четверг, 30 января 2014 г.

Upozornenie: dvere sa zatvárajú. 2006-11-02 15:05:06

Výstavby a rekonštrukcie.








Upozornenie: dvere sa zatvárajú.
2006-11-02 15:05:06

Kto bol prvá osoba, ktorá má zaistené jeho území a založili brána, história mlčí. Ale potomkovia táto myšlienka využil. Okrem toho, ak je prvá brána bola súčasťou oplotenia domu a priľahlých území, neskôr - hlavná časť-garáž.

GARÁŽOVÉ DVERE AKO PRVOK ARCHITEKTÚRY
Hovoria, že na bránku okamžite jasné, kto je vlastníkom garáže a čo stojí za to. Ale garážové dvere (ako, však, a garáže) je nielen tvár majiteľa. Tento prvok architektúry domy, dom priestoru, a preto by mal byť nielen odolné a pohodlné na používanie. Dnes, majiteľ garáže chce vidieť ich elegantný. A, samozrejme, ich aplikácia sa domnieva, dobrá tepelná izolácia, trezor otvára v snowdrifts, a, samozrejme, ochranu proti vlámaniu.

O typy - VIAC
Dokonca rokov s'atlesat tak, garážových brán po celom svete boli výlučne kovové skladacie, ktoré sa pre spoľahlivosť, visel stodola hrad. Dva široké kovové okenice, ako sa ukázalo, veľmi nemotorný. Otvárajú smerom von, vyžadujú tuhý rám a dual-wheel drive, a veľký voľný priestor pred nimi, dôkladne očistení od snehu a nečistôt. Avšak, dnes ale aj prilákať kupujúci: po prvé, lace. Aby im môže niekto, kto vie, ako pracovať s zváracie prístroje a má k dispozícii kov. Ale odborníci hovoria, že trápne zvárané veličinami remeselné swing otvoriť kvičať a vŕzgať je archaism v'SNO časť garáž oblastiach.
Technické inovácie inovované garážové dvere. A dnes, zákazníci si môžu vybrať medzi niekoľkými typmi moderné modely: kyvné, posuvné (otodvinut), skladanie, roll, rolevie, zdvíhanie-a-rožky, tilt-up a útek (zdvíhacie výkres), závesné brány. Navyše, prakticky každý jeden z typov môže byť vybavená najmodernejším vybavením. Mechanizmus, ktorý poháňa brány, príliš, môže byť čokoľvek. Z obvyklé tlačidlá na dvere (čo však len málo ľudí môže zariadiť z bezpečnostných dôvodov) do konzoly s diaľkovým ovládaním. Niektoré modely sú prijímajúce zariadenie je vybavené "vedieť," majster pár metrov od garáž. Diaľkové ovládanie môže mať ďalšie tlačidlá. Napríklad, ak chcete zapnúť osvetlenie na mieste. Je tu ďalšia možnosť - si môžete dať v prednej časti garáž detektor kovov. Stojí za to, aby sa pod'ísť, ako brány sami sú hospitably otvorené. Alebo postaviť do auta, magnetické karty, ktorá uznáva detektor na bráne a tiež nechať garáž autá. V extrémnom prípade nastavte v bráne konvenčné elektro-mechanické alebo mechanického zámku...
Ale vráťme sa k bráne. Medzi najsľubnejšie špecialisti hovor brány rolevie a výkres.
Výkres sú najviac spoľahlivé a atraktívny dizajn. Spravidla sú vybavené tepelnou izoláciou a majú antikoróznym povrchovou vrstvou, ktorá zlepšuje celkovú životnosť. Môže mať vyrovnaný torzia mechanizmus, ktorý umožňuje ich prevádzku oboch ručne a mechanicky. Na výrobu sekčné dvere používať izolované "sendvičové panely" (výroba podľa typu: oceľ-polyuretánová pena-steel). Takéto izolované brány. Hrúbka priečky sa môžu líšiť od 300 do 700 mm
Dizajn, funkcie umožňujú ušetriť miesto v garáži. A ich konštrukcia umožňuje inštaláciu aj také položky, ako sú brány so zámkom, mortise krabice, atď.
Tkaniny z brány predstavuje vodorovnej časti (krídlo). Pri otváraní sa pohybuje smerom nahor a odstráni sa pod strop. Táto časť je vyrobená široký (až do 500 mm) a na plátne nich vyžaduje iba štyri až šesť kusov. To znižuje počet spoje medzi sekciami, zvyšuje pevnosť a zlepšuje izolačné vlastnosti.
Rolevie gates dal v tom prípade, keď výkres nikde otvorené.
Sú veľmi mobilné a atraktívny dizajn v porovnaní s inými modelmi a sú určené v podstate za garáže a iné low-vzostup budovy. Princíp ich práce má veľa spoločného s obvyklé ochranné rolety môžu byť zložené na interný alebo externý box (bicie), a tiež prísť pod strop, na špeciálne horizontálne lišty. Ich dizajn je jemnejší, hoci pri výrobe zásady "sandwich" aj tu, tak sa zohriať. Uzavreté a otvorené sú oveľa praktickejšie, ako výkres. V prítomnosti komponenty sú vyrobené dostatočne rýchlo.
Blízko k nim koľajových brány. Sú vyrobené z úzkych (až 150 mm) profilované horizontálne pásy (hrúbka lamiel), otočná'Spojených so sebou v flexibilné plátno. To je natočený na hriadeľ namontovaná nad otvorom, t.j. stúpa vertikálne, takže cieľom je nebojí snehové záveje, a vozidla, je pod'vziať takmer pravdu. Ale hrúbke dvojité steny lamiel s izolačný tmel na vnútorné dutiny nesmie presiahnuť 25 mm Inak roll, ktorý opúšťa plátno sa stáva, ktoré sú veľké v priemere, plátno je ohnutá a uviazne v strane vertikálne sprievodcov.
Zdvíhanie-a-prevalí k bráne ako roll, ale nad otvorom plátno kotúčoch na jednotke reťazového kolesa, ako v reťazový prevod, a je umiestnené pod stropom v otvorenej polohe brány. Pre tento otvor a pod strop, na bokoch plátna vytvoriť réžia rejki, a každá lamela poskytujú dva nosné valčeky.
Konštrukcia'vstupné posuvné brány je jasné a rýchly mechanizmus, v ktorom sa ochranné handričkou pohybuje na špeciálne príručky (alebo na jednu stranu, alebo, split, v stredu, v opačnom). Potrebujú extra šírku garáž ubytovať plátna z otvoru. Preto sa častejšie uplatňujú ako v'prístupové cesty v plote.


Skladá brány predpokladať, garáže, tam, kde bude malá rezerva dĺžky a šírky miestnosti na vertikálne žalúzie, maľby boli zadarmo formy, "akordeón". Okrem toho, ubytovať mechanizmus mechaniky ventilov tiež potrebné rezervu šírky alebo výšky.
Tilt-up dvere úspešne kombinujú pevnosť a ľahké otváranie v manuálne a automatické režimy s relatívnou lace. Gates má pevné ploché stierače na celú oblasť clony (nie viac ako 6 x 2, 2 m). To stúpa a klesá pod strop s pomocou páčky mechanizmus. Hmotnosť tkaniny je vyvážené prameňov, ktoré sú nainštalované na stenách v ochranných krytov.
Flush dvere, podľa odborníkov, ako v'prístup pre garáže nie sú vhodné: zvyčajne vyrobené z masívneho pozinkovaného plechu, nie je izolované. Okrem toho, že sú určité ťažkosti v ich doručenia.

SITUÁCIA NA TRHU
Podľa odborníkov, dopyt nedávno, prítomný na tri typy brán: rolevie, roll a časti. Avšak, to je pozorovaný od popredných spoločností alebo jednotlivcov s príjmom nad priemerom. Priťahuje kupujúceho dizajn, izolované konštrukcie. Obyčajní ľudia stále radi (hlavne z dôvodu nízkej ceny) hojdačka brány.
Za posledný rok a pol ceny, podľa odborníkov, výrazne poklesol. Aj keď teraz tam je mierny sklon zvyšovať.
Cena brány nie je presne prijaté na meno ktokoľvek. Cena závisí od výrobcu, rozmery garáže, zvolený typ a dizajn. V priemere nákladov bežných swing brány sú od 250 do 500. E. Náklady na modely moderných začína od 700. E. (Najlacnejšie izolované model), až 2, 7 tis. E. Automatické pohony, dosky, a tak zvýšiť cenu brány v priemere 300-400. E.
V Kyjeve, špecialisti účet na 40-50 firiem, ktoré sa špecializujú na garážové dvere, brány a sprievodné tovaru... To nepočítam "kríky," a menšie firmy, ktoré prepravujú tovar, "vlastné" a vytvoriť súťaž pre veľké firmy. Najviac pevné v kapitálu - asi šesť. Odborníci však hovoria, že takéto práce-deň včera. Moderný rytmus života naznačuje, že na Ukrajine viac a viac budú dodržané re: trend z Primosky pripravené brány "vlastné" postaviť ich na územie Ukrajiny.
Medzi výrobcami bránu špecialisti spoločnosti NORMSTAHL, HORMANN, TECKENTRUP. Prítomné na trhu výrobkov z poľska a Pobaltských výrobcov.

TENDENCIA K ZLEPŠENIU
Tak odborníci nazývajú súčasný stav na trhu brány. Výrobcovia venovať väčšiu pozornosť bezpečnosti automatické brány. Takmer všetky garáž konštrukcie vybavené špeciálny senzor prvok, ktorý reaguje na zasiahnuť cieľ, o akékoľvek'objekt: sagmuhle na v'jednotka stroja alebo ľudských. Vypracovať a implementovať najmodernejšie model systému na zabránenie zlomenia laná, svorky prameňov. Dobre, alarmy a zámky - toto je voliteľné, ale nie menej dôležité veci, garáž. Avšak, ich inštalácia je lepšie veriť spoločností a špecializuje sa na bezpečnostné systémy, ochrana a zabezpečovacích systémov.
Zvyčajne výrobcov zaručujú spoľahlivú prevádzku brány počas 5 rokov. Starostlivosť o nich je znížená na preventívne mazanie mobilného pripojenia, larvy, zámky a zámky. Majitelia automobilov to vedia a nie je spôsobiť veľa problémov.

INŠTALÁCIA BRÁNY
Garážové brány môžu byť namontované v každom ročnom období, v každom štáte dokončovacie vnútra garáže. Je dôležité len pripravenosť otvory a presnosť rozmerov, ktoré by mali byť 20-25 mm viac vonkajšie rozmery rámu cieľa. Pri montáži brány za otvorenie šírka zvyčajne 30-50 mm menšia ako šírka brány. Ubytovať sa o typický výška nadpražia je 400-500 mm, ale v prípade potreby je možné nájsť brána, ktorá vyžaduje podjazdnou výškou 60-100 mm Nestabilné otvory môžu byť ďalej posilniť s pomocou zvárané konštrukcie. Spodný okraj plátno je zvyčajne nastavená na úrovni čistej podlahy (okrem réžie brány).
Technologické inštalácie závisí na konštrukcii brány a otvárania a má šesť fáz: inštalačná príručka alebo rám; kontrola stavu plátna; inštalácia jednotky; s'jednota disk s handričkou, montáž automatizačných systémov a spoločnou kontrolou s nariadením. Hlavné výzvy, ktoré sú montáž - ak chcete nastaviť, rám a sprievodca, zabrániť deformácii plátno. To má regulovať polohu montážne držiaky (kotvy). Do stavebných konštrukcií tieto zátvorkách sú pripojené konektormi alebo konkrétne v nich.

ODPORÚČANIA ODBORNÍKOV
Pri výbere typu a modelu brány je dôležité vedieť, že profil základné časti handričkou na skladanie, valcované, výťah-valcovanie a sekčné dvere musia poskytnúť ochranu pred rušenia prsty. Počas vyšetrenia vzoriek povinné'uistite sa, že spoje (z oboch strán) bez prstami zovrel, inak problémoch, najmä s deťmi prsty, aby nešírila. Závisí to od pripojenia profil sekcií, ktoré sa líšia od brány rôznych spoločností. Pohon musí byť vybavený automatickým blok systému v prípade vniknutiu cudzích telies podľa plátno (krídlo). Pri zdvíhaní brány jednotka by mal spomaliť na rýchlosť ich pohybu, ktorý znižuje otrasy a hluk.
ZDROJ: Kaapstraat

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика