пятница, 31 января 2014 г.

Nábytok pre Feng Shui 2010-10-12 15:49:21

Výstavby a rekonštrukcie.

Nábytok pre Feng Shui
2010-10-12 15:49:21

Nábytok v štýle Feng Shui


nábytok pre Feng Shui V nábytku v štýle Feng Shui, viac sa hovorí o usporiadanie nábytku, ako o skutočných nábytok. Nábytok umiestnenie tento štýl je veľmi dôležité. Napríklad, v obývacej izbe stoličky by mali byť usporiadané tak, aby tvorili osemuholníka alebo štvorec. V chodbe zrkadlo nesprávne visí pred vchodom, pretože to zabráni vchodu do domu, pozitívnej energie.

A všeobecne zrkadlá sú najlepšie pomocníkmi v učenia Feng Shui. To je veril, že zrkadlo by malo visieť tak, že môžete vidieť v plnej rastu. Vitajte zrkadlá okrúhly tvar a oválne. Na zlovoľnými bude trvať umiestnenie zrkadla na vonkajšie dvere, vchodové dvere a wc. Zrkadlá sa dajú dosiahnuť bohatstvo, zavesiť zrkadlo na opačnej strane, jedálenský stôl, jedlo, sa odráža v ňom štvorhry symbolizuje bohatstvo.

To je veril, že nárast bohatstva môže byť akvárium alebo fontány. Dobre, ak sa plávať v akváriu s gold ryby a dokonca aj číslo plus jeden čierne ryby.

Zavesenie zvonov prilákať pozitívnej energie. Neodporúča použitie, farba červená, v kuchyni a v spálni, v týchto miestach, ktoré chcete použiť upokojujúci tón.
V spálni má človek oddýchnuť, dobre, v kuchyni červená vzrušuje.

Feng Shui odporúča, že nemáte mikrovlnku, ako pôsobí prostredníctvom studenej energie namiesto ohňa.

M'nábytku sa odporúča zvoliť s opierkami rúk a vysokými operadlami. A tu v lokalite centra m'nábytok budete musieť dať dosku alebo drevo konferenčný stolík. Na doske by mali byť vyrobené z dreva, a nie je vyrobený zo skla, pretože sklo, sa vzťahuje na energiu element Vody, a je symbolom nestability.

Nábytok v obývacej izbe by nemali mať ostré rohy, a incrustation a nesprávne vlákno nesmú obsahovať výkresy voľne žijúcich zvierat, a v ozdoby s kára a kríže. Vo Všeobecnosti, obývacia izba by nemala byť príliš napchaté nábytku a iných predmetov, pretože to komplikuje prechod z vitálnej energie.

Množstvo nábytku a jeho veľkosť, musia prísne zodpovedať veľkosti miestnosti. Zrkadlá zvyčajne visí pozdĺž dlhej steny, a tu sa musíme uistiť, že neodzrkadľujú tmavom rohu, alebo dvere. Dobre vyzdobiť obývacia izba, príslušenstvo-perly, povedať, že perleťou prináša dom energie, rastu a prosperity.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика