четверг, 30 января 2014 г.

Dizajn hale v panelom dome

Dizajn hale v panelom dome

Dizajn hale v panelom dome Dizajn hale v paneli domu zohráva úlohu vizitku pre byt. Štýl hala vo vašom byte odráža štýl bývania vo Všeobecnosti, a preto sa nejakým spôsobom odráža názory štýl a vkus svojho majiteľa!

Čo je hlavným faktorom určujúcim dizajn haly? To je ťažko rozlíšiť jedna vec: dôležité a spracovanie, a osvetlenie, a súbor povinné'pripojený k tejto izby doplnky - zrkadlá, zadajte krúžky, calasnic, skrine.

Tak, ako zariadiť, aby v obývacej izbe, aby to vyzeralo naozaj v pohode?

Varianty vybaviť z vstupnej hale je veľký počet, a v tomto článku sa budeme zaoberať iba základné. Ak sa naučíte niečo pravdepodobné, že vysporiadanie sa s ostatnými.

Steny dokončovacie

Takže, čo zdobili steny na chodbe?

  • Steny trubice (panely založené na kôra z korku dub) je veľmi populárny, najmä ak navrhujete hale v súkromnom dome. Avšak, v paneli high-vzostup budovy trubice ako dokončovacie materiálu je vhodné.

Konečná úprava stien z drevených panelov je pomerne lacná, aj keď je možné nájsť a drahšie možnosť korku panely.

Steny sú vyzdobené korku panely, majú dobrý zvuk a tepelné izolácie, príjemný na dotyk. A vďaka významné hrúbka korku stenové panely (od 3 do 5 mm) kombináciou niekoľkých vrstiev trubice môžete vytvoriť unikátny reliéf design.

  • Maľovanie stien v chodbe najčastejšie sa vykonáva pomocou emulzie náter s vysokou odolnosťou voči oderu. Avšak, jednoduché jednofarebné lakovanie dnes sa používa skôr zriedka.

Oveľa častejšie na pozadí dať rôzne obrázky, väčšinou sú vyrobené s použitím šablóny. Šablóny na maľovanie stien v chodbe môžete kúpiť v výstavbu supermarketu, a môže byť sám seba, tlač na tlačiarni a vystrihnúť podľa obrysu sa vám páčil obrázok.

Prosím, rešpektovať! Ak je farba na chodbe môžete použiť viac ako jednu farbu pre ostrý prechod farieb odporúčame vám používať maskovacou páskou.

  • Tapety sú jedným z klasických varianty vytvárajú steny v hale. Správne výber farby, textúry a štruktúry na stenu, budeme môcť nielen vytvoriť jedinečný dizajn našej hale, ale aj výrazne opticky rozšíriť alebo zvýšiť nízkym stropom.

Aj v návrhu haly v byte použitá kombinácia Tapetu s iné možnosti, ako vybaviť: napríklad, dolná časť steny je možné vložiť cez steny-papier s klasickým podhodnotené kreslenie a hornej - maliarske farby svetlé odtiene.

Konštrukcia haly v súkromnom dome

Kombinácie pozadia a farby vo vstupnej hale

  • Dnes získava popularitu štrukturálne omietky stien haly. Niektorí návrhári zámerne ju odmietnuť, volá tento spôsob spracovania "office" - a absolútne nič.

Pomocou farbených textúrou sadry a nezávisle tvorí na jej unikátny reliéf, budeme môcť dosiahnuť jedinečný dizajn účinok, ktorý nie je porovnať žiadne dekoratívne Tapety.

  • Môžete tiež zdobiť steny chodby stenové panely. Avšak, výber panel sála, je rozhodnúť sa, nie na plastové, a to na panely sú MSK s tlačené film.

Avšak, naozaj vysoko kvalitného plastu, s správne zvolené farby sú tiež veľmi vhodné. Hoci by ste mali venovať pozornosť tejto steny panely skôr relevantné aj v malom súkromnom dome ako na opravu chodbe v paneli domu.

Konštrukcia haly v chate

Dekoračný kameň na stene v chodbe

Ďalšou, pomerne extrémne spôsob vybaviť steny v chodbe je ich dekoratívne smerom kameňa alebo dlaždice, napodobňuje muriva. Tak sme sa zase chodbe na druh pokračovanie ulici.

A dobre zvolené doplnky, ako sú lampy, štylizované pod korunami stromov, alebo dekoratívne lavice s kované nohy, prispeje do celého kompletu.

Podlahy dokončovacie

Podlahové krytiny na haly by mal spĺňať nasledujúce požiadavky:

  • Odolnosť voči oderu
  • Non-Markov
  • Jednoduché čistenie

Na základe tejto skutočnosti, ako aj s dizajnom preferencie, môžete si vybrať nasledovné varianty podlahová krytina.

A to:

  • Môžete ležať na podlahe v chodbe, linoleum. Väčšina linoleum je ekonomiky verzia dokončiť, aj keď si dnes môžete vybrať možnosť, ktorá podľa jeho vzhľad a výkon, výhry a iné značiek z laminátu.
  • Vám budú vybavené poschodí lamentata - v tomto prípade však je potrebné venovať pozornosť, aby sa jeho značka. Pretože podlaha v chodbe zažíva zvýšený stres (ako najnavštevovanejšie miesto v dome), a laminátové vybrať najviac odolné voči oderu.
  • A, samozrejme, najviac praktických a zároveň najkrajších verzia podlahy v chodbe - dlažba. Forma, farba a textúra dlaždice do značnej miery závisí od toho, čo sme urobili našej chodbe.

Napríklad, v hale, ktorých steny sú vyzdobené s imitáciou tehly, výborná bude vyzerať umelo vo veku dlaždice s ostré hrany, ale v stručnejšia možnosti návrhu bude vhodné lesklý leštené žulové dlaždice.

Podlahy v chodbe

Podlahy v chodbe

Prosím, rešpektovať! Hala malé využitie keramické dlaždice na podlahe - ona sa zrušuje "nepoznanie" za pár rokov. Ale slinku alebo žula je v poriadku!

Strop

Kazetového podhľadu s zapustené osvetlenie

Kazetového podhľadu s zapustené osvetlenie

Ako stropy vo väčšine moderných chodbách dnes prakticky nepoužíva správne strop bytu. Oveľa viac populárne na strop (čo, avšak, ak chcete nastaviť nepravdepodobné), alebo pozastavené, sadrokartónové podhľady.

To je na zavesené dvojstupňový štruktúru odporúčame vám zastaviť a montáž relatívne jednoduché, a formulár na váš strop, budete schopní poskytnúť to, čo chcete.

Aj výhody zavesené sadrokartónové podhľady, v chodbe je možnosť inštalácie vstavané svietidlá - musíte uznať, že je významnou výhodou vo väčšine panelových domoch, ktoré, bohužiaľ, nemôže pochváliť vysoké stropy.

V každom prípade, pri plánovaní návrhu hale v chate v súkromnom dome alebo byte, pam'nezabudnite: hlavná vec, že sa mu páči vám a vašej rodine!


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика