované vchodu sa nachádza na pravej strane a okenný otvor na ľavej strane.

Je vhodné, ak chcete nastaviť chladnička pravej časti okna, a potom nasleduje pracovná oblasť: krabice s postavená-in spotrebičov, práčky a iné časti kuchynské sety.

V jedálni je najlepšie použiť malý stolík, obdĺžnikový tvar a m', ktoré čalúnené stoličky alebo stoličky. Najlepším riešením je použiť rohu stola, ktoré vám umožnia ušetriť miesto.

Takže dizajn kuchyne 9 metrov ponúka nasledujúce ubytovanie: drezom a sporákom sú umiestnené v rôznych kútoch pracovnej oblasti na striekanie vody sa nemohli dostať na zahrieva povrch.

Mikrovlnná rúra je umiestnená nad povrchom pracovnej oblasti, s týmto dosiahnuť dva ciele - ušetrí miesto a vyhnúť sa zbytočnému znečisteniu.

V stenách a podlahe, by mala prevládať praktické materiály, svetlé odtiene, ktoré vám umožnia vizuálne zvýšiť miestnosti. Nezabudnite sa postarať o kvalitné osvetlenie: v proces varenia, musíte vytvoriť pohodlie a pohodu.

Námestie kuchyňa

dizajn kuchyne 9 metrov

Kuchyňa štvorcového tvaru

Dizajn pre priestory táto forma je tradične používaný kuchyňa dizajn 3x3. Lebo tento typ ubytovania je najviac nepríjemné, dizajnér, bude musieť stráviť veľa úsilia vytvoriť krásny a funkčný dizajn.

Vchod do tejto miestnosti je zvyčajne umiestnený na pravej strane. Na ľavej strane ju nainštalovať chladnička, nasleduje umývanie. Doska je po oprave jedlá sú umiestnené v centre pracovná zóna a tabuľka sa umiestňuje na stenu oproti, v blízkosti okna.

Aby nedošlo k preťaženiu miestnosti nie je odporúčané používať nápadný dizajn - štandardné dosť spracovanie kachľové pece, najlepšie svetlé odtiene.

Pre menšie miestnosti, nie je potrebné objemný extractor kapota, dokonca nízke napájacie zariadenie bude robiť svoju prácu.


Niekoľko tipov na zvýšenie úžitková plocha

  1. dizajn kuchyne je 9 sq

    Obrázok 3. Kuchyňa dizajn

    Kuchyňa malom území ako náhrada stôl je ideálny bar.

Ak siedmich'I, ktorý žije v byte, malé, to bude dostatok priestoru v bare na večeru, a úžitková plocha miestnosti, bude spasený.

Okrem toho, pomocou rack izba dostane N-tvarované forme, takže okrem'jer pohodlnejšie. Mimochodom, na stole v miestnosti na malej ploche je veľmi nežiaduce.

Je lepšie myslieť na to, môžete ju uverejniť v susednej miestnosti, napríklad, jedáleň, miestnosť spojená s obývacou izbou. Teda, v kuchyni, takže len potrebné položky, okrem'interiér, a uvoľnil ako voľné miesto.

Prosím, rešpektovať! Vizuálne zvýšenie priestoru kuchyne sa odporúča vybaviť všetky nábytok v jednom riadku-size: chladnička, sporák, pracovnej oblasti a kuchynského drezu.

  1. Ďalší krok k zvýšeniu voľný priestor vložiť všetky zariadenia.

Vytvorenie dizajn kuchyňa 9 m2, prenajímateľ je potrebné do plánu v predstihu, čo sa zariadenia, ktoré potreboval pre každodenné použitie, a koľko môže byť v kombinácii s kuchynskej headset.

Okrem toho, vkladanie môže byť nie len horizontálne. Vertikálne umiestnenie viacerých položiek zariadení je pomerne náročná úloha, ale odmena bude veľa voľného miesta vo vašej izbe.

Napríklad, môžete mať v jednej úrovni rúra a mikrovlnná rúra a umývačka riadu vložiť pod drezom.

  1. Zoznámiť sa s technikou.

Vedomosti o všetkých novinkách trhu kuchynské spotrebiče môže významne pomôcť, ak ste sa rozhodli vytvoriť dizajn kuchyne, 9m2.

kuchyňa návrh na vytvorenie

Kuchyňa s Raňajkami bar

V poslednej dobe na trhu,'sú multifunkčné zariadenie, ktoré vám umožní vykonávať niekoľko užitočných vecí naraz a nie zaberajú veľa miesta.

Rovnaké mikrovlnná aj s rúrou, univerzálny mixér bude nahradiť veľa graters a trysky pre rezanie zeleniny a varná doska a zaberajú málo miesta, vynikajúcu pôsobí ako kúrenie a varenie.

Okrem toho, na rozdiel od konvenčných plynové sporáky, môžu byť použité ako samostatná a sa nachádza na križovatke viacerých skrinky.

  1. Minimalizovať

Vyhodnotenie potrieb svojich sedem'th a myslia si, či potrebujete obrovské chladničky alebo 4-platničkový sporák. V dnešnej dobe celkom bežné, mini-chladničky, vstavaný priamo do kuchyne.

Perfektne vyrovnať sa s jeho funkcie, zaberajú veľmi málo miesta. Dokonca aj dizajn kuchyne z 11 metrov odporúča pomocou vstavaného chladiace komory.

Ale namiesto toho veľkého umývačky riadu môže trvať menšia verzia pre malú rodinu. Teda, úmyselné kuchyňa s rukami - Váš cieľ.

Nezabudnite o nábytok v kuchyni - návrh na vytvorenie dostatočne jednoduché, najmä ak sa používajú najnovšie produkty na trhu k dispozícii.

Funkčné premeny tabuľky pomôže ušetriť miesto v kuchyni, a Pohovky môže slúžiť ako miesto na sedenie a stojan na riad. Aby high-kvalitné a krásny dizajn, nie je ťažké, stačí byť kreatívny stráviť trochu času na vytvorenie budúcnosti v pláne.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика